Gangren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Kaç MBit olduğunun çok bir farkı olmuyor da, ping/latency olayı nasıl genel olarak ev kullanıcılarında merak ettim şimdi. En büyük hayallerimdem biriydi, PS3 alıp SF4 kapışmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 sanırım yabancılarla oynadığım için o gecikmeleri alıyor olabilirim. Türkiyeden biriyle oynarsan daha iyi sonuç alınabilir gibime geliyor ama emin değilim daha türkle oynama fırsatı olmadı hiç. Ev içinde aynı şey geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 DadashNik0F said: Türkiyede var mı hiç turnuvası falan? veya Ankarada olan varsa gidip bi ps3 kafede kapışalım. sıkıldım bilgisayarı yenmekten. netten oynamaya çalışsamda takılmalar oluyor. Hareketleri geç yapıyor falan. Ben gitmem ama fantasy'de (Sakarya oluyor) makinası var Arcade şeklinde.Yanlız pahalı galiba Fantasy.O yüzden joya gidiyorum ama joy'daki sf daha eski.Gerçi ben SF oynamadığım için sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Gangren said: Online oynanmıyor mu hakikaten? Oynanıyor online arada sırada lagli oluyor ama bayağa zevkli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 oynaniyor online gayet. Genelde alman, fransiz veya italyan oyunculari aratiyorum, bir kac 3 barli adam cikiyor, onlarla oynaniyor gayet guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bugun trfighter'dan stickim geldi bugun gerçekten çok güzel ama kocaman:D.Sanki eski jetonlu atarilerden birinin kol bolumunu kesıp yollamıslar gibi,tam istediğim gibi kalın tahtadan yapılmıs istediğin gibi dalabiliyorsun alete:D bayağa sağlam. Hem pc de hemde ps3 çalışması çok güzel, verdiğim paraya değdi gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Kargosu ne kadar tuttu trfighter dan gelen stick'in? bide 8 tu$lumu aldın?normal stick mi sert stick mi? bende çift taraflı olanından alsam mı diyordum da oda çok geni$ yer ister sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ya tek taraflı olan bile kocaman benden söylemesi.Kargoda bedavaya geldi ptt'le yolladılar.İstanbulda oturuyorum perşembe aldım bugun elime ulaştı.6 tuşlu olandan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bide stick i o standarttan mı aldın yoksa fark verip sert mi aldın? standart iyiyse bende standart alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 standart aldım,iyi gibi çokda fazla oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bu arada hayırlı olsun :D dememi$im ayıp olmu$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 saol siteye yeniden bakarken birşey farkettim ben normal kol almıştım,fazla para vermemek için ve bana sert kol yollamışlar:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 normal kol da gayet serttir, sert kol cok sert :P cok alan arkadas var ordan... bildigin fantasyland joystickleri iste onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 geldi bugun official Tournament Edition stick, bayagi iyimis ya, acaip hosuma gitti. THUMBS UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 resim felan bişi varmı merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Azmodai said: ben valla kiydim paraya, kendime bi adet sundan aldim olay bu iste, oturup bi de resim cektirip upload ettirmeyin bana :P ama stick cok degistirdi oyunumu kesinlikle. Top basi da hemen bat top yaptim, iyi ki yedek parca da siparis etmisim, mis gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 250$'dan ucuza bulamadım ve çoğunda +100$ shipping var... link atabilir misin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 hala oynayamıyorum şu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ben de 250+100 shippinge aldim zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 o parayla arcade makinesini alırdım ben yok alamazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 alırdın merak etme ..2. el eskiler o paralara gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 sf4 ü kastetmiştim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 stick cok cok kaliteli, arcade makinasinin ustundeki kolun birebir aynisi zaten, hem ustundeki dezayn, hem de parcalar olarak. Kol dugmeler falan orjinal japon sanwa parca ve kutusu cok cok saglam. Cidden cok pro bir stick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 paraya kıydım derken bende 100-200 dolar arası bişey sandıydım :). istediği kadar pro olsun stick, 350 dolar çok bana. artık pcye çıktığı zaman trfightersdan söyleyecez bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 350$ cok para evet, shipping dahil bu fiyata ama yine de fazla... zamanla inebilir de ama sunu da belirteyim ki, eger merakniz varsa fighterlara, hem pcde hem xboxta (veya ps3 te) calisan mukemmel bir stick ariyorsaniz, 1 kere alacagim tam alacagim, SF VIII yi bile bununla oynayacam diyorsaniz kesinlikle alin yani. Ben acaip memnun kaldim, 350$ i verince cok tereddutluydum, cok eyvah falan dedim ama cok sevdim aleti ve oyunumu cok cok iyi etkiledi bile. Varsa kiyacak para, ve merakiniz da varsa tavsiye ederim kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar