MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Penthesilea said: Lan guzel diye koydugunuz transkriptlere sokiim ben sizin, kizlar baya cirkinmis heralde. AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bu mesajı küfür olarak say ilkecim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Biyikli bogazici kizlarindan kacmak icin guzel bi yontem gerci ders calismak. Daha az rahatsiz edici, dusunsene opuyosun falan :S sfafdfafdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 amerikaya gidince stereotypeların coşuvermiş bilgisayar mühendisi arkadaşım benim ayrıca bundan sonra sana epix yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Penthesilea said: Biyikli bogazici kizlarindan kacmak icin guzel bi yontem gerci ders calismak. Daha az rahatsiz edici, dusunsene opuyosun falan :S sfafdfafdsf Of başıma ağrılar giriyor bıyıklı kız denince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ilkeye de yazık abisi zuaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 adam kavrayamıyor lan bende yok kızda nasıl olur diye adsfhghsdfnbdsfnd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mortis said: amerikaya gidince stereotypeların coşuvermiş bilgisayar mühendisi arkadaşım benim ayrıca bundan sonra sana epix yok!sevdigimden gokhancim sdfds <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Penthesilea said: Mortis said: amerikaya gidince stereotypeların coşuvermiş bilgisayar mühendisi arkadaşım benim ayrıca bundan sonra sana epix yok!sevdigimden gokhancim sdfds <3 Ahahahah epix tehlikeye düştümü nasıl yapıştın hemen admaın götüne ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Gokhanin epix gibi bi kalbi vardir, kiramadim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Bak hala asdbas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kız arkım yok 2.93 yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bi de olsa kim bilir neler olacak! ayrıca ilke tamam epixler senin ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 birlikte ders çalışma fikrine inanmıyorum ben, o yüzden de ya gerçek potansiyelimi değerlendiremiyroum ya da süper ortalamalar getiriyorum. hangisi bilemiyorum ama ahhha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 nevrozlarımla 1.43 yaptım. helal bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Masquerade said: kız arkım yok 2.93 yaptım. lol retard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kız arkadaşım varken 3.5 tu ortalamam ayrıldıktan sonra düşmeye başladı fgdf 2.7 e kadar indik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kız arkım varken hazırlıkta kalıp 1 sene uzattım okulu. ayrıca mortis. ayrılık sonrası çektiğin acı paticiğe yansıyo bana geliyo. ben üzülüyorum burda lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yansıodur fedecim kolay deil ama geçer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 GÖKHAN SANA KIZ MI YOK BE OOOLUUUUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 hehe hadi bakalım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 2.12 , canım cıktı 5ders anca alabilmiştim millet aşmış çiftanadal fln yapıo 3.65ortalamayla ben 2.00tutsun diye gece gündüz dua ediyom sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mortis said: yansıodur fedecim kolay deil ama geçer =) Geçiyor abi, benim ki iki gün sürdü sürmedi geçti. Oh kafam rahat valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yalan geliyor bana birlikte çalışma hede hödö valla. ne tipler gördüm 2 kız arkı var sınıfta kalan falan. yetemeyen yetemiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 xunn said: Masquerade said: kız arkım yok 2.93 yaptım. lol retard düşük ki ne retardı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar