Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RTE Strikes Back / Davos

paspatur

Öne çıkan mesajlar

Zapatista15 said:
pardon diplomasiden bahsedenler israil diplomasiyi çok mu takıyor ki?? bm'yi kazımıyorlar kismeyi kazımıyorlar diplomasiden bahsediyorsanız..gerçekten çıkarın at gözlüklerini yaa ben de nefret ederim kendisinden hatta diyorum ki muhtemelen bu konuştugu böyle kalacak fiiliyata dökemeyecek yine konuştuğuyla kalacak..ama cidden güzel bir tepki verdi teröristlere ;)

Guzel cevap verdı kendı acısından ama sımdı dusun gerısını ...Oncekı sayfada yazdıklarımın artık olmaması ıcın bır neden yok ...İsrail diplomasiyi takmıyor evet ama israilin gucu var bizim bu gucumuz olmadan biz bunu yaparsak yedirirler bunu bize ...Yahu BM baskanı fln var orada bıdaha avrupada sozun zor gecer ...
Sosyal ağlarda paylaş

vermesinde sorun yok, gerisini getirebildikten sonra ver tabii ki. iki gun sonra donecekse vermesin diyoruz.

Beni delige supurmeyin, beni kullanin diye yalvarmasin, Turkiye'nin cikarlarini zedelemesin, istedigi kadar konussun.

Israil kadar ekonomik olarak ozgur ol, guclu ol, Dunya'da sozun gecsin. Yap istedigini..
Sosyal ağlarda paylaş

"- Gerçek dünyaya dönelim. Türkiye'nin Suriye ve İsrail arasındaki arabuluculuğunu önemsiyorsunuz. Bu işte başarılı olabilir mi Türkiye?

Türkiye'nin önümüzdeki dönemde daha da önemli olacağını düşünüyorum. Bazen ABD'yle ters düşme pahasına bağımsız bir dış politika geliştirmesi Türkiye'nin kredibilitesini arttırdı. Suriye ve İsrail'le görüşmeleri de yoğun biçimde sürüyor. Ben bu işlerle uğraşan Türk ekibin tepe yöneticisini tanıyorum, çok zeki ve tecrübeli biri. Bu görüşmelerde çok özel sınır tartışmaları, su paylaşımı gibi Suriye ve İsrail arasındaki ciddi meselelerde gerçek anlamda yol kat edildi. Ayrıca Türkiye'nin dış politikasında başka alanlarda da gelişmeler var. Cumhurbaşkanı Gül'ün Ermenistan'a gitmesi ve Türkiye'nin ABD ve İran arasında arabuluculuk girişimi de çok önemli.
"

Newsweek Türkiye, David Ignatius röportajı
Sosyal ağlarda paylaş

Zapatista15 said:
pardon diplomasiden bahsedenler israil diplomasiyi çok mu takıyor ki?? bm'yi kazımıyorlar kismeyi kazımıyorlar diplomasiden bahsediyorsanız..gerçekten çıkarın at gözlüklerini yaa ben de nefret ederim kendisinden hatta diyorum ki muhtemelen bu konuştugu böyle kalacak fiiliyata dökemeyecek yine konuştuğuyla kalacak..ama cidden güzel bir tepki verdi teröristlere ;)

tepkiye bişey diyen yok ki verilmesi gereken mesaj buydu evet katılıorum ama mesajın verilme şekli , konuşma tarzı ve yeri yer değildi olması gerekirdi belki ama davosta değil!sonuçlarını düşünmeden konuştu kesinlikle
Sosyal ağlarda paylaş

Zapatista15 said:

at gözlüğü ile ne alakası var ki. Olay güç olayı kardeşim. İsrail'e laf ediyor erdoğan ama ucu ABD'ye de uzanıyor. İsrail'in yediği b.k'un 1000 katını abd yedi ırak'ta . Elden ne gelir ?
En azından türkiye gibi bir ülke isen susup oturucaksın . Sen ne rusyasın ne hindistansın ne çinsin.

He yeri gelir abd çöker güçlü bir devlet olmaktan çıkar o zaman yaptığı soykırımların hesabinida çatır çatır sorarlar ondan.
Sosyal ağlarda paylaş

Snefru said:
Desene biz o zaman çökmekten beter olmuşuz yapmadığımız soykırımın hesabını soruyorlar :)

olmuşuz abi müttefikimiz kim ki bizim ? İran mı , filistin mi , suriye mi ?

pkk ile savaşta israil ile yakınlaşmıştık son zamanlarda bize insansız uçak fln veriyolardı onlada koptuk şimdi.

Sen hamas'a terorist değil diyorsun yarın pkk seçim kazansa ırak'ta . Pkk terorist değildir halkın şeçtiği bir parti dese ne diyicen ?
Sosyal ağlarda paylaş

birde bu sadece seçim yatırımı,yazılmıştır gerçi

çiğköftecideydik bu haberi TV'de gördüğümüzde,bir ton adam çıkıp Tayyip'i eleştiren kişilere küfretti,Tayyip en iyisini yaptı kral adam ayaklarına girdi.

He ne olacak,bunlar gidip seçimde adaya değil,partiye oy verecekler,AKP yine çoğunluk alacak gövde gösterisine devam...
Sosyal ağlarda paylaş

bu davos olayını izlemedim daha, yazılanlarla yola çıkıp birşey demek istemiyorum; genel olarak bu son gelişmeler hakkında ise şunu demek istiyorum: artık çıkıntılık yapmanın vakti geldi gerçekten.

ermeni meselesiymiş zartmış zurtmuş, varsa niyetleri atsınlar bakalım kurşunlarını. yahudi lobisi ne der, abd ermeni tasarısını geçirirse üzülürüz falan filan varsa ellerinde başka bişi bizi artık onla korkutsunlar. ben sıkıldım bu öcü muhabbetlerinden.

reel konuşalım, ağzımız tatlansın.
Sosyal ağlarda paylaş

evet takım tutar gibi
soykırımı kabul ederlermiş, lan zaten eden ediyo
pkk olayını üzerimize sürerlermiş, yahu zaten destek veriyorlar verecekleri kadar cümle alem biliyo
kıbrıs zart zurt hiç bir meselede türkiyeyi takan yok ÇIKARLARIMIZ ZATEN YERLERDE kısaca,

haa ne yapması lazım şimdi. israil le antlaşmaları iptal etme gibi bi durum olabilir mi. tabiki zor ama ah..

bu arada not, kesinlikle akp li falan deilim.
Sosyal ağlarda paylaş

9 sayfa mesaj olmuş %90 ' boş mesaj , buradakilerin kaçta kaçı konuşmayı tam izledi onu da bilmiyorum.

Özellikle belirtiyim videoyu seyredin , yazılı metnini değil. Ozaman başbakanın neden okadar sert tepki verdiğini anlayabilirsiniz.

Nerede bu dünyanın diğer bazı liderleri kafa tuttuklarında bilmemneli adam vay vay alkışlıyoruz diyenler. Nerede bizim yıllardır , tarih derslerimizde dahil duyduğumuz "masaya yumruğunu vuran lider olması lazım , karşısındakine ezilmeyen lider" demeler.

- Bana göre Türkiye'nin prestijini özellikle bölgemizde çok arttıran bir olay.

- Başbakan daha yumuşak olabilirdi ama hem peretzin hem modaretörün yaptıkları üzerine üste çıktı. Peretz konuşurken hatta ben tayyip bunun altında kalacakmı acaba abow diye düşündüm. Nitekim tam tersine ötesinde davrandı.

- İlişkiler ile ilgili felaket senaryoları yapanlar , dünyanın gerçeklerini hiç görmeden düşünüyorlar. Açıkçası hiç de büyük bir olay olmaz.

- Olan şudur , moderatöre bu olay patlar. Çünki adam gibi yönetemedi. Tayyip istesede istemesede acaip artı puan aldı Türkiye içinde ve yakın komşu bölgelerde.

Kısaca o başka devlet başkanının muhabbetinde doşşaklı demeler aynen Tayyip için oldu bana göre.

Buradaki birçok kötü yönde yorum yapan kişi , şuraya kalıbımı basıyorum ( nasıl basarım bilemem eheh :) ) nasıl ezildi , niye cevap veremedi , ona öyle pısırık cevap verirmi , ben olsam terkederdim vs. gibi laflar ederdi. Kısaca olaya baya bi tarafsız bakmak lazım.

Aksi yorumlar gayet yapay ve samimiyetsizidr. Özellikle ülkemizde halkın dilinde yıllardır , masaya yumruğunu vuran lider , ezilmeyen lider söylemleri varken.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben çözdüm bu adamı.
bunu küçükken çok pohpohlamışlar, büyüyünce o ilgi dağılmış, o ilgiyi tekrar çekmeye çalışıyor şimdi üzerine.
eahu alkış da gelince iyice gazlanmıştır.
tamam güzel posta koymuş voaa helal olsun filan da, malesef orası lise yıllarında bıraktığın apartman önü değil be adam, kime ne lafı koyuyosun off.

ek olarak:

http://progmanager.files.wordpress.com/2007/06/anger_management.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...