Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Win sphere serveri Linux'a çevirme ?

Scphelp

Öne çıkan mesajlar

sana nasıl cevrileceini soyleyemeceim ama aklın varsa ne olursa olsun linux ile calısma ben bi kere ole bir hata yaptım sonra aglamaya başlıacaktım.[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir ara Linux'de Sphere kullandim, scriptlerin birseyini degistirmeden calistirabilmistim. Onun disinda, Sphere'un Linux icin dogru duzgun bir surumunun olmadigi bir gercek, cok sik problem yasarsin, sen kizsan da ben ayni tavsiyede bulunacagim, kullanma Linux Sphere.

ps: Sementa, o yazinda 'Linux tavsiye etmiyorum' derken Sphere Linux degil de genel olarak Linux kastettiysen (ki cumle oyle duruyor, ama dusuk cumle kurup Linux Sphere kastetmis olabilirsin diye soyluyorum) bilgisayarciligindan suphe ederim acikcasi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

gelde ben sana sorunun alasını ureteyim ben actıgımda 15 dkk sorunsuz calıssa ne olurdu yok 15 dkk dayandıgını goremedim hemde biz sadece linux hakkındaki fikirlerimizi soledik o yuzden linuxta sphere kullanırken bir bilene sorun derim.sanmıorum bilende cok zor cıkıor.
bugune kadar ben bir arkadasımı gordum 45 saat sorunsuz calısan linux- sphere ama serverı sadece acık ne bir player var nede 5 i askın staff uyesi eger playersız server acacaksanızda linux ideal.[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
Sosyal ağlarda paylaş

tmm ama orada hata cıkacak bir sey yok dedimya yukarda player cok az sayıda sonra staff desende bi fearless var her gun girior sonrada blueking te world dosetior fearless deneye deneye koyuyor playerlara acılsın sonra bakacaız ne olacak ne bitecek.hemde duzenli playerı olmayan servera acık deme.[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...