Farinal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ehuehueuhe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bide moderator vardı orda...dedi adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 cnn turkde bi imam gösterdiler sabah namazına kadar bayrak sallıycak gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ben döverim lan ordakilerin hepsini rte nin yerinde olsa o modun elini cevirir sokarım arkasına sonra diğerlerine kafayla dalardım sonra matrix gözlüğünü takar ucarak uzaklaşırdım ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 yalnız tayyip hala kıpkırmızı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 su anda devam ediyor yardırmaya. onur öymen'e ama. monşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 -007- said: söylüyor adam işte normal bir şekilde, konuşturmuyorsun diyor. 25 dk.ya 12 dk.lık cevap hakkı modluk olamaz bence. Dürtmeleri falan katmıyorum bile. Böyle mod mu olur? durtme kismi harbi komik olmus, densizlik direk orasi ayri da, ben mi yanlis anliyorum olayi diye gozden gecirmek istedim; simdi tayyip konusmus 12 dk, sonra perese soz verilmis, o konusurken tayyip acikca araya girip 'bir dakika bir dakika' demis, modda 'bir dakika veriyorum o zaman size' demek durumunda kalmis israr edince bizimki, sonra tayyip cosmus mod da susturmaya calismis olay buysa vay konusturmuyorlar kismi direk geyige sarar, zira adamin konusmasini bolup araya giriyor tayyip orada zaten, peresin bitirmesini beklemiyor ki kendi sozunun kesilmesine tepki hakki olsun ote yandan ben sadece buraya koyulan videoyu izledim, anladigim kisim bu ama yani zaten su tarzda 'bana hede diyen basbakaniniz var, gerekirse isim de veririm merak eden varsa' diye baslayan bir konusma ayiptir yav, hani butun baglarimizi unutun, uluslararasi iliskiler acisindan herseyi bir yana birakin, boyle bir tepkinin verilmesi hakikaten gerekli olsun, sert bir tepki verilecek olsun ama bu uslupla verilir mi o tepki? sert tepki falan degil bu olay, dupeduz duzeysizlik ha durtme konusu hakikaten ayri, agzina agzina vurmak lazim o arkadasin ama kendisi devlet baskani degil, beni temsil etmiyor orada, kisisel okuzluk yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 "işte efenim ne biliyim özür diledi baya bi yalvardı pek yüz vermedim ama bakıcaz artık kıramıyorum da keratayı biliyomusun" dermiş gibi anlattı telefon konuşmasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 halen kimse niye gormuyor kardesim kiminle tartisiyoruz? karsimizdaki kim? biz kimiz? hamas in lideri miyiz biz ? bu adam filistin basbakani mi (ki o boyle konusmaz ) biraz da bu acidan bakin nolur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 adamı dürtüp çekiştiriyorlar, hadi kısa kes karnımız acıktı diyorlar. tayyip de ama beni konuşturmuyorsunuz vs diyip ayrılıyor ? ek olarak peres sert bir tonla sürekli tayyip'e bakarak anlatıyor nasıl ve neden öldürdüklerini. burda da bir tahrik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 nefr burdaki videoyla durum pek anlaşılmıyor. Haberlerden Peres'in de konuştuğu kısmı izlemeni ve tayyibin konuşmaya girişini izle derim. Peres tayyibe dönüp soru sorar gibi azarlama tarzında konuşuyor. Sonra tayyip cevap vermek durumunda kalarak 1 dk 1 dk diyor..vs. (Yani konuşma bölmek gibi görünmüyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 adamınbiri said: "işte efenim ne biliyim özür diledi baya bi yalvardı pek yüz vermedim ama bakıcaz artık kıramıyorum da keratayı biliyomusun" dermiş gibi anlattı telefon konuşmasını aynen aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ya simdi izledim konusmasini da, 2. soruya cevabi cidden bende uyusturucu kullandigi izlenimi yaratti tayyibin. adam baska bi alemde yasiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 vizyonsuzlugun daniskasi diyecegim, ama tvde bu kadar insani ve hazirligi gorunce bambaska bir vizyonun varligini fark ettim. yazik yani, kisa vadeli yatirim bunlar hep, acisi cok daha gec ve agir olmaz umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Abi bu arada cidden moderator diyo ya yemege gitcez falan ahaha Videoyu izleyebildim sonunda, cok guldum abi surekli bi el var tayyibin omzunda ahahndsasd durtuyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 neye uzuluyorum biliyor musunuz bu kadar sehit verdik guney doguda, o kadar terore destek veren ulke varken cikip bir posta koymadi hicbirinede, elin filistinlisi icin olecek nerdeyse. bizim dingillerde filistin diye olsun, bu halka hersey mustehak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Penthesilea said: Abi bu arada cidden moderator diyo ya yemege gitcez falan ahaha Videoyu izleyebildim sonunda, cok guldum abi surekli bi el var tayyibin omzunda ahahndsasd durtuyo adam hadi hacı kısa kes yemek yicez ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 @penthe rahatsiz mi oldun donersin toplantida bana konusma hakki verilmiyor bu sekilde devam edilirse ben toplantiyi terk ediyorum dersin olur biter. Moderator bir daha hic bir is yapamaz. ama donupte lan perez yasini basini bil diye kulhanbeyliyi yaparsan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 yanlışsın matama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 perez de yerini bilsin, ayagini denke alsin, INDIRSIN O ELI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Buyse said: su anda devam ediyor yardırmaya. onur öymen'e ama. monşer. Başbakanının liberalleri,iyice açık edin kendinizi.İşinize gelince milliyetçi söylemleri ne güzel savunuyorsunuz.Bizim milletimiz sünepelikten hoşlanmazzzz,monşerler sizi. Ulusalcılar benzer söylemlerle gelince verdiğiniz tepkiler çok farklı oluyor ama.Onlar bayraklarla çıkınca nazizm,onlar milliyetçilik edebiyatı yapınca faşizm,Tayyip yapınca 'yardırma'.Azıcık tutarlı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Oran buran oynamasın Perez!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bak gene aynı lafı dedi kimsesislerin kimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 "Kimsesizlerin Kimi" nedir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar