Anevquemar. Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Hayır anlamadığım nokta olduğunu kanıtlayacak bir şey yokken elinde olmadığının kanıtlanması için belge istenmesi? kutsal kitaplar diyeceksin bir post sonra author? diye soracaklar sana aslanım. Daha gelme davosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 oha kızıp aslanım yazmışım ne kadar seviyesizim. ben dorynin fakeiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 iş ispata kalırsa yokluğu yener söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 davos ne la!ilgilenmem politikayla falan,hayatımdaki en son alandır siyaset. Ayrıca tartışma sonucunda elimize bişey geçmiyicek,boşverrr. Ne demiş Emre Altuğ; "Ben yağmuru gözlerinde Bülbülü dillerinde Günahı Bedeninde Tanıyıpta sevmişim Dönmüyor yedi cihan Esirin olmuş zaman Şarapı dudağından içip Öyle sevmişim Seni öyle sevmişim" Bu geceden sonra sevmeye başladım bu adamın şarkılarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Sly-One said: iş ispata kalırsa yokluğu yener söyliyim. o yüzden tartışmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 konuşmak ister misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 her zaman yanındayım bunu lütfen aklından çıkarma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Hepinizi kutsuyorum çocuklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Neyse önümüzdeki günlere bakıcam,aynı anda iki kızla takılmak(çıkmak da denebilir) ne kadar zormuş görücem. Bi insan konserde gördüğü birine msni ni verirmi,şimdide telefonu verdi. Girls just wanna have fun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ha ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ben çıkmak demezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 olmayan bi şeyi kanıtlamak mı? hatta "yok"luğuna dair kanıt istemek? fantastiko! hadi bana 1 milyon dolarınızın olmadığını kanıtlayın? nooldu? devreler yandı dimi? olur öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 yandı devreler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Rawkon said: olmayan bi şeyi kanıtlamak mı? hatta "yok"luğuna dair kanıt istemek? fantastiko! hadi bana 1 milyon dolarınızın olmadığını kanıtlayın? nooldu? devreler yandı dimi? olur öyle... 1 milyon dalırımız olsa buraya post atmayız zaten al sana bir kanıt ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 bu istatistige gore cok buyuk ihtimalle tanri diye birsey yok, ustelik piechart'in mr. t'ye de benzemesi calismanin ciddiyetini gosteriyor olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 dominic said: bu istatistige gore cok buyuk ihtimalle tanri diye birsey yok, ustelik piechart'in mr. t'ye de benzemesi calismanin ciddiyetini gosteriyor olsa gerek... dıııt dııırıııtdııııtt dıtdıııt dııııttt dırı dııırııt dııt dıııııtt dııt dıdırııı dıııııtt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 in 1972 a crack commando unit was sent to prison by a military court for a crime they didn't commit. these men promptly escaped from a maximum security stockade to the los angeles underground. today still wanted by the government, they survive as soldiers of fortune. if you have a problem, if no one else can help, and if you can find them, maybe you can hire the A-Team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 dominic said: bu istatistige gore cok buyuk ihtimalle tanri diye birsey yok, ustelik piechart'in mr. t'ye de benzemesi calismanin ciddiyetini gosteriyor olsa gerek... %10'u nereden geldi olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 nereden geldigini sorgulayacak kadar uzun dusunmedim acikcasi, olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Odinn said: oha lan helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Saeros said: her zaman yanındayım bunu lütfen aklından çıkarma Chastise said: konuşmak ister misin sakın üzüleceğin bişey yapma buse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 var gördüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaptan Kusto Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 tanrı olmasa onu tartışmazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar