Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Arcane Nerf in 3.0.8 1. Arcane Barrage can no longer clip arcane missles for the arcane blast buff (figured this would be fixed soon). 2. Arcane Blast Glyph is apparently only 3% per stack instead of 5%. 3. Arcane Blast Glyph bonus damage is no longer applied to arcane missiles. 1. This change was by design. While it might have been a fun test of skill, the fact is that Arcane is probably too powerful in PvE and PvP and we didn't want to make matters worse with this little trick. 2. This change was also by design. As many players have pointed out, it was just too good. 3. This is a bug likely caused by the previous two changes. Such is the risk of making changes quickly. We can hotfix this bug out though. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bizden başka nerf yiyen varmı? ufaktan deil baya baya büyük nerf yemişiz yav:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 yine yüksek dps baya. Çok çok büyük bir nerf değil zannımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 iyide bunların hiçbiri nerf değilki, direk bug varmış düzeltmişler. Edit: pardon birtek aracne blast glyph'inden %2 damage kısmışlar. o bariz nerf olmuş ve hatta gereksizde olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Nerf değil, bug fix hepsi. Ayrıca bir mage olarak arcane'in nerfe ihtiyacı olduğunu görmek için dahi olmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Valla benim kullandığım "bug denirmi pek emin değilim" missle barrage açılınca 3 kez arcane blast üstüne arcane missles ve tam bitmeye yakın bir arcane barrage, bu comboyla 16k crit attığımı bilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 öyle aman aman bi deişiklik değil çok fazla etkileyeceğini zannetmiyorum ama ilerde büyük nerfler gelebilir kanımca,inanılmaz bi dps farkı çıkıyor çünkü arcane magele diğer classlar arasında.arcane power ve 3 stack arcane blast buffı varken 20200 arcane blast çıkardıgımı biliyorum,raid buffları da dahil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Hehe ben ezelden beri birşeyleri yakıp kül etmeyi sevdiğim için arcane değişiklikleri pek ilgilendirmiyor =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Burst damage i çok fazla arcane in. En büyük avantaj da bu zaten. Cooldownlarla direkt 100-200 k damage çıkabiliyor. Ama gearla rahatlayan bir spec bunu da kabul etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 nerfi bilmiyorumda oyundaki lag ve fps düşme olayı düzeldi çok rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Anubisath said: öyle aman aman bi deişiklik değil çok fazla etkileyeceğini zannetmiyorum ama ilerde büyük nerfler gelebilir kanımca,inanılmaz bi dps farkı çıkıyor çünkü arcane magele diğer classlar arasında.arcane power ve 3 stack arcane blast buffı varken 20200 arcane blast çıkardıgımı biliyorum,raid buffları da dahil tabi. nerf gelecek olsaydı kısa zaman ıcınde bu buffı almazdı. bu buffın nedenı arcaneın viable bir spec olmasını ıstemeleri. sabit pve=frostfire bagımlılıgından kurtarmak ıstıyorlar oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Anubisath said: Arcane Nerf in 3.0.8 1. Arcane Barrage can no longer clip arcane missles for the arcane blast buff (figured this would be fixed soon). 2. Arcane Blast Glyph is apparently only 3% per stack instead of 5%. 3. Arcane Blast Glyph bonus damage is no longer applied to arcane missiles. 1. This change was by design. While it might have been a fun test of skill, the fact is that Arcane is probably too powerful in PvE and PvP and we didn't want to make matters worse with this little trick. 2. This change was also by design. As many players have pointed out, it was just too good. 3. This is a bug likely caused by the previous two changes. Such is the risk of making changes quickly. We can hotfix this bug out though. Başlıkta nerf demişsin ama bunlar nerf değil :) Bug ve optimizasyon diyebiliriz. Glyph zaten bu hafta eklendi. Arcane mage ağlamasın sakın nerf yedik diye. Bence daha sağlam bir nerf gerekiyor arcane mage. p.s : Evet fire oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Arcane mage iyidir,atar focus magic ini %3 crit,moonkin gelir %5 crit glyphli molten kullanırız %5 crit.2 crit ffb=instant pyro,yeter artar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 arcane barrage channeling olmadığı sürece nerf gelmiş demem arcane mage'e.Pvp'de kendinden nefret ettiriyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar