Bone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Ankara'da Action Figure, Minyatür, Büst vs gibi şeyler satan nereler var? Aralarında en çok ürüne sahip olduğunu düşündüğünüz, tavsiye edeceğiniz yerler hangileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narbonzar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Yüksel Kırtasiye vardı benim bildiğim. Gerçi taşındı sonradan kapandı falan diyorlar bilmiyorum 3 yıl oldu gitmeyeli... Onun dışında Tunalı DnR'da da action figure gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 www.jedbang.com bir şey sipariş ettiğin zaman ankaradn gönderiyorlar zaten :) edit: siteye bir şey olmuş açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 google'dan bakınca "jedbang.com | Geçici Olarak Durdurulmuştur JEDBANG.COM Şu anda görüntelenemiyor. Lütfen 0212-2131213 numaralı telefondan Müşteri Temsilcinizle iletişime geçiniz." gözüküyor. belki de hostingle alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 o numara gerçek numaramı lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Panorada ikinci katta var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 d&r'da güzel şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 d&r'da bu tip şeyler satılıyor muydu ya? ben hep kitap, dergi, müzik ve bilgisayar oyunları satıyordu diye aklımda kalmış. oraya da bakayım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Bone said: d&r'da bu tip şeyler satılıyor muydu ya? ben hep kitap, dergi, müzik ve bilgisayar oyunları satıyordu diye aklımda kalmış. oraya da bakayım o zaman. abi ısrarla panora 2.kat diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Bone paranı literatüre harca abi, figüre giden paraya acıyorum ben bizzat. Çok offtopic oldu ama, spawn figürü yerine alınan spawn çizgiroman serisi daha doyurucu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 kanka gel senle ahşaptan kendi figürlerimizi yaratalım. ha kalıp basacalk kadar mühendislik bilgin varsaparanın gözüne vururuz onu da söylim. orç yaparız bol bol, hem sesi de çıkmaz bizim yaptıklarımızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 güzel fikir aslında. bira içen bir orc'um olmasını istemişimdir hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Tunalı D&R'de var action figureler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 cepa'nın otopark katınada nezih di adı sanırım, öyle bir yer var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar