Efsun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Sizde oluyor mu bilmiyorum ama ben cumadan beri lag spike ve sürekli dclerle yaşıyorum. Duyduğum kadarıyla telekom upload olayını kısmış bu okullar tatil olduğundan hatlar fazla şişmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 oluyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bana nedense sadece frostmane'de oluyor =), stormrage'de daha öyle birşey başıma gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 evet bazı başka serverda arklarda olmuyor muş bu arda yf ile deneyen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 2 gece önce The Maelstorm'da 23k gördüm ms, paso 4k 5k oynadım. 2 saat kadar. Sonra yıldım bıraktım. Dün akşam girdim, 190 ms le 4 saat kadar oynadım. Belli olmuyor ki meretin ne olduğu. Şansa dansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ayrıca http://forum.paticik.com/read.php?43,3033715 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Jaedenar'da da aynı sorun var dün gece yabancılarda dahil olmak üzere baya bir sıkıntı yaşadık bugün henüz oyuna girmedim durum nedir bilmiyorum. HC ve raid'lerde baya zorluk yaşanıyor bu aralar. Milyonlar dolar kazanan bir şirketin oyununda bu tür saçmalıklar olması ilginç olsa gerek. @Efsun Freedom kullanıcısıyım türk telekom'a güvenmediğim için, gene aynı durum yani lag var değişen bişey yok. Oyundan kaynaklanan bir sorun. Normalde freedom'la oynadığımda 180 ms'in üzerine çıkmadım genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Yeni başlık açmadan önce Stickyleri kontrol ediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar