Gimli Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Evveet arkadaslar, başlıkta gözüktüğü üzre. Oyunlarda ve çizim programlarında bana iyi davranacak bi mouse arıyorum. Kablosuz ve lazer olmak üzre. Var mı önerileriniz? 200 milyon a kadar bi fiyat aralığım var. Kendinden şarjlı olsa iyi olur, ama bu özellikte çok az mouse göreblidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 model bilmem de logitechler süper, microsoftlar leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Vx ve Mx revolution istedigin mouse lar sanirim. Ama nanolara da bakinilabilir 200 lira butce olmasi hepsinin harcanacagi manasina gelmiyordur heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Şuan gözüme mx1100 'ü kestirdim. Var mı kullanan? Mx revolutiona biraz göz gezdirdim, güzel duruyor ancak 200 ü aşıyoruz biraz. Tabii 200 ü de harcarım diye bişey yok :) Nanolara baktığımda boyutları çok ufak gelmişti, elinize sığmıyor tarzı yorumlar yapılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Ben uzun süredir mx revo kullanıyorum. Her kuruşa değer. Gerçi ben aldığımda bu kadar pahalı değildi :P Yalnız o tarz tasarımı seviyor olman lazım, herkes sevmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ben bunu kullanıyorum memnunum diyebilirim. çok üstün değil performansı ama işlevsellik yönünden istediklerimi karşılıyor. photoshopta da ağlatmadı henüz. yine de kabloludaki hassasiyet olmuyor hiç bir zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bende vx revo kullanıyorum.ele o kadar güzel oturuyorki. ayrıca çok rahat kullanımı.tek kusuru tekerleğinin kullanımı biraz sorunlu olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 g7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ha sen pahalı bişiler bakmşsn, benimki ucuz alternatif =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 g7 hakkında çok ciddi problemler okudum. 2-3 ay içinde mousun sol tuşunun bozulması gibi. O yüzden caydım ondan biraz Doruk, o linkini yolladığın set şuan benim kullandığım set zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 doğru lan bende vardı g7. sol tuşu bozuldu ondan g9 aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 kablosuzu napcan haci demek istiyorum.. bilgisayar dunyasinda kablosuz olan her$eyden nefret ediyorum, network dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Ya odamdaki mobilya düzeninden ötürü kablosuz olmak zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bi mouse'a 200 lira bayılmak? bi fareye 200 lira? şu beyaz oku hareket ettirmek için kullandığımız plastik şeye 200 lira harcamak? :-| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mimarım, modelleme yapıyorum çiziyorum ediyorum, mouse ikinci kız arkadaşım gibi bişey. Rusa 200 veriyosan mousa da ver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Esh sen hala orada mısın? Kablosuz mouse kötüdür argümanları CS 1.5 döneminde falan kaldı ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 bi de mimar olm adam, milimetrik i$ yapiyo. ustune de kablosuz. extra sux.Salient Wireless Pen Mouse VM-203 senin boyle bi$ey alman lazim olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 kız hoşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Logitech LX8, şu an 85 lira ve çokta güzel bi mouse, ben 60 lirayken aldım dolar artmadan evvel. en önemli özelliği internet tuşlarının birinin sağda birinin solda oluşu. malum şimdiki çoğu mouseta bu tuşlar solda tek tarafta toplanmış durumda. http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1017&uid=37502 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 g7 bende önermiyorum tuşları bozulmadı ama soyuldu arada tutukluk yapıyor. yok yok g7 diyenlere inanma sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar