Buyse Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 CthuLhu said: seçim şansa değil mi direk? anca bağış yaparak bi katkın oluyor di mi? max 2080 gördüm abi tam olarak şans değil. %70 e %20 den seçim kaybettim ful bagıs abanmama ragmen. bir de ıraka asker yollattıkça iktidardaki partinin popülarite bitiyor. %100 e %0 girdim bi seçime o yüzden asjhfasidas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 yes we can dedim başladım dünyanın ağzına sıçtım 200 sene sonra içim el vermedi. seçimlere katılmadım çevreciler acımadı. ağzıma sıçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Venezuella petrolü benim için bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 daha da gelmem nijeryada oidu kabliesinin altında çıkaramadığım hayvan gibi rezerve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 nijerya deltası alev alev, of of. iyiymiş bu sdfuhsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 bu nijeryadaki herifleri bi satın alamadım. ben de kurdum biyopetrol rafinerisi. bişi yapamıolar onu açlıktan ölüo tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 2050 de nükleer savaş başlattım bitti oyun eheh=) sanırım bu savaşın başlaması için haritadaki petrol rezervlerinin hepsini sömürmek lazım=) ırak a asker yollama olayı da komedi. her tur asker yollatıyodum ben, iktidar karşıtları %100 oluyodu çevreciler %80 lerdeyken, öbür partiyi besliyosun bu sefer, %100 le kazanıyo zaten, bi 10 sene de onunla ırak a asker yığ:) (yığmazsan peşmergeler geliyo bombalıyo çünkü) nijeryada filan da adam koymak lazım kuyuya, yoksa bikbikbik ötüyolar saldırıyolar filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 oha ne savaşı ya. ben melek gibi sömüşrmüşüm dünyayı ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Buyse said: finito oyun benim için bitmiştir. şu olay işte=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 o degilde hangi partiye donation yapiyosunuz ben onu anlamadim? elephant'ami yoksa otekinemi yapiyoruz simdi nedir olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 hangisine destek fazlaysa ona :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 hayır istediğine yapabiliyosun yukarıda eşek, aşağıda fil var, mouse u aşağı çekersen ok kırmızı oluyo basılı tuttuğunda onları besliyosun, yukarı çekersen mavi oluyo basılı tuttuğunda onları destekliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 hahahah tamamdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 oyuna tekrar başladım bi kuyuya 2 rafineri çakmayı çözdüm 2025 de milyon dolara vurdum. nijer hükümeti de ne para yiyor arkadaş. ırak petrol yatakları bitti teksas bitti, alaskayı saklıyorum fiyatlar yükselince çakacam. 100 dolar su an fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 tabii biz kimiz ki halkın iradesine karşı çıkalım, halk kimi istiyosa onu besliyoruz ;) sakata gelmemek lazım lol, kaybedince çok feci oluyo kol gibi vergiyi geçirip oil addictionın içine ediyolar, kalıyosun öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ulan hep enjoy your retirement yiyorum. benden sömürücü olmaz arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 uggasdvaskfga nası yapıon abi onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ben 2 defa oynadım ikisinde de 2050 lerde dünya savaşıyla bitti. retirement nasıl oluyo cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 dünya çok değişti, artık daha sağlıklı enerji kaynakları kullanıyoruz, petrol falan eskilerde kaldı diyo (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 galiba yönetim kurulu beni postalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 abi entrika çevirmion mu sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ^+$%-+! bile koyuyom ama olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 bi daha oyniyim ben ya (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ikibin elli'de bitti tüm kaynaklar ahah Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 oha içim karardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar