Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Street Fighter IV (Konsol Basligi)

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

DadashNik0F said:
Türkiyede var mı hiç turnuvası falan?

veya Ankarada olan varsa gidip bi ps3 kafede kapışalım. sıkıldım bilgisayarı yenmekten. netten oynamaya çalışsamda takılmalar oluyor. Hareketleri geç yapıyor falan.

Ben gitmem ama fantasy'de (Sakarya oluyor) makinası var Arcade şeklinde.Yanlız pahalı galiba Fantasy.O yüzden joya gidiyorum ama joy'daki sf daha eski.Gerçi ben SF oynamadığım için sorun yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

bugun trfighter'dan stickim geldi bugun gerçekten çok güzel ama kocaman:D.Sanki eski jetonlu atarilerden birinin kol bolumunu kesıp yollamıslar gibi,tam istediğim gibi kalın tahtadan yapılmıs istediğin gibi dalabiliyorsun alete:D bayağa sağlam.
Hem pc de hemde ps3 çalışması çok güzel, verdiğim paraya değdi gibi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

350$ cok para evet, shipping dahil bu fiyata ama yine de fazla... zamanla inebilir de ama sunu da belirteyim ki, eger merakniz varsa fighterlara, hem pcde hem xboxta (veya ps3 te) calisan mukemmel bir stick ariyorsaniz, 1 kere alacagim tam alacagim, SF VIII yi bile bununla oynayacam diyorsaniz kesinlikle alin yani. Ben acaip memnun kaldim, 350$ i verince cok tereddutluydum, cok eyvah falan dedim ama cok sevdim aleti ve oyunumu cok cok iyi etkiledi bile.

Varsa kiyacak para, ve merakiniz da varsa tavsiye ederim kesinlikle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...