Holy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: LvL_Sabo, 11 Mayıs 2004 22:59 tarihinde demiş ki: yalan olursunuz siiiiiiiz Sabo bunlar bizi yener mi =)[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: LvL_Sabo, 11 Mayıs 2004 22:59 tarihinde demiş ki: yalan olursunuz siiiiiiiz ITS NOT A LIE, IF YOU BELIEVE IT- GEORGE COSTANZA. tanıdıkmı?...[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 yenemezler bi kere pascal var adamlarda =P[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 sizdede sen varsın sabo hem pascala neden laf atıyosun adam çok enerjik saha yetmiyo topu önüne atıp auta cıkana kadar koşuyo sonra bide geri koşuyo :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 :) lol sabo[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 bizde ben olduğum için yenemezsiniz evet[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ünlü kafa vuruşlarınla bitirici özelligi olan ünlü oyuncu sabo dobra dobra konuştu ve anadolu yakası takımında bulunması takımın kesinlikle kazanması demek oldugunu kendisinin takım için çok önemli bir oyuncu oldugunu ve takımının kazanmasının kendisinin varlıgı ile olacagını söyledi.[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 dynamick yanlışın var auta kadar koşuyo sonra yere yatıp izliyo pozisyonu uzaktan,adamlar nası atak yapıyolar falan,organizeler mi diye kendi içinde bi kritik yapıyo o arada golü yemişiz yememişiz umrunda değil:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Baba bende infektus ibrahimus var. Topu aldımmı sol kanatta tele çarpmadan duramıyorum. Birinin içerden ortaaaağ şeklinde bağırması gerekiyo ancak o zaman kendime geliyorum. : )) Bi de kazara zavallının biri ayağımdan topu aldımı yaradana sığınıp çift dalma olayım var aman diyim... Şimdi bakköy çevresinden 4 kişiyi stan marsh servis yapıyo demekki gümüşsuyu olması halinde bakköy çevresi için hiç bir sorun yok[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: Angelus, 11 Mayıs 2004 23:24 tarihinde demiş ki: dynamick yanlışın var auta kadar koşuyo sonra yere yatıp izliyo pozisyonu uzaktan,adamlar nası atak yapıyolar falan,organizeler mi diye kendi içinde bi kritik yapıyo o arada golü yemişiz yememişiz umrunda değil:) eee beni kaleye korsanız olacağı o ben dedim bi daha geçmemem için yalvaracaksınız die.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 biri son halini geçsin şuraya takımların da transfer mi yapcaz ne yapcaksak yapalım ehu[signature][hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 iyi de pascal biz kaleci arıyoz demiştik zaten maçtan evvel:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: Pascal, 11 Mayıs 2004 18:46 tarihinde demiş ki: Şu an 10 kişiyiz Pascal, Nukem, Hell, Blaq, Sereglin, BombaciMulayim, stan-marsh, DynamicK, Bloodscalp, Jhengie, Yok mu başka oynayacak olan. Bence merkezi olması açısından gümüşsuyu tarafları falan cuk olur heryere otobüs minibüs metro neyim var taksimden. Gerçi ben bakırköy tarafında oturuyorum. Herkes oturduğu yeride yazarsa daha uygun bi yer varsa orada da oynaya biliriz. Hadi en az 2 kişiye daha ihtiyacımız var. 4 kişi daha olursa cuk olur. Hadee Edit: Bu arada bi tane daha kaleciye ihtiyacımız var... bu kadroya hassand eklendi olmadı bir maçlık asyadan tora ve hilli getiririz kaleye de duruma göre kenderleme veya holy'den birini alırız yanılmıyosam bombacı kalede olacak ben ona çok güveniyorum benimle özünü bulacak evet...[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: Angelus, 11 Mayıs 2004 23:36 tarihinde demiş ki: iyi de pascal biz kaleci arıyoz demiştik zaten maçtan evvel:) ben de onu dedim bi maçlık geçiyim bakıyım ne olacak die. Arada iyi maçlar çıkarıyorumda psikolojik bi durum ilk golü erken yersem veya hatalı yediğimi düşünürsem kafamı maça veremiyorum. Bi de kafamda maç gittiyse kaleden çıkmaya başlıyorum o yüzden artık kale beni bozar mis gibi geçerim sol kanatıma oyun içi çamurumu yaparım. Şortumun içne elimi atarım tombalamı çekerim aman aman[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Holy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Ben gelebilceğimi sanmıyorum. Oynayanlarda şöyle : Pascal,Nukem,Hell,Blaq,sereglin,bombaci mülayim,stan marsh,dynamick,bloodscalp,Jhengie,hassand bi adam daha bulun tamam işte kurun takımınızı.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 adamdan çok kaleci lazım yani adam ötesi. Böyle şapkası olunca panterleşecek biri. Güneş gözünü almasa efsane olacak biri benim aklıma bir isim geliyor. Anladınız siz anladınız...[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 2. kaleciye olmadı mino'yu yazın, transfer ederiz asyadan onu.. bi de dyna yan çizio.. sakaryanın kaldırım çiçeği olcakmış hazirana kdr..[signature][hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 haaa şehir dışına çıkıyo yani olsun bi kişi daa buluruz dışarıdan olmadı karşıdan geçici getirtiriz birini. ikinci kaleci işi de tamam o zaman bir maç ayarlamak farz oldu desek yeri. Pazar nası sizin için uygun mu?[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Bu pazar uyar.. her zmn uyar :) nukem & blaq .[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. -delikanlı tiki- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hassand Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 +1[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 nukem sattı iki dakkada =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ya vakit benim icinde pek farketmez de haftasonu cok iyi olur..bakirkoy flm da uyar..cok gec saate koymayin bi de uzakta oturuyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ben b.evlerde oturuyorum söylemiş oluyum. bu arada maç hazirana doğru kayarsa avrupanın en kral kalecisini transfer ederim. ne lan bu yeni başkan adayı gibi hissettim kendimi.[signature][hline]En Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 galiba counluk b.köye yakin...o zaman ciroz olabilir beyler yesilkoy yane cok uzak sayilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 şişli,beşiktaş tayfası sesiniz çıksın beaa..maç kayıyo bak ta nerelere.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 3.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 yenemezler bi kere pascal var adamlarda =P[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 sizdede sen varsın sabo hem pascala neden laf atıyosun adam çok enerjik saha yetmiyo topu önüne atıp auta cıkana kadar koşuyo sonra bide geri koşuyo :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 :) lol sabo[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 bizde ben olduğum için yenemezsiniz evet[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ünlü kafa vuruşlarınla bitirici özelligi olan ünlü oyuncu sabo dobra dobra konuştu ve anadolu yakası takımında bulunması takımın kesinlikle kazanması demek oldugunu kendisinin takım için çok önemli bir oyuncu oldugunu ve takımının kazanmasının kendisinin varlıgı ile olacagını söyledi.[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 dynamick yanlışın var auta kadar koşuyo sonra yere yatıp izliyo pozisyonu uzaktan,adamlar nası atak yapıyolar falan,organizeler mi diye kendi içinde bi kritik yapıyo o arada golü yemişiz yememişiz umrunda değil:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Baba bende infektus ibrahimus var. Topu aldımmı sol kanatta tele çarpmadan duramıyorum. Birinin içerden ortaaaağ şeklinde bağırması gerekiyo ancak o zaman kendime geliyorum. : )) Bi de kazara zavallının biri ayağımdan topu aldımı yaradana sığınıp çift dalma olayım var aman diyim... Şimdi bakköy çevresinden 4 kişiyi stan marsh servis yapıyo demekki gümüşsuyu olması halinde bakköy çevresi için hiç bir sorun yok[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: Angelus, 11 Mayıs 2004 23:24 tarihinde demiş ki: dynamick yanlışın var auta kadar koşuyo sonra yere yatıp izliyo pozisyonu uzaktan,adamlar nası atak yapıyolar falan,organizeler mi diye kendi içinde bi kritik yapıyo o arada golü yemişiz yememişiz umrunda değil:) eee beni kaleye korsanız olacağı o ben dedim bi daha geçmemem için yalvaracaksınız die.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 biri son halini geçsin şuraya takımların da transfer mi yapcaz ne yapcaksak yapalım ehu[signature][hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 iyi de pascal biz kaleci arıyoz demiştik zaten maçtan evvel:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: Pascal, 11 Mayıs 2004 18:46 tarihinde demiş ki: Şu an 10 kişiyiz Pascal, Nukem, Hell, Blaq, Sereglin, BombaciMulayim, stan-marsh, DynamicK, Bloodscalp, Jhengie, Yok mu başka oynayacak olan. Bence merkezi olması açısından gümüşsuyu tarafları falan cuk olur heryere otobüs minibüs metro neyim var taksimden. Gerçi ben bakırköy tarafında oturuyorum. Herkes oturduğu yeride yazarsa daha uygun bi yer varsa orada da oynaya biliriz. Hadi en az 2 kişiye daha ihtiyacımız var. 4 kişi daha olursa cuk olur. Hadee Edit: Bu arada bi tane daha kaleciye ihtiyacımız var... bu kadroya hassand eklendi olmadı bir maçlık asyadan tora ve hilli getiririz kaleye de duruma göre kenderleme veya holy'den birini alırız yanılmıyosam bombacı kalede olacak ben ona çok güveniyorum benimle özünü bulacak evet...[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: Angelus, 11 Mayıs 2004 23:36 tarihinde demiş ki: iyi de pascal biz kaleci arıyoz demiştik zaten maçtan evvel:) ben de onu dedim bi maçlık geçiyim bakıyım ne olacak die. Arada iyi maçlar çıkarıyorumda psikolojik bi durum ilk golü erken yersem veya hatalı yediğimi düşünürsem kafamı maça veremiyorum. Bi de kafamda maç gittiyse kaleden çıkmaya başlıyorum o yüzden artık kale beni bozar mis gibi geçerim sol kanatıma oyun içi çamurumu yaparım. Şortumun içne elimi atarım tombalamı çekerim aman aman[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Ben gelebilceğimi sanmıyorum. Oynayanlarda şöyle : Pascal,Nukem,Hell,Blaq,sereglin,bombaci mülayim,stan marsh,dynamick,bloodscalp,Jhengie,hassand bi adam daha bulun tamam işte kurun takımınızı.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 adamdan çok kaleci lazım yani adam ötesi. Böyle şapkası olunca panterleşecek biri. Güneş gözünü almasa efsane olacak biri benim aklıma bir isim geliyor. Anladınız siz anladınız...[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 2. kaleciye olmadı mino'yu yazın, transfer ederiz asyadan onu.. bi de dyna yan çizio.. sakaryanın kaldırım çiçeği olcakmış hazirana kdr..[signature][hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 haaa şehir dışına çıkıyo yani olsun bi kişi daa buluruz dışarıdan olmadı karşıdan geçici getirtiriz birini. ikinci kaleci işi de tamam o zaman bir maç ayarlamak farz oldu desek yeri. Pazar nası sizin için uygun mu?[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Bu pazar uyar.. her zmn uyar :) nukem & blaq .[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. -delikanlı tiki- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 +1[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 nukem sattı iki dakkada =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ya vakit benim icinde pek farketmez de haftasonu cok iyi olur..bakirkoy flm da uyar..cok gec saate koymayin bi de uzakta oturuyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ben b.evlerde oturuyorum söylemiş oluyum. bu arada maç hazirana doğru kayarsa avrupanın en kral kalecisini transfer ederim. ne lan bu yeni başkan adayı gibi hissettim kendimi.[signature][hline]En Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 galiba counluk b.köye yakin...o zaman ciroz olabilir beyler yesilkoy yane cok uzak sayilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 şişli,beşiktaş tayfası sesiniz çıksın beaa..maç kayıyo bak ta nerelere.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar