nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 sexdrugsrocknroll said: ikinci öğretim mühendislik harçları 722.5 tl =( senelik 1445 tl =(( evet kanayan yaramız,%10 a girersen birinci ogretim odeyebiliyosun galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 188 tl, uludag isletme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 nutella yerim said: sexdrugsrocknroll said: ikinci öğretim mühendislik harçları 722.5 tl =( senelik 1445 tl =(( evet kanayan yaramız,%10 a girersen birinci ogretim odeyebiliyosun galiba onda da gene ogrenim saatin değişmiyor.az odeyip gece geliorsun.ya da aynını odeyip sabah geliorsun. gece guzel aslında,kampus daha romantik.. oha ben bunu bir dusuneyim ders calısayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 bi ihtimal ümitliyim 2.donem icin dusuk harc odeyebilirim,acıklanmadı henuz ama bu hafta belli olur %10 a girip giremedigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Sadece 18 lira yatırdım bugun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 harç belası hurç belası gacır gucur burç belası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bence birde su acidan bakmak lazim bir ogrenciyi universitede okutmanin devlete maliyeti ne kadar? tip ogrencisinin kis ibasi maliyetinin 5 milyardan fazla oldugunu aciklamislardi 4 sene once falan. Sonrada acaba biz simdiye kadar toplam ne kadar vergi verdik devletten ne bekliyoruz demekte lazim. Acikcasi kuzeydeki ucuk vergili bir kac ulke haric bu paralar verilmekte. Italyada benim arkadasim 1500 euro oduyor yillik, almanya hakeza oyleydi kardesim basvururken. amerika ingiltereyi sormuyorum bile. birazda boyle bakmak lazim derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 matama said: bence birde su acidan bakmak lazim bir ogrenciyi universitede okutmanin devlete maliyeti ne kadar? tip ogrencisinin kis ibasi maliyetinin 5 milyardan fazla oldugunu aciklamislardi 4 sene once falan. Sonrada acaba biz simdiye kadar toplam ne kadar vergi verdik devletten ne bekliyoruz demekte lazim. Acikcasi kuzeydeki ucuk vergili bir kac ulke haric bu paralar verilmekte. Italyada benim arkadasim 1500 euro oduyor yillik, almanya hakeza oyleydi kardesim basvururken. amerika ingiltereyi sormuyorum bile. birazda boyle bakmak lazim derim ben. aldıgımız ekmekten odedigimiz elektrik parasına,oynadıgımız lotodan döktügümüz çöpe kadar da vergi veriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 nutella yerim said: bi ihtimal ümitliyim 2.donem icin dusuk harc odeyebilirim,acıklanmadı henuz ama bu hafta belli olur %10 a girip giremedigim dönemlik olmuyor o(en azından bizde) ayrıca vergi konusunda,kullandığım suyun parasını veriyorum bunun yarısı kadar kullandığım suyun geri gitmesi için veriyorum.sırf verdiğim su parası vergisi bile benim öğretim hayatımı karşılar gayet.. ayrıca madem 5 milyar bir adamın maliyeti. adamdan aldığın para 300 lira misal.e almayıver onu da ki bu kadar muhabbet dönmesin.5000'i karşılayabiliyor devlet 300'ü mü karşılayamıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 okulda tuvalet kagıdı bile yok taharet muslugundan çiş akıyor aferdersin kardeş bide bu okula para veriyoruz iibf gibi hiç bi metaryal falan kullanılmayan kıytırık fakültelerde 600milyon harç mı alınır ya 2.öretim sömürü walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 600 lira. Haşırdingen. Yarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bende dün öğrendim kac lira harç yatırcağımı,delirdim. 382 lira tam olarak.üçç yüüüüz seksennn ikiii lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 tellos said: okulda tuvalet kagıdı bile yok taharet muslugundan çiş akıyor aferdersin kardeş bide bu okula para veriyoruz iibf gibi hiç bi metaryal falan kullanılmayan kıytırık fakültelerde 600milyon harç mı alınır ya 2.öretim sömürü walla yuh lan. allah çarpar. mis gibi de var valla. sizin fakültedeki elemanlar hayvanmış, naptılarsa tuvalet kağıdını dsfgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar