ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Merhaba =) Ben de yeni başladım. Şu an Scalardan bir arkadaşım corpundan çıkıp yeni bir corp açtı , eğer yeterince yeni üye bulabilirsek , yeni başlamış insan , Scalar'ın eğitim corpu olmaya doğru ilerleyeceğiz. Yeterince iyi olduktan sonra Scalar'a gireceğiz muhtemelen. Tabi bu corp durup yeni gelenlere yol göstermeye devam edecek.. Office 'imiz Osmeden'de. (şimdilik) Bir aya kadar taşınabilmemiz mümkün. Adres: Osmeden Moon1 , VF Special Training Corp. CEO: Xiphoid Darkness Ayrıca ; Yeni başlayanlara gerektiği kadar para yardımı , frigate ve eğer trialdan çıkıp game-time'a geçerse de Cruser Corp'tan karşılanacaktır. Hangar Deck'te ise kullanabiliceğiniz çeşitli itemlar mevcuttur. Nickim : Rimala , oyundan bana ulaşabilirsiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 yapacak bi işim yok bu günlerde walla boş boş oturuom. Yeniden başlasam olacak aslında. gerçi daha lvl1 questlerini yapamiodum oyunda. ben bi gemiyi patlatana kadar diğer 2 tanesi parça pinçik ediyordu beni, o yüzden sinirlenip bıraktıştım zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 gel başla senko :D beni de başlattılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 aylık ücret gerektiriyo mu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 gerektiriyor 14dollar civarlarında bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 beni bozar ozaman ücretsiz sanmıştım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 dinamikleri güzel aslında oyunun, sistemi fln çok iyi şekilde oturtulmuş. O yönlerinden sevdiydim ben ama bi tane lvl1 gemi patlatamıyorsun işte :) 14günlük deneme şansı veriyor oyun sana bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 21 gün aslında , trial , biri attığı zaman . Kendiniz trial alacağınıza oynayan birinden trial atmasını istemeniz daha iyi bence çünkü hem size daha fazla beleş gün oluyor hem de siz game-time a geçerseniz trial atan arkadaşınıza 30 gün beleş geliyor =) herneyse oyunda ulaşabilirsiniz bana Level I questlerinde de patlamazsınız merak etmeyin biz hep beraber level II ya da Eğer arkadaş ta yardım ediyorsa level III questlerine falan bile gidiyoruz şu an yeni başlamış halimizle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Semigo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 level 3'e kadar questlerinizde yardim edebilirim.Anladigim kadariyla lev 4 sizin icin su anda cok zor. Oyunda Semigo'ya yardim icin mesaj atin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Sağol , Corp'takilere iletirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar