Asteroth Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Nasılsın? Çoluk çocuk ne yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 xaenin siren oyna yoksa tavsiye ederim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bence zaenin rak bend almalı sonra bizi davet etmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Vingthor'u öylesine kalpten destekledim ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 çok fazla desteklediğin için erektasyonel dalgalanma oldu ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ps3 ne be, bırakın odun oyunu oynamadı, gelın pcde adam gıbı ınsan oyunu oynayın. ayrıca xaenın'nın yapıcağı rock starlıktan hayırmı gelırmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ps3 de fps olmaz mantıını anlamıom. alın killzone 2 ve üstüne mouse oynaın deli gibi. ha illa mouse stick karışımı olmasın diosanız, gidin bide klavye alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 RE5 coop oynarken gayet zevkli fakat ; aim alirken yürüyememek gibi saçmaliklar tek başina oynarken oyunu biraz bayabilir. kisa da sayilmaz oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Şu aim alırken yürüyememek de saçmalık kategorisine girmek için 5 oyun bekledi ben ona yanarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ben de unchartedı öneririm. ben aksiyon/macera türlerini pek sevmezdim hatta ilk aldığımda ya dandik çıkarsa dediydim ama hemen saran bi oyun. çok da uzun değil. hatta önerim takas veya 2. el satın alıp bir kaç haftada bitirip, aynen takas veya 2. el olarak satmanız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 uncharted çok efsane bi oyunmus hakkaten.beklentim olmadan oynadım ve hastası oldum o tarz başka ne oyunlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ilerlemeli 2, 3 hatta 4 kişinin aynı anda oynadığı güzel bi oyun var mı tavsiye? ilerlemeli derken herşey olabilir, RE5 gibi veya little big planet gibi platform atlamalı zıplamalı oyunlar da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar