Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diklenmeyi Ataturk'ten ogrendik.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Erdoğan’ı izleyen yaklaşık 3 bin kişi Neve Şalom Sinagogu yakınında "Kahrolsun İsrail", "Vur de vuralım, öl de ölelim" sloganları attı.

http://www.youtube.com/watch?v=krJGpF0_TrQ
Mesaj tarihi:
said:
"Bizim dışişleri anlayışımız, bizim ne diyeceğimiz üzerine kurulu. Diklenmeden dik durmak üzerine kurulu. Bazı monşerler bunu anlatmakta zorluk çekebilir. Gölgesinden korkanlar bunu anlamakta zorlanabilirler" dedi.

pardon da konu başlığı niye saçma atılmış?
Mesaj tarihi:
Atatürk'le ilgili şunu demiş nasıl bu başlık çıktı anlamadım

"Zaman 18 Mart 1915... Gücümüz belliydi. Ama Türkiye’ye saldıranların da o ittifakın da gücü belliydi. Tüm bunlar karşısında o zaman Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Mehmetçiğe bir şey söylüyordu.? ‘Ben size ölmeyi emrediyorum’ diyordu. Bir taraftan bu mücadelelerin içerisinden gelen bir milletin ahfadı olacaksın, torunu olacaksın, bir taraftan da acaba ‘şu ne der? bu ne der?’ diye düşüneceksin. "
Mesaj tarihi:
rahatsiz said:
cok buyuk bir fark var. ataturk turkiye icin dik duruyordu. ayrica monserler soylemi ile disislerini ve diplomatlari meze yapmasi ne kadar cig bir davranistir yav.

Iste Tayyip yetersiz bir insan oldugu icin konusmasini bilmiyor. Al ananida git dediginde bir bilincle soylemiyor, adamin dogasi bu, yasam tarzi bu, konusmasini bilmiyor cunku, ciddi uslup sorunu var.
Mesaj tarihi:
balon said:
Hahaha budün doğan medyası full tayyipçiydi .Posta bile öyleydi ki hiç beklemezdim .

e tabi yandaş medya "hep destek tam destek" mottosuyla hareket ettiğinden "yiğidi öldür hakkını ver" diyen gazete garibinize gidiyor.

yılmaz özdil bile takdir etmiş rte'yi, aha yazısı diğer başlıkta. ha tabi başka temennileri de var, umarım o günleri de görürüz.
Mesaj tarihi:
Posta mı yiğidi öldür haddini ver çözemedim ?
postayı insanlar bulmacaları , haydar dümeni ve çıplak karıları için büyük oranda alıyor gençliğimiz , Türkiye burası .
Mesaj tarihi:
Vakit gibi baslik acmisim heyecandan. (Konuyu saptirici, konuyla alakasiz.) :(
Erdogan super cikisti, Israil'e dersini verdi. Biraz fazla heyecanlanmisim. Kusura bakmayin arkadaslar. Modlardan biri duzgun baslik atabilirse sevinirim. :)
  • Yeni Oluştur...