Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yolda yürüyorum köpeğin teki arabanın altına eğilmiş havlıo yanından geçerken beni gördü ama böyle biz göz olamaz hayvanda kıpkırmızı tam şarapçı gözü. saldırdı direk tuttu paçayı ben de silktim fln o anda ordan başka bi köpek gelip kurtardı :D valla hiçbişey yok bilekte ama ufak bi deri sıyrılmış fln tırstım bişey olur mu acaba:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 walla risk alma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 deri sıyrılmışsa git iğne ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ben bi keresinde olmuştum hiç güzel birşey değil. su içemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 valla bencede risk'e girme çünkü biliyosun kurtuluşu yok kuduz'un aşılarını olmazsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 hey allah gideyim aşı olayım ben bari. işe bak durup dururken:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 köpek yakınlardaysa bi takibe al 3-5 güne ölecek mi falan diye yapabiliosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ahaha of çok dert o olay ya ben de spidee ile oturuodum okulun bahçesinde kediyi sevioduk kedi böle birden tırmıkladı, kanadı elim, korkmuştum ben de acaba kuduz mu olacam die, böle ışığa bakıp kuduz mu oluorum die paranoya olmuştum , iğne falan olmadım bişey de olmadı da. Senin durum biraz daha farklı, sokak köpeği ve saldırmış , gözler de zombie kırmızısıysa git ol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kedi tırmığından kuduz mu olur lan ısırıkla olur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ömrüm kedi tırmıklamalarıyla geçti yaw ondan bişey olmuo:D gerçi tükürüğü bulaşmışsa tırnağa kuduz da varsa olma riski var evet. neyse gidim ben bi yerlere. sağolun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 oluosun tabi ki, etraftaki kedi tırmalarsa, evindeki kedi tırmalarsa bişey olmaz tabi aşısı maşısı varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bunu araştırıcam. tırnaktan çok zor diye düşünüyorum. yani %90 kuduz olsa bile buluşmaz diye düşünüyorum. görüşeceğiz. asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 tamam seni ümraniye ve fikirtepedeki kedilere tırmalatıcam. bi kaç tanesine bakalım ne olacak öel deneylim madem bu kadar eminsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 abi sölüom ztn zor diye tırnağını yalıcak önce üstüne tükürücek sonra tırmalıcak. yani kediye bi iğne yalat sonra sok kendine aynı şey:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kedi tırnağını niye yalasın ya? patisini yalar da tırnaklar içerde yani zor. hem kedi kuduz olmaz ki kolay köpek olur daha fazla. HAKLIYIM. dfs 10 kediye tırmalattık sonuç aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 hayır işte ölüm tehlikesi geçirmiştim orda söylüyorum size! hiç ciddiye almiosunuz durumu :/:/:/:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 asıl beni yavru köpek ısırdı diye ben kuduz aşısı olduydum nolur nolmaz diye. ben geçirdim tehlike :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 abi bence risk almadan git aşı ol! ... nolur noolmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 iş işten geçmiş artık rest in peace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 köpeği takip edebilsen iyi olurmuş ol ne olur ne olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 oldum aşı tetanoz da yaptılar. acil servis çok fenaydı ya kuduz olayım daha iyi diyip gidicektim bi ara resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kuduz aşısını göbekten vuruyorlar diye biliyorum. gerçi ilkokulda söylemişlerdi. o zamandan bu zamana çok degişti teknoloji. hala göbekten vurmuyorlardır sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bide sanki tek iğneyle bitmiyo diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 göbekten diil eet koldan. evet yarın yine gidicem daha sölemediler kaç tane olacamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Kedi, kopek ciziklerinde (isirik, doku parcalanmasini saymiyoruz) ve pasli metallerin yarattigi ciziklerde, hasarli bolge gogus altinda ise ya da beyine cok yakin degilse ciddiye almayabilirsin. Yine de bir hastanenin onunden gecerken iceri giriver bir sor. 10 lirayi gecmiyor genelde bunlarin asilari. edit : aninda hastaneye kosmak zorunda degilsiniz ama araya 1-2 gun gibi sureler koymayin. kuduz gibi virusler beyine ulasana kadar engellenebilir. beyine ulastiktan sonra kurtulma sansiniz yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar