Stblack Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 1 haftalığına falan geldim antalyaya yapacak hiçbir şey bulamıyorum akrabalar falan var arkadas falan yok.bari diyorum bi rock bar falan bulayım da yalnız basıma takılırım icerim muzik dinlerim falan.Bi de deli gibi yagmur yagıyo gezemiyorum da.Antalya da cok bir yer bilmiyorum 3 senede bir gelirim.Saat kulesinin oraları falan az cok biliyorum.Oralarda ya da yakın bir yerlerde rock bar var mıdır kaliteli merak ediyorum.Antalyalı olan arkadaslardan yardım istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 yapıcak birşey,gidicek bir yer yok. çok üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ciddi olamazsın koskoca antalya ya.şaka yapıyosun di mi?evet saka yapıyosun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 şaka değil gerçekten o kadar yoksun :D ben de yarın gece geliyorum, 22:30 gibi falan şehirde olsam, hadi o gece ana baba, cuma'dan itibaren çile başlıyor :) var aslında saat kulesinin altında bir iki bar ama canlı müzik haftada bir gece falan yakalarsan. en iyisi gizlibahçe miydi saklıbahçe miydi o, saat kulesinin ordan gir, ilk ayrımdan sağa dön, ilerden 2. ara mı ne ordan da sola dön, bu şekilde bulursan gidip bir saat falan bari bir yerde oturabilirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ahah eet gizliye git, saat kulesinden kaleiçine gir, ilk sağ ilk sol. ileride solda. leş gibi bi yer. amele kaynıyo içerisi. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ayrıca antalyada kış vakti rock bar bilmemne kapalı yerlerde takılacağına, simit+çay+deniz manzarası yapmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 onları nerde yapcaz ya? karaliveliosman bişi parkı var ordaki yerlerde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 jolly joker yok muydu antalyada yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 jungle var zeytin var,kaleiçi bunlar gizli bahce gibi.hafta bir fln oluyor ama canlı müzik. orpheus diye bir yer daha acılmış ama nette arastırmak lazım buna ben gitmedim hiç. jolly joker vardır konyaltında pehalıdır.ama diğerlerine nazaran canlı müziği daha iyidir ve daha sıktır. aa unutmak olmaz mr.blues vardır gene kaleiçinde,guzeldir bayaca. hatta zeytinin adresi edit siizn için çalıstımzeytiins coliiiğ orpheus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 -alatariel- said: yapıcak birşey,gidicek bir yer yok. çok üzgünüm. antalya daha güzel anlatılamazdı sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 funq said: onları nerde yapcaz ya? karaliveliosman bişi parkı var ordaki yerlerde mi? konyaaltında yapcan. o dediğin yerler leş artık, kolsuz tişört giyen ameleler dolaşıyor oralarda. jollyjoker de çok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 tamam saolun ama gorunuse gore pek bir yer yokmus:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 antalyada nasil yok yapcak bisey ya;d jolly var dedemandaki en iyisidir.beachparkda surekli vardir canli musiki.the bar amele olur arada sirada.arasan trilyon tane bulursun canli muzik yani.hic olmadi kislik aura var her cumartesi canli muzik telefon; 0242 999 99 99 dfsf edit: timla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 yalıma git orda çaycı var. biz çaycı diyoruz en azından sfd. deniz kenarı park mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ginaly said: ahah eet gizliye git, saat kulesinden kaleiçine gir, ilk sağ ilk sol. ileride solda. leş gibi bi yer. amele kaynıyo içerisi. sdfs öğrenmiş bebeyim yerini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 amfide otur bira iç. güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 evet yanına da midye, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ya şu atatürk parkındaki yerler kötü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 cekirdekci dans eden amca da gelsin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 -alatariel- said: ya şu atatürk parkındaki yerler kötü mü? yamaç var orda güzel orası. nargilede var. deniz manzaralı mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 birgün sizi götürmek nasip olur mu acıba dmt hanım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 o birgün aylar sonrasına aktarılmış durumda maselef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 order a ben rep vereyim,yazın hele fıstıks. hadi bulusalım ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 @alatariel Seni tanımayan biri olsamda ricamı yerine getir lütfen.Lütfen dönerciler çarşısında buluşup oraya yürüyerek gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 -alatariel- said: ya şu atatürk parkındaki yerler kötü mü? güzel güzel. sakin, havadar, manzara ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar