arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 http://image.com.com/tv/images/content_headers/program_new/75357.jpg Yeni bir dizi. Henüz 3 bölümü yayınlandı. Başrolde Patrick Swayze var. The Beast, starring Patrick Swayze and Travis Fimmel, centers on an unorthodox but effective FBI veteran, Charles Barker (Swayze), who takes on a rookie partner, Ellis Dove (Fimmel). Barker trains Dove in a hard-edged, psychologically driven approach towards undercover work, where a moment's hesitation can lead to death. http://www.aetv.com/the-beast/index.jsp http://www.imdb.com/title/tt1103968/ http://www.tv.com/the-beast/show/75357/summary.html?user_rating=100&rating_ref_type=101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ya abi gene mi polisiye baydım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 adam ölecek daha dizi yapıo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ilk episode'un adinin Episode 100 olmasina sadece "wishful thinking" oldugunu dusunuyorum. onun disinda, ilk episode'u baya begendim. 2/3'u izleyeyim. HD izledim bu arada, kameralar cok acaipti, "ALLAAAHIM bana bir gun bu ekipmani nasip kismet et yearrabbim" dedim icimden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 İlk bölümde kamera kötü aslında yani kameraman. Ama süper pilot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 itunes 2'yi indirmeyi bitirdi az once, onu izleyecegim birazdan. bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Patrick Swayze'a baya üzüldüm ya. Uzun sürmez gibi bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 patrick swayze'nin ne kadar iyi bir oyun oldugunu unutmusum resmen. izledikce gozlerime inanamiyorum. yeni bir shield geliyor sanirsam ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 oha okadar mı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 evet. oglan rahatsiz edici derecede yakisikli bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Sanki Breaking Bad ile The Shield'ın çocuğu olmuş, adını The Beast koymuşlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 yuh hahaehae çekeyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 az önce izledim ilk bölümü, gayet iyiydi. 2 ve 3ü çekiyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 oha süpermiş dizi ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 shieldın ilk bölümünden sonra birdaha okadar sağlam bir 1. bölüm izleyebileceğimi sanmıyordum umutlandım patrick sayesinde ama sonuç alamadım :( Fakat dizi gerçekten güzel tavsiye ederim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 4. bölüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Ben pilottan sonraki bölümlerde aynı keyfi alamadım. Oyunculuk, karakterler çok iyi ama senaryolar sarmadı. Ana hikaye güzel ama bölüm hikayeleri meeh. Halbuki ilk bölüm Training Day + Max Payne gibi birşeydi, nefes almadan izledim ve inanılmaz bir beklenti oluştu. Daha fazla gece, daha hareketli konu istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Breaking bad ve shieldın çocuğu olmuş lafıyla bi cezbettin ama aynen meeh izlenimi bıraktı. 4 inmiş onu da izleyelim bakalım. Bu arada breaking bad in ikinci sezon ne zaman geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Greeny said: ya abi gene mi polisiye baydım ya heheh ben de tam tersine yeni polisiyeler gelsin diye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 5.bölüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 izlemeye başlıyım mı?? yorumlar olumlu denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Ben sevdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 süperd, 5 bölüm bence. gayet iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 1x07 çok iyi, ilk bölümün havasında. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 dun izledim yine aklim gitti. now that's stylin'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar