Horizon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Burada o onun hatasını kapar olayı yok zaten. Bunu karalama anlamında kullanmalarının ortaya çıkması olay. Bu konuda bukadar hassas olan kurumlar bunu eleştirirken kendilerininde senelerdir aynı naneyi yedikleri ortaya çıkınca , olayın art niyetten kaynaklandığı ortaya çıkıyor. Bu arada ben o haritaya bakmayanlar için bakıp kıbrısın üzerine tıklamasını tavsiye ederim , okadarda abartılacak birşey yok. Ama bunu manşetten haber verenler kendileri utansın aynı şeyi yaptıkları için. CHP haber çıktığı gibi haritayı kaldırmış fizban , 1. sayfada mesajımda yazmıştım zaten.
Apis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Aket-Atum said: eğer adam cumhurbaşkanıysa bilecek, işi ne o zaman orada. Ne demek işi ne orada? Kendisi Çankayada noterlik görevi üstlenmekte. Böyle ayrıntılarla ilgilenemez.
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 CBlığı bu haritayı CHPnin sitesinden mi almış?
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Horizon said: Burada o onun hatasını kapar olayı yok zaten. Bunu karalama anlamında kullanmalarının ortaya çıkması olay. Bu konuda bukadar hassas olan kurumlar bunu eleştirirken kendilerininde senelerdir aynı naneyi yedikleri ortaya çıkınca , olayın art niyetten kaynaklandığı ortaya çıkıyor. Bu arada ben o haritaya bakmayanlar için bakıp kıbrısın üzerine tıklamasını tavsiye ederim , okadarda abartılacak birşey yok. Ama bunu manşetten haber verenler kendileri utansın aynı şeyi yaptıkları için. CHP haber çıktığı gibi haritayı kaldırmış fizban , 1. sayfada mesajımda yazmıştım zaten. sen istiyorsun ki cumhurbaşkanlığının yaptığını görmeyelim, bunu haber yapanların eleştirenlerin yaptıklarını görelim, onlara laf atalım. yanlış bişey varsa yazacak tabi, "lan ben de aynı herzeyi yemişim" deyip eleştirmeyecek mi? iki yanlış bi doğru mu edecek? onlara söylediğimizi söyledik zaten, burada esas eleştirilmesi gereken kurum c.başkanlığı, o kadar bütçesi olan bi kurumun güzel bi fikri, tekrar yazıyorum, 6 ayda ancak böyle projelendirip sonuçlandırması skandaldır, rezalettir. 6 ayda elle çizilse bile bundan daha uygun olurdu. neymiş, kktc yazıyormuş, yav sınırı görünmüyor, toprak yok ortada, isimler rumca, ne yapayım öyle işi?
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Kim eleştirmeyin dedi ? Ben haberin onun hatasını bununla kapama olayı olmadığını söylüyorum. Bir daha oku.
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 - Köşke çamur çabası - kendi kazdığı kuyuya kendisi dahil bakın kimler düştü? - art niyetten başka birşey değil bunlar hep senin yorumların ;) ondan sonra da kalkmış, "c.başkanlığının yaptığı da hata" diyorsun. e o zaman hani çamur, hani kuyu kazmak? biraz tutarlı olmak lazım.
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Güldürdün beni ya Orada bi art niyet benim lafım , o lafta senin dediklerini desteklemiyor malesef. Orada dikkat edersen ben haberi alıntı yapmışım. İçindeki yazılanların hepsi habere ait ben yazmadım onu. Benim yorumum altında duruyor. Yani burada sevmiyorum öyle kelimeleri kullanmak ama mesajın koca bir "fail" kusura bakma. Bundan sonra iyi oku , sırf eleştirmiş olmak için eleştirme sg-1 ciğim.
huun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 siyasi bir harita değil ki sözü geçen harita. türkiye'nin üstünde de türkiye yazmıyor diye bir gürültü daha kopartın isterseniz. adanın adı kıbrıs mı? kıbrıs. ee? kıbrıs cumhuriyeti yazıyor olsa haritada, anlayacağım yani rum tezi doğrultusunda bişeler var deseniz. fıs mısınız nesiniz.
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 eheh peki sen gülmeye devam et. başlıkta yazan koskoca "çamur çabası" pati durdukça senin iç çelişkilerini göstermeye devam edecek.
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Çamur atma; işlemediği bir suçu o kişiye yıkmak anlamında kullanılır.Başlıkta ve konunun sunuşunda bariz taraf tutmanın olduğu da belli.
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 sg-1 said: eheh peki sen gülmeye devam et. başlıkta yazan koskoca "çamur çabası" pati durdukça senin iç çelişkilerini göstermeye devam edecek. O haberin başlığı , benim başlığım değil. Ben başkaları gibi provokatif başlıkları kendi kendime atmıyorum haberleri alıntı yaparken. Bugün sende sorun var söyliyim. link Al bu da senin ısrarlı "fail" durumunun ispatı. Bir daha güldüm :) Not : Haberin kaynağına da laf atıp sakın durumunu saptırma sg-1. Yapmadığın şey değil.
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Senin bütün anafikrin bu haber üstüne kurulu.Köşke çamur atıldığını da yorumlarınla destekliyorsun. Hatta tarafsız,ciddi haber kaynağı olarak da övmüşsün haberi.Şimdi provokatif mi oldu bu haber-başlık?
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Ben çamur atılmış değil , art niyet var dedim. Neyi tartışıyorsun ki benimle ? Bak yazdıklarıma gör işte. Sg-1 bana sen eleştirmeyin diyorsun diyor onun üzerine konuşuyoruz. Muhabbeti iyice karıştırdın , kendinde zaten anlamamışsın hiçbirşeyi oturup yazıyorsun sallamasyon :)
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Horizon said: sg-1 said: eheh peki sen gülmeye devam et. başlıkta yazan koskoca "çamur çabası" pati durdukça senin iç çelişkilerini göstermeye devam edecek. O haberin başlığı , benim başlığım değil. Ben başkaları gibi provokatif başlıkları kendi kendime atmıyorum haberleri alıntı yaparken. Bugün sende sorun var söyliyim. link Al bu da senin ısrarlı "fail" durumunun ispatı. Bir daha güldüm :) Not : Haberin kaynağına da laf atıp sakın durumunu saptırma sg-1. Yapmadığın şey değil. banane haberin başlığından, ben senin attığın başlığa, yorumlarına bakarım. en kötü ihtimalle başlığı tırnak içinde yazsaydın, eyvallah ederdim yine. ama bu durumda bunu sen yazmışsın, senin yorumunmuş, bu fikirdeymişsin gibi algılıyorum. beni zorla "fail" yapmaya çalışman da ayrı bi feyil durumu zaten, kendi feyilini bana feyilsin diyerek örtbas etme çabası. ha bi de kendi açtığın başlığa provokatif demen, başkalarının açtığı başlığa laf atma çaresizliği içinde kalman da üzüntü verici durumlar.
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 sg-1 ümitsizsin birşey demiyorum :) , bana senin yorumun diyorsun zorla bilmeden , ben sana aynen getirip koyuyorum , daha konuşuyorsun pes yüssüzlüğün bukadarı. Sana özel başlıklara bundan sonra haberin orjinal başlığı diye not atarım. Ozaman anca algılarsın belki. Millet burada bitarafından başlık uydurup haber psotluyor , ben aynısını postlayıonca benim yorumlayarak attığım başlık oluyor. Tadından yenmezsin :). not : Bu arada ben kendimi haberime provokatif demiyorum , siz yine istediğiniz gibi anlıyorsunuz o cümleyi. "Ben başkaları gibi provokatif başlıkları kendi kendime atmıyorum haberleri alıntı yaparken" , bu cümle benim şu anki haberimi provokatif olduğunu söylemem anlamına gelmiyor. Ama istersen öyle anlayabilirsin. O tarz haberleri o şekilde yapanlardan bahsediyorum.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 eğer meclis toplantısında bunu tartıştıysa baykal kafasına... neyse nerden muhalefet yapacağını şaşırmış, ortaya sürdüğü tartışma konusu buysa eski baykal'a merhaba diyorum ben son zamanlarda daha iyi gibi geliyordu bana zira. ha arada geçmiş tek bir cümle ise bişey demem tabi ama haberden pek anlaşılmıyor konunun ne ciddiyette tartışıldığı. ama bu konu mecliste tartışılacak bir konu değil yaparsın gerekli uyarıyı düzelttirirsin bunu propoganda olarak kullanmak anca baykalın aklına gelir
huun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 fizban said: huun; siyasi sınırlar var haritada. var da, devlet isimleri yazılı değil. ukrayna demiş, türkiye demiş geçmişler. bunu böyle yapmalarının sebebi muhtemelen kıbrıs gibi karışık konulardan ağızlarının yanmaması içindir. bi de hepsini geçtim, adanını ismini yazmış adamlar. rum ya da türk tarafına dair bir ima yok. harita temiz abi bence, boş bir tartışma oluyor bu.
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 hem "köşke çamur çabası" diye başlık at, hem de "bu haberin başlığıydı ben aynı fikirde değilim" diye kıvır. başkalarından alıntı yapılırken " işaret kullanılır, yoksa senin sözünmüş gibi algılanır, bilmiyorsan öğreteyim. direkman haberden esinleneceğine bi tarafından başlık uydurup postlasaydın sen de, çok zor değil yani. kalkıp aynı başlığı yazıyorsan aynı fikirdesindir diye düşünmek gayet olası. ha bi de evet, mümkünse haberin başlığı olduğunu belirt bi dahaki sefere, kendi yorumunla haber örtüşünce aradaki farkı anlamak zor oluyor.
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 siyasi sınırlar var devlet ismi olmasa da.Kıbrısta sınır yok. Haber taraflı.Cumhurbaşkanlığının özensiz davranışını tabi ki haber yapacaklar.Bu haberlerden sonrada o düzeltilmeli.Çünkü devletin resmi kuruluşu.Başka hata yapanlar bunu düzeltmeli. Ama bak biz yaptık ama sen de yaptın cin ali şeklinde davranmak. ilkokul çocuğunun yazacağı, atacağı başlık. Horizon, sen kendinin ne düşündüğüne karar ver sonra konuşalım.Haberi destekleyen yorumun ilk postta duruyor.Bize sallama diyorsun ama bu olay hata mı hata değil mi yoksa haber tarafsız mı provakatif mi yorumun gelişerek değişiyor sürekli.Hata değil diyorsun üstüne o hata bunu kapatır demiyorum diyorsun. Bi yerde hata varsa düzeltilir art niyet veya değil hata varsa söylenmelidir.
Eaglewingg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Köşkü neden savunma ihtiyacı duydun?
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 camiler kislamiz kubbeler migfer minareler sungumuz muminler asker isimli dortlukteki mumin asker gorevini yerine getiriyor arkadas EMRAAAH KOS AKP YE SALDIRIYORLAR GELDIM ABIIIII!!!! BENIM HIC ONURLU BASBAKANIM DINDAR CUMHURUM OLMAMISTI :((((((
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 sg-1 said: hem "köşke çamur çabası" diye başlık at, hem de "bu haberin başlığıydı ben aynı fikirde değilim" diye kıvır. başkalarından alıntı yapılırken " işaret kullanılır, yoksa senin sözünmüş gibi algılanır, bilmiyorsan öğreteyim. direkman haberden esinleneceğine bi tarafından başlık uydurup postlasaydın sen de, çok zor değil yani. kalkıp aynı başlığı yazıyorsan aynı fikirdesindir diye düşünmek gayet olası. ha bi de evet, mümkünse haberin başlığı olduğunu belirt bi dahaki sefere, kendi yorumunla haber örtüşünce aradaki farkı anlamak zor oluyor. Sana haberin kendi başlığı dedim , bu senin başlığın hayır dedin. Linkini verdim , şimdide tabi öyle algılarım diyorsun. Sana söylüyorum zaten hayır benim değil diye , inanmayan sensin. Benim sözüme ispatsız inanmayıp direten kişi sensin sorun sende bende değil. Sen suçladın diye ben sana her zaman birşeyimi ispat etmek zorunda değilim kusura bakma. Sen kimsin ki burada sana ispat edeyim ? Bu arada özürdilerim birdaha senin için " koyucam başlığa :( Yüzsüzlüğün alasını da sen yapmaktasın dikkatini çekeyim. Çok zorlama eleştiri yaptın ve hatalı itham etin hala da gidiyorsun üstüne , çok zorluyorsun kendini , sigortaların atacak aman. İlk cümlenle de kendin çelişiyorsun. Densiz anayasa mahkemesi başlığı kimin ? Senin düşüncen bu mu yani ? Hey allahım nereden saldıracağını şaşırdın. senin başlığın ben " işareti göremedim , demekki sen böyle düşünüyorsun. Çok ayıp.
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ohoo horican sen bugün çığırlar açıyorsun ya, haberin kendi başlığı olduğunu inkar etmedim, "oraya o şekilde yazarsan kendi başlığın gibi algılanır" dedim, hatta "o başlığı sahiplenmiş olursun" dedim, hatta "zilyon tane başlık atabilecekken bu başlığı atman, yorumlarının da başlığı ve haberi destekler olması bu başlıkla aynı fikirde olduğunu gösterir" dedim, sense benim yüzsüz olduğumu iddia edecek, "sen kimsinki" diyecek kadar komik durumlara düştün. bence dansözlüğü ve çamura yatmayı kes, de ki "arkadaş ben bu topiği açtığımda c.başkanlığını komple savunmak, ona iftira atanları teşhir etmek amacı güdüyordum", bitti bu kadar, zor değil yani, seni dışlayacak değiliz, fikrin buysa eyvallah, niye reddediyorsun? ve ayrıca, evet, mümkünse, başkasından alıntı yaptıysan tırnak işareti kullan bi zahmet. yoksa o sözü bilakis sen mi etttin, yoksa birinin sözü mü, ben onu ayırt edemem. "ama sen de böyle böyle yapmıştın" diye benim başlığı koyman da ayrı bi dibe gidiş noktası olmuş senin için. O başlığı hiçbir yerden alıntı yapmadım, el emeği göz nurudur ve o başlık, herkes anladı bi sen anlamadın herhalde, ironi içermektedir, yanındaki bol ünlemler "bakın ben burada ironi yaptım"ı simgeler. Orada ironi olmadığını, benim cidden AYM'ye densiz dediğimi düşünen senden başka arkadaş varsa onlara da selam ederim. benim AYM ile ilgili eski yazılarımı karıştırsınlar biraz.
sir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 10 sayfaya uzarsa incir çekirdeği dolabilir bu topikte
Öne çıkan mesajlar