SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 iyi ki çocuğu düşmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Ben 6 yasinda kuzenim 15 iken agzima bir haftalik corabi sokma cabalari sonucunda altinda kaldigim surecde agzina attigim diz ile 2 disini kirmisdim lan cok hosuma gitmisti corap falan da kan olduydu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Necro said: Ben 6 yasinda kuzenim 15 iken agzima bir haftalik corabi sokma cabalari sonucunda altinda kaldigim surecde agzina attigim diz ile 2 disini kirmisdim lan cok hosuma gitmisti corap falan da kan olduydu sdf benzerini abime yapmıştım tv nin kumandasını almaya çalışırken ama dişi kırılmamışdı malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Ben de ailenin en büyük çocuğu oluyorum, hem anne hem baba tarafı. En yakın kuzenimle 7 yaş var aramda. Yıllarca terör estirdim ailede, şimdi dayanamıyorum kafamı şişiriyorlar sdgsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 üstüne bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 amma trollemişsiniz ulan adamı. peheeeey. olay çok saçma geliyorsa post atmayın sonuçta sizin dalga geçtiğiniz insan şu an sinirleri bozuk,etten candan bi adam. neyse git özür dile kuzeninden,öyle canını acıtmak istemedim kusra kalma de,2 bira atın,gönlünü al. baktın hala gider yapıyor ,vur ağzına,sok kafasını araba tekerinin altına. topiği amaçsızca trolleyen arkadaslara bir daha bir avuç kını yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 eyvalla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 do i look like that i a give a shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 u look like , u need to learn how to use grammer correctly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 grammer kullanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 DoGMeaT said: topiği amaçsızca trolleyen arkadaslara bir daha bir avuç kını yolluyorum.kını kını kını kını kını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 viole said: ginaly said: arkamdan arkadaşım dediki sözü unutma dedi..bende dedimki asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler ben bunu dedikten sonra herkes birbirine girdi çok hızlı bi şekilde... öle anlar geçtiki hatırlamıyorum bile... anlamadım :/ sende mi biriyle kapıştın bu tarz bişi yüzünden ? rölola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 geçem forum okurkan salto atayım dedim. tam atarken sen kazık benim sırtımdan gir, akciğerimi parçala, gövdeyi ikiye böl.. nasıl kan akıyor.. hemen koştum kapıyı kitledim sonra koltuga bi tane meyve piçağı koydum üstüne çivileme atladım oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 KUZENIMIN ARKASINI DÖVDÜM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ADAM FUKS YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Phyxantar said: geçem forum okurkan salto atayım dedim. tam atarken sen kazık benim sırtımdan gir, akciğerimi parçala, gövdeyi ikiye böl.. nasıl kan akıyor.. hemen koştum kapıyı kitledim sonra koltuga bi tane meyve piçağı koydum üstüne çivileme atladım oh iyi ki varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 inanılmaz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 troll için teşekkürler. http://shopping.hobidas.com/image-resources/far-east/GOODS/CHARACTERS/TROLL/TROLL-BANK-ALL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar