Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 mavi bende cızgıde bılıyordum kendımı bulusalım bı konusalım dedı ii dedım bı gıttım ayrılalım dedı kafanda bıttı mı dedım evt dıye salladı tmm bıtsın dedım.ertesı gun kendı msj attı hatta ewde ayrıldık dıye aglarken ark.na aratıp uzuluyor mu dıye sordurttu . bılemıyorum sızın kızla ılıskı sevıyenızı ondna ne dıım :)[signature][hline] |Pyro|
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Aşk'ta gurur yoktur. Hiç severek ayrılmadım, eğer karşımdaki beni sevmiyorsa ben zaten ondan ayrılırım. Kısalı uzunlu ilişkilerim oldu 1'i dışında hepsinde ayrılan bendim. Şimdi şöyle diyeyim, zaman isteme durumunun kökenini bilmediğim için şöyle fikirler yürütebilirim. Ben zaman istediğim zaman, ya sıkılmış oluyorum ya da şans vermeye başlıyorum.Ilişkilere şans tanımaya başlıyorsan zaten bitirmelisin bu bir gerçek, çünkü bir kere şans vericek noktaya geldiğin zaman zaten bazı şeyler bitmiş oluyor.Sonra sen bunun farkına vermeden onlarca yüzlerce şans verip kendini yıpratıyorsun, yapmamak lazım. Başkası (?) durumu var birde, ki benim ayrılmadığım tek ilişkide başkası (!) durumu vardı. Iğrençtir, ama aldatılmaktan iyidir.Çünkü seni aldatmamak için ayrılıp başkasıyla birlikte oluyor.Bu da birşeydir çünkü sana hala duyduğu bir saygı-sevgi-değer kombinasyonu vardır.Uzun ilişkilerde iyi insanlar böyle yaparlar genelde. Kafanda bittiği zaman aptala dönersin zaten, konuşmazsın aramazsın etmezsin, karşı taraf yeteri kadar zeki ise anlar bu ilişkinin bittiğini. Bu durumda sanırım kız kırgınım vb. şeyler dediği için burdan şunu anlıyoruz, sen kızı kırmışsın Kuzu'cuk.Kız'ın zamana ihtiyacı var. Gerekli olan zaman'ı vermek ilişkiyi kurtarabilir, hatta eskisinden iyi bir hale bile sokabilir (Ilk zamanlar dışında). Ama kızı tanımadığım için emin olmadan söyleyemeyeceğim şeyler var. 10 aydır birlikteyseniz ve kız senden sıkılmamışsa, büyük ihtimalle senin bu saçma sapan gururu elden bırakıp zaman vermen durumu kurtarıcaktır. Ama kız'ın kafasında bazı şeyler bittiyse kurtaramazsın, imkanı yoktur. Give it a try...[signature][hline]Çıkar o sarığı!
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 BEncede gurur murur takma kafana.Severek ayrıldıysanız sorun yok bence.Sen kafana takma şu öss falan bitsin herşey yoluna girer. Baktın o zaman da olmuyo.Çekeriz rakıları açarız Ayna-Severek Ayrılanlar şarkısını efkarlanırız... ;) boşver üzülme sen..![signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Ahh be kuzum... Gelseydın ya bana :=) bak bende aynı senın gibiyim 3.5 sene sonra ayrıldık hemde hala seviyoruz birbimizi ama mecburduk :( geçmiş olsun efecim[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 yaaa geçer kafana takma bak bna en fazla 1 yıl sürdü ilişkilerim bak şimdi 4,5 yıldır aynı kızla çıkıom takma geçer bunlar[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Geçmişine Önem Vermeyenin Geleceği Olmaz!!
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Ya benim bi üzüldüğüm nokta'da kızın öss si var yabancı dil'den giricek ve acayip takıyor kafasına bu sıralar benimde finallerim var haliyle... Ama dün aradım konuştuk hallettik benden bana fazla karışma diyor ki bunda ona hak veriyorum bunu bana 2-3 aydır söylüyordu çok kıskanıyorum ço karışıyorum sinemaya gidicem kız arkadaslarımla diyor arıyorum sınemada kontrol ediyorum olay burdan koptu zaten deliye döndü bana güvenmiyormusun diye.ama hallettik, hallettik. şimdi önümde ptesi gireceğim sözlü sınav var *ıctım resmen çünkü hiç bişi bilmiorum. arkadaslara tesekkur ederim yorumlarını paylastıkları kafamı rahatlattıkları ıcın.[signature][hline]Kuzu
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 hadi geçmiş olsun[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 zaten bu ben sinemaya gidiyorum diyip, karşı tarafın arayıp kontrıol etmesi direk ayrılma sebebi benim için.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 gurur olayinin bosa oldugunu soyleyeyim ben daha sonra ne kadar pisman oalcagini hayal bile edemezsin bosver gururu al ayaklarinin altina ne oalcaksa olsun seklinde yazik olur yoksa hele gercekten seviyorsan cok yazik olur[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
Öne çıkan mesajlar