Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kuduz olur muyum? :)

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

yolda yürüyorum köpeğin teki arabanın altına eğilmiş havlıo yanından geçerken beni gördü ama böyle biz göz olamaz hayvanda kıpkırmızı tam şarapçı gözü. saldırdı direk tuttu paçayı ben de silktim fln o anda ordan başka bi köpek gelip kurtardı :D
valla hiçbişey yok bilekte ama ufak bi deri sıyrılmış fln tırstım bişey olur mu acaba:S
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha of çok dert o olay ya ben de spidee ile oturuodum okulun bahçesinde kediyi sevioduk kedi böle birden tırmıkladı, kanadı elim, korkmuştum ben de acaba kuduz mu olacam die, böle ışığa bakıp kuduz mu oluorum die paranoya olmuştum , iğne falan olmadım bişey de olmadı da. Senin durum biraz daha farklı, sokak köpeği ve saldırmış , gözler de zombie kırmızısıysa git ol =)
Sosyal ağlarda paylaş

Kedi, kopek ciziklerinde (isirik, doku parcalanmasini saymiyoruz) ve pasli metallerin yarattigi ciziklerde, hasarli bolge gogus altinda ise ya da beyine cok yakin degilse ciddiye almayabilirsin.

Yine de bir hastanenin onunden gecerken iceri giriver bir sor. 10 lirayi gecmiyor genelde bunlarin asilari.

edit : aninda hastaneye kosmak zorunda degilsiniz ama araya 1-2 gun gibi sureler koymayin. kuduz gibi virusler beyine ulasana kadar engellenebilir. beyine ulastiktan sonra kurtulma sansiniz yok diye biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...