Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

maç topikleriyle alakalı teklif..

tunch

Öne çıkan mesajlar

sevgili pati arkadaşlar , şöyle bir teklifim var. haftalık maç topiklerine alternatif olarak , içinde "senin burnun yamuk , şunun memesi büyük" şeklinde tartışmalar yerine , futbolun kendisinin konuşulduğu , hakem kötü - hakem iyi tartışması dışında , teknik/taktik analizlerin yapıldığı ve daha çok futbolun güzelliklerinden bahsedilen alternatif "futbol" topikleri açsak , içimizdeki fanatiği ve egomuzu tatmin etmek için standart maç topiklerini kullansak? denemek ister misiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

ne taktiği be

kazım > hagi

tamam tamam sustum

Futbol bölümü komple fanatizmden oluşuyor, a takımını tutan a'yı ölümüne savunuyor, diğerlerine ölümüne saldırıyor. sen taktik konuşalım dersin, ilk topikte benim taktiğim seninkini döver haline gelir o.

İyi ki takım tutmuyorum, rahatça herkese sövebiliyorum, en özgürünüz benim.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bi şekilde uzlaşamassınki
forum morum diil yani
burdakilerde cafe de okulda arkdaşlarıya maç sohbeti yapıp tartışıyo
takım tuttugun için körkütük savunanada var adam gibi futbol konuşanda var sonra o körkütük savunan adam begenmediği bişe yazılınca sen futboldan anlamıyorsun yazıyor adamda futbol mutbol konuşmuyo ya it gibi bende saldırıyım anasını satıyım diyo yada hiç yazmıyo
Sosyal ağlarda paylaş

dediğim gibi , diğer türlü konuşmalar yapılsın kendi çapında , ama futbol konuşmaları da farklı bi topikte ele alınabilir. kendi adıma ; futbol forumuydu taraftar forumuydu pek dolaşmam , burdaki bazı kullanıcıları da biliyorumki futboldan anlıyolar. en azından lüzumsuz tartışmalarla bölünmeye bir topik olur. bu hafta deniyeceğim , iişallah olur.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen 4-5 arkadaş son avrupa şampiyonasından başladık konuşmaya.semih arda felan derken olay gs-fb kapışmasına döndü ordan aziz şöyle adnan böyle denmeye başlandı.alex>hagi dendi.bağırtı gürültü derken ortalık karıştı az kalsın kavga çıkıyordu ki,ordan biri dotada geçen sizi ne ezdim ulan bee dedide ortalık biraz duruldu.gerçi sonrada dota yuzunden bir birlerine girdiler
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:
geçen 4-5 arkadaş son avrupa şampiyonasından başladık konuşmaya.semih arda felan derken olay gs-fb kapışmasına döndü ordan aziz şöyle adnan böyle denmeye başlandı.alex>hagi dendi.bağırtı gürültü derken ortalık karıştı az kalsın kavga çıkıyordu ki,ordan biri dotada geçen sizi ne ezdim ulan bee dedide ortalık biraz duruldu.gerçi sonrada dota yuzunden bir birlerine girdiler

ahahhahahaa
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:

Totti mi Joaquin mi diye tekme tokat bildiğin seri darbeli CM kavgası hatırlarım ben lisedeyken.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...