Lexius Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Bir adam vardı , yalnızdı Ve sessizdi dört duvar arasında Gözleri arardı hep , duymak isterdi Birkaç insan birazcık ses Oturduğu sandalyesinin başında Karaladığı kağıtları tek tek yırtarken Aklına gelen düşüncelerdi onun rehberi Gidiyordu zihninde bir ileri bir geri Ağlamaya başladı bir çocuk gibi nedensiz Üzülüyorum , kalbim kan ağlıyor dedi Resmini çıkardı sevdiğinin camını temizledi Bir öpücük kondurdu çerçeveye Elinde tuttuğu şey kıymetliydi onun için Bir taneydi , vazgeçilmezdi belki de Hayatının bir parçasını kaybettiğini anladığında Çok geç olmuştu , ve fırlattı bütün emeklerini Hatırladı geçen günleri , çöktü bir duvar köşesine Elleriyle kapadı göz yaşlarından oluşan seli Yerde yatıyordu eski sevgilisinin portresi Kırılmıştı , cansızdı yeniden Küçücük penceresinden vuran ışık Resmin üzerinden yansıyordu gözlerine İhanetin gölgesinde oturdu biraz daha izledi O gitti ama adam pes etmişti çoktan Bir adam vardı , yalnızdı Bir ilmek boynunda hayata karşı astı, Bütün korkularını ve kayıplarını Sandalyesini itti ve.. Yalnızdı ölümüne...
dunno Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 hiçç bisey yazamadıgım su gunlerde algımın da kısırlastıgını dusunuyorum. olume yalnız gitmek klasik bi dusunce işlemek icin bence. ama herangi bi siirde kullanmak gerekse kesinlikle bu yazıya cok uygun olurdu, olmus da. eline saglık=)
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 konulmuş bi adı varmıdır bilmiyorum :/ ben sadece içimden geldiği gibi yazıyorum sonra onları bölümlere ayırıyorum diyebilirim. bu şiir içinde işte belirli bi akış var o akışın zamanlarını kıtalara ayırdım diyelim ^^
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ginaly said: pastöral. Yok yani, kafiyeydi, uyaktı falan yok yazıda, o belli. Tabii ki lise edebiyat kitabındaki kurallara göre yazılsın şiirler demiyorum da, yüklemlerin cümle başında olması ve yazının dizelere bölünmüş olması dışında, bu yazıyı herhangi bir düz yazıdan ayıran nedir?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Ben de şunu merak ediyorum. Sevgili Lexius, Alınmayacaksan eğer, şu soruya cevap verir misin: Türk "edebiyat" piyasasında yazılmış olan 102 tane, "kağıt yırtmak, ağlamak, intihar" temalı şiirden senin şiirinin ayrılan noktası nedir acaba?
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 aslında ordaki şeylerden bi kısmını az önce yaptım ^^ içimden geldiği gibi de yazdım bilmem belki diğerlerinden ayırmaz ama benim için bana anlamı olan bişey oldu
balon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Samimi buldum evet .Tabi öyle şahaser değil.samimi .
Öne çıkan mesajlar