Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Street Fighter IV (Konsol Basligi)

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Dralnu said:
ben hiç beğenmedim; hatta harcadığım bandwidthe ve boş dvd ye yazık olduğunu düşünüyorum. anlamadığım olay bu oyunun nasıl mk vs dcu dan daha yuksek puanlar almış olduğu.

abi yapma kaan yahu, oyun cok cok ustun. Bi kere yeni gelen ex hareketler cok guzel combolara yol aciyor ve mutli ortaminda arkadaslarla atmak korkunc zevkli. Oyun sf II kadar iyi neredeyse ve uzun yillardir delisine oynadigim ve keyif aldigim nadir figtherlardan biri.

Ama oyun tarzi olarak MK yi seversin, onu bilemem. Sahsen SF bana cok cok daha ustun geldi :)
Sosyal ağlarda paylaş

iyi güzel fighterlar multi oynanır, tadı öyle cilar bilmemne de online oynamayi sevmiyorum ben almayayim mi yani ürününüzü ?. adam gibi bi single player modu koyun su oyunlara. namco hic değilse ugrasiyor soulcalibur a orjinal bişeyler eklemek icin. (survival ve time trial her oyunda var onlari kastetmiyorum.)
Sosyal ağlarda paylaş

Dövüş oyunlarına ne kadar single player içerik katsan da tadı yanında biriyle kapışırken çıkar en iyi. Bir de yani şimdi şu oyundaki hikayeyi alıp da alengirli hale getirsen street fighterın o aptal saptal hikaye olaylarından fedakarlık etmek zorunda kalırsın. Ne bileyim mesela Zangief'in 10 yaşındaki çocuklara iyi olduğunu kanıtlaması için turnuvaya katılması, El Fuerte'nin en iyi recipe'yi bulmak için yollara düşmesi gibi son derece lame olaylardır street fighterı street fighter yapan bence. Orjinalinden bişey kaybetmeden geliştirip sunmuş olmaları oyunun en büyük artısı.
Sosyal ağlarda paylaş

fps lerde online oynanınca keyifli, resident evil 5 ida tek kişi oynamak işkence ama gene bişeyler sunuyorlar. ben senaryo istemiyorum, icerik istiyorum. mesela mk armageddon da karakter yaratma vardi 8 saat falan sürüyordu sadece o conquest modunu bitirmek. normal dövüşlerin arasinda 3rd person action a dönüyordu oyun. orjinal soulcalibur da single playerda 100 lerce değişik handikap ta, kondisyon da dövüşüp puan kazaniyorduk. kazanilan puanlarla ek materyal satin aliyorduk vs. marvel vs capcom 12 saat sürüyordu tüm iceriği satin almak.

capcom bana fikir üretmek icin para ödemiyor. fikir bulmakla mükellef değilim. ha capcom derki bu oyun online oynamak icindir. karakterlerin hepsi acik gelir, preview larda falanda söylerler bende ona göre hareket ederim. her karakter a 10 sn cutscene koyup her karakterle bi kere oynamaya teşvik etmek cok saglikli değil gibi.

(secimleri takip ediyorum, sinirimi capcom dan cikariyorum :P)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Enginar said:
fps lerde online oynanınca keyifli, resident evil 5 ida tek kişi oynamak işkence ama gene bişeyler sunuyorlar. ben senaryo istemiyorum, icerik istiyorum. mesela mk armageddon da karakter yaratma vardi 8 saat falan sürüyordu sadece o conquest modunu bitirmek. normal dövüşlerin arasinda 3rd person action a dönüyordu oyun. orjinal soulcalibur da single playerda 100 lerce değişik handikap ta, kondisyon da dövüşüp puan kazaniyorduk. kazanilan puanlarla ek materyal satin aliyorduk vs. marvel vs capcom 12 saat sürüyordu tüm iceriği satin almak.

capcom bana fikir üretmek icin para ödemiyor. fikir bulmakla mükellef değilim. ha capcom derki bu oyun online oynamak icindir. karakterlerin hepsi acik gelir, preview larda falanda söylerler bende ona göre hareket ederim. her karakter a 10 sn cutscene koyup her karakterle bi kere oynamaya teşvik etmek cok saglikli değil gibi.

(secimleri takip ediyorum, sinirimi capcom dan cikariyorum :P)

dediklerin o kadar anlamsiz ki, nereden baslayacagima sasirdim :/

Street Fighter serisi, ilk oyun disinda (o da 1988 yapimi) multiplayer oynanmak icin yaratilmis bir oyun. Hepimiz oyunu ilk atari salonlarinda oynadik, birbirimize aduket cekerken bulduk ve yillarca da cektik. Cikan alpha serileri, zero serileri, SF 3 oyunlari falan hepsi multi agirlikli olmustur, amac hep kankalarla oturup dovusmek olmustur. Capcom hikaye mikaye kasmamistir, hatta hikaye olayi tamamen geyik, bunu oynayan herkes te bilir gayet (allah askina arcade storymode'da rival matchlerden once ufak videolar olur... rufusun dhalsimla rival olarak dovusmesinin tek sebebi rufusun dhalsim'i ucarken gorup anlamamasi :/).

Oyunda icerik te dolu dizgin yani, daha ne istiyorsunuz anlamadim... kac karekter var saymadim hic ama bayagi var yani, ayrica her karekterin bir suru ozel vurusu, bir suru degisik normal ataklari var ve butun oyun bu sinirli hareketler arasinda secim yapip ona gore davranmakla geciyor ki sfyi sf yapan olay budur zaten yillardir. Karekter acma dediginiz de topu topu 30 dk suruyor (easy, 1 round, dhalsim HP, GG) ve bir suru badge, title, renk, taunt maunt acabiliyorsunuz.

Ben ciktigi gunden beri hem arkadaslarla, hem de online oynuyorum deli gibi, stick te yapamasam da aldim bitane yolda ve oynayacagiz yani... toplandigimiz zaman herkesin oynamak istedigi tek oyun bu ve cok ta memnunuz, memnun olmayan da cok az kisi taniyorum :P

SF nin olayi bu zaten... oyun da gayet mukemmel yapiyor yapmak istedigini.
Sosyal ağlarda paylaş

ben valla kiydim paraya, kendime bi adet sundan aldim

bu siteyi gordum ben onceden ama xbox icin stick yapmiyor, yaparsa da pahali olur epey (controller parcalamak zorunda herif). Dandik gorunse de parcalari fantasyland parclari falan oldugu icin oldschool ataricilerin cok hosuna gidecek.

Sosyal ağlarda paylaş

ps2 stick icin 90 kusur lira istiyor (ki normal bir fiyat, gayet makul)... xbox icin stick cikarsa adam tek kisilik olanini 150 den assaga satamaz (sirf parcalayacagi xbox controller 80-90 lira, dugmeler ve kol icin de bi fazladan 20-30 lira desek 110-120 civari eder, ustune de tahtasi mahtasi deseniz, kar payi deseniz o 150den de fazla olur.

Acikcasi 150$'a ebayden orjinal japon parcalari iceren tournament stick bulmak mumkunken fazla bence, ama bazi arkadaslarim bu sticki cok begendi (ps3 icin alanlar), ozellikle yillari fantasylandde gecenler hastasi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
Default PS3 stick ile oynamak zor mu?

Yok gayet rahat analogla aslında ama arcade stick tadı veremiyor tabi, bi de bazı hareketler zor yapılıyor analogla. Özellikle Guile ve Vega gibi ultraları abuk subuk yönlere chargelı olan karakterlerde baya zor oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...