tunch Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 sevgili pati arkadaşlar , şöyle bir teklifim var. haftalık maç topiklerine alternatif olarak , içinde "senin burnun yamuk , şunun memesi büyük" şeklinde tartışmalar yerine , futbolun kendisinin konuşulduğu , hakem kötü - hakem iyi tartışması dışında , teknik/taktik analizlerin yapıldığı ve daha çok futbolun güzelliklerinden bahsedilen alternatif "futbol" topikleri açsak , içimizdeki fanatiği ve egomuzu tatmin etmek için standart maç topiklerini kullansak? denemek ister misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ne taktiği be kazım > hagi tamam tamam sustum Futbol bölümü komple fanatizmden oluşuyor, a takımını tutan a'yı ölümüne savunuyor, diğerlerine ölümüne saldırıyor. sen taktik konuşalım dersin, ilk topikte benim taktiğim seninkini döver haline gelir o. İyi ki takım tutmuyorum, rahatça herkese sövebiliyorum, en özgürünüz benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 hiç bi şekilde uzlaşamassınki forum morum diil yani burdakilerde cafe de okulda arkdaşlarıya maç sohbeti yapıp tartışıyo takım tuttugun için körkütük savunanada var adam gibi futbol konuşanda var sonra o körkütük savunan adam begenmediği bişe yazılınca sen futboldan anlamıyorsun yazıyor adamda futbol mutbol konuşmuyo ya it gibi bende saldırıyım anasını satıyım diyo yada hiç yazmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 çok denedim çok yazı yazdım ama sallanmadı. yazanlarındaki çok sallanmadı. genelde cry more ağlamayın artık tarzı mesajlar yazıldı hep. yazanlar devam eder ama diğer yazılarda hep olucaktır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 olmaz o iş yalan. LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY(ZIPLAYARAK) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 höööst. kazım>taffarel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 dediğim gibi , diğer türlü konuşmalar yapılsın kendi çapında , ama futbol konuşmaları da farklı bi topikte ele alınabilir. kendi adıma ; futbol forumuydu taraftar forumuydu pek dolaşmam , burdaki bazı kullanıcıları da biliyorumki futboldan anlıyolar. en azından lüzumsuz tartışmalarla bölünmeye bir topik olur. bu hafta deniyeceğim , iişallah olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 futbolla ilgilenen insanların %90'ı futbolu sevmelerinden çok iyi bir stres atma aracı olduğu için ilgileniyor bence. o yüzden pek olmaz gibi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 az olsun öz olsun doruk , stres atmak için de topikler mevcut nasıl olsa :) başkalarının stres atmak için yaptığı şeyden stres kapmamak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 geçen 4-5 arkadaş son avrupa şampiyonasından başladık konuşmaya.semih arda felan derken olay gs-fb kapışmasına döndü ordan aziz şöyle adnan böyle denmeye başlandı.alex>hagi dendi.bağırtı gürültü derken ortalık karıştı az kalsın kavga çıkıyordu ki,ordan biri dotada geçen sizi ne ezdim ulan bee dedide ortalık biraz duruldu.gerçi sonrada dota yuzunden bir birlerine girdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bu kadar futboldan anlamayan adamla ne konuşcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Senin mesela o bölüme girmen yasaklansa.Mesela işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 cado said: geçen 4-5 arkadaş son avrupa şampiyonasından başladık konuşmaya.semih arda felan derken olay gs-fb kapışmasına döndü ordan aziz şöyle adnan böyle denmeye başlandı.alex>hagi dendi.bağırtı gürültü derken ortalık karıştı az kalsın kavga çıkıyordu ki,ordan biri dotada geçen sizi ne ezdim ulan bee dedide ortalık biraz duruldu.gerçi sonrada dota yuzunden bir birlerine girdiler ahahhahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 cado said: geçen 4-5 arkadaş son avrupa şampiyonasından başladık konuşmaya.semih arda felan derken olay gs-fb kapışmasına döndü ordan aziz şöyle adnan böyle denmeye başlandı.alex>hagi dendi.bağırtı gürültü derken ortalık karıştı az kalsın kavga çıkıyordu ki,ordan biri dotada geçen sizi ne ezdim ulan bee dedide ortalık biraz duruldu.gerçi sonrada dota yuzunden bir birlerine girdiler Totti mi Joaquin mi diye tekme tokat bildiğin seri darbeli CM kavgası hatırlarım ben lisedeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 çok ahlaksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 sivas-gs maçının topiği heralde buna cevap olmuştur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Abi burada doğru düzgün post atılmaz. bakın sivas-gs kupa maçı başlığına 2 satır yazı yazıyoruz onu bile trollüyorlar. bu sefer daha da sinir oluyorsun. adam gibi oturup yazmışsın alakasız cevaplar alıyorsun. o yüzden kafasına göre takılsın herkes. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar