Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya-bar

Stblack

Öne çıkan mesajlar

1 haftalığına falan geldim antalyaya yapacak hiçbir şey bulamıyorum akrabalar falan var arkadas falan yok.bari diyorum bi rock bar falan bulayım da yalnız basıma takılırım icerim muzik dinlerim falan.Bi de deli gibi yagmur yagıyo gezemiyorum da.Antalya da cok bir yer bilmiyorum 3 senede bir gelirim.Saat kulesinin oraları falan az cok biliyorum.Oralarda ya da yakın bir yerlerde rock bar var mıdır kaliteli merak ediyorum.Antalyalı olan arkadaslardan yardım istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

şaka değil gerçekten o kadar yoksun :D

ben de yarın gece geliyorum, 22:30 gibi falan şehirde olsam, hadi o gece ana baba, cuma'dan itibaren çile başlıyor :)

var aslında saat kulesinin altında bir iki bar ama canlı müzik haftada bir gece falan yakalarsan.

en iyisi gizlibahçe miydi saklıbahçe miydi o, saat kulesinin ordan gir, ilk ayrımdan sağa dön, ilerden 2. ara mı ne ordan da sola dön, bu şekilde bulursan gidip bir saat falan bari bir yerde oturabilirsin :P
Sosyal ağlarda paylaş

jungle var zeytin var,kaleiçi bunlar gizli bahce gibi.hafta bir fln oluyor ama canlı müzik.

orpheus diye bir yer daha acılmış ama nette arastırmak lazım buna ben gitmedim hiç.
jolly joker vardır konyaltında pehalıdır.ama diğerlerine nazaran canlı müziği daha iyidir ve daha sıktır.

aa unutmak olmaz mr.blues vardır gene kaleiçinde,guzeldir bayaca.
hatta zeytinin adresi

edit siizn için çalıstımzeytiins

coliiiğ

orpheus
Sosyal ağlarda paylaş

antalyada nasil yok yapcak bisey ya;d jolly var dedemandaki en iyisidir.beachparkda surekli vardir canli musiki.the bar amele olur arada sirada.arasan trilyon tane bulursun canli muzik yani.hic olmadi kislik aura var her cumartesi canli muzik telefon; 0242 999 99 99 dfsf

edit: timla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...