veyr10 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 oyunculuk olarak bence kürdanlar 10/10 oynuyor bardak ta güzel oynuyor hakkını vermek lazım ama onu dışında video da birşeye katılıyorum bizi bize kırdıramazlar, kırdıramıyacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 veyr10 said: oyunculuk olarak bence kürdanlar 10/10 oynuyor bardak ta güzel oynuyor sesli güldüm buna sdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ewt oyunculukları 10 üzerinden 0 ama konu bu degil arkadaslar adamlar oscar yada ödül törenine falan katilmicaklar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 o değilde kürdan olayını deneyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 SPectre88 said: bu arada o kürdan olayını denedik oluyor gerçekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kiz sifir, cocuk sifir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kürdan olayı güzel sadece kızın oyunculuk hakikatten 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kızın oyunculuk yapmacık baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 saol 007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 KIZIN ALLAH BELASINI VERSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 viole said: saol 007 rica :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 offffffff bu ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 en iyi kısa film ödülünü alcak bu film... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 oyunculuk iyi olsa bence alırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ama bu oyunculukla anca altın ayı falan alır altın ayı dedikden sonra googleda bir araştırdım "golden bear" diye araştırmaz olaydım :( www.goldenbear.nl/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 huadhudsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Lexius said: abi tamam da lüks restoranda yemek yiyen bi adamın söylediği sözler bana biraz boş geldi. hayır zaten adam olanları söyleyip biz biriz diyo. çok basit bi düşünce bu yani ooo über milliyetçi bişeyler söylememiş yada yapmamış bence.. ayrıca oyunculuk toptan fail. evet adamı cepede vurulmuş olarak çekmeleri lazımdı daha mantıklı olurmuş... haspam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 veyr10 said: ama bu oyunculukla anca altın ayı falan alır altın ayı dedikden sonra googleda bir araştırdım "golden bear" diye araştırmaz olaydım :( www.goldenbear.nl/ theo pehlivanın oteliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 yıldız yapmaya 10 veririm la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 zaten verilmişti Llama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 veyr10 said: ama bu oyunculukla anca altın ayı falan alır altın ayı dedikden sonra googleda bir araştırdım "golden bear" diye araştırmaz olaydım :( www.goldenbear.nl/ http://www.ayilar.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 nedir abi bu ayı sevdasi :( gayette ayıları çok seven bir insandim artık oyuncak ayının bile yanına yaklaşamıyacak duruma geldim ya bana o gözle bakmıyorsa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 merak ettim oturup izledim. oyunculuk sıfırın altında. böyle kasıntı bişi görmedim daha sdkj. he siyasi açıdan bakarsak filmi çekenlerle ve verilmek istenen mesajla aynı fikirde olmama rağmen bu bile izlenebilir kılmıyor o derece kötü. rezalet. gerçekten olmamış ya. ben daha güzelini çekerdim dsf veyr10 said: ama bu oyunculukla anca altın ayı falan alır valla bence bab ayı alır bu film skjdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 abi üzerimize su sıkılınca birleşiyormuşuz.. tuz dökünce ufalır mıyız acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar