Arnis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Site, yorum güzel olmus basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Cok başarılı ellerinize saglık :) Naxx'a bende gelebilirmiyim'e koptum yalnız , gerci hepsi başarılı ancak yerlerdeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Ahahah çok süper olmuş cidden tebrikler. ah alliance olsaydınız düşünmeden gelirdim cidden çok hoşuma gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Başarılar. Aklıma takılan şuki içinde troll olmayan bi guild nasıl eğlenceli olabilirki =) Birde nie bu kadar belf var guild'de buda gözüme çarptı^^ İsveç köy hizmetleri deil dimi ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Harika YA :) sabah sabah iyi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Köyle kızı mihriban, kezban vs o belfler. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 OF SĞFOSDKFLSDFJS. site şahane. not: bu manowar tbc öncesi burning legionda paladin in dps yaptığını zanneden manowar mı? EMUSDHFSDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 |Joker| said: emokhan said: Daha önceki guild paintrain idi, simdilerde tekrar kuruldu sanıyorum. Köy hizmetleri kadrosu tamamen farklı. Başka server lardan migrate eden, oyunu bırakıp tekrar başlayan ve daha önce de executusta bulunanlardan olusuyor genel olarak. Pain Train Burning Legion'da başlamamış mıydı? Drakkahn olarak bir dönem yer almıştım. Ama kadroyu tam hatırlamıyorum. pt magtheridon serverındaydı ,blde ki guildin ismi sevendı site cok hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Pain Train ismi ile bir dönem Burning Legionda oynadılar.. Hatta bende onlar ile ilk Ragnaros deneyişimi tadmıştım. Guildmaster Outlaw' dı birde burada Delidumrul isimli warrior abimiz vardı sağolsun hepsi çok enrage adamlardı ^_^ Sonra Maggy e Migrate ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 doğru seven>pt blde olmuş cok zaman geçmiş üstünden sslere baktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 lan ne günlerdi harbi pain traindeyken...abi kardeş oynuyoduk biz =D cenk abi ahmet abi falan eski kadro toplanıp oynicaz deseler gider açarım direk bi karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 oha ben de hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 LOL uzun zamandır böyle komik bişey görmemiştim wowla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 outlaw nightslayer parçaları direk ninjalıodu ama :P *şaka şaka* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Lorrotar said: OF SĞFOSDKFLSDFJS. site şahane. not: bu manowar tbc öncesi burning legionda paladin in dps yaptığını zanneden manowar mı? EMUSDHFSDU yok değil, executustan dısarı cıkmamıs birisi kendisi. zaten karakter DK :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 site cidden muazzam. helal olsun kim yaptıysa +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Lorrotar said: lan ne günlerdi harbi pain traindeyken...abi kardeş oynuyoduk biz =D cenk abi ahmet abi falan eski kadro toplanıp oynicaz deseler gider açarım direk bi karakter. Bi grup iyiydi bi grup kötüydü. Ama kesilemeyen boss sonrası ne ana ne bacı ne aile kalıyordu, hardcore başlarda iyiydi ama artık olay self satisfactiona girmeye başlayınca, item için kavgalar başlayınca bozulduk baya. İlk 3'e giremeyen rogların yediği küfürleri hatırlarım. Ama genede o günlerden kalma dostlarımla konuşurum, oynarım. Hemen hemen herkesin bir Seven, PT, Anatolia geçmişi vardır.. Köy hizmetleri başlığını batırdıysak kusura kalmasınlar, kurdukları site bize eski tatları, günleri hatırlattı, başarılar tekrar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Revell said: outlaw nightslayer parçaları direk ninjalıodu ama :P *şaka şaka* Zaten Dkp sistem yoktu o zamanda canının istediğine item veriliyordu :) .. Cidden outlaw itemi istedimi sormazdı direk ninjatsu sanatını icraa ederdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 |Joker| said: Lorrotar said: lan ne günlerdi harbi pain traindeyken...abi kardeş oynuyoduk biz =D cenk abi ahmet abi falan eski kadro toplanıp oynicaz deseler gider açarım direk bi karakter. Bi grup iyiydi bi grup kötüydü. Ama kesilemeyen boss sonrası ne ana ne bacı ne aile kalıyordu, hardcore başlarda iyiydi ama artık olay self satisfactiona girmeye başlayınca, item için kavgalar başlayınca bozulduk baya. İlk 3'e giremeyen rogların yediği küfürleri hatırlarım. Ama genede o günlerden kalma dostlarımla konuşurum, oynarım. Hemen hemen herkesin bir Seven, PT, Anatolia geçmişi vardır.. Köy hizmetleri başlığını batırdıysak kusura kalmasınlar, kurdukları site bize eski tatları, günleri hatırlattı, başarılar tekrar :) Evet ben de o 3 guilde bulundum. Hatta Seven guild'inin ilk 60layan druidi idim. :P nick moonlantern'di. ne gunlerdir hem oyunu ogreniyorduk, hem de disiplini sagolsun outlaw :D Ayrica cok gunlerimizi verdik, cok ise gec kaldigimi, Molten Core'da MT grubundayken cok uyudugumu bilirim. :D Hatta isten dolayi gec kaliyordum hep MC kapisinda beklerdim sira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 WTF biz done in Uludağ ¿ 10m Ulduar Progress * Flame Leviathan / Farmda * Ignis the Furnace Master / Farmda * Razorscale / Famrda * XT-002 Deconstructor / Farmda * The Assembly of Iron / Farmda * Kologarn / Farmda * Auriaya / Farmda * Mimiron / Kendisi ile henüz tanışamadık. * Freya / Deneme aşamasında. * Thorim / Deneme aşamasında. * Hodir / Deneme aşamasında. * General Vezax / Kendisi ile henüz tanışamadık. * Yogg-Saron / Kendisi ile henüz tanışamadık. * Algalon the Observer / Kendisi ile henüz tanışamadık. 25m Ulduar Progress: 25 man raidler katılımlarınız sonucu en yakın zamanda başlayacaktır. (coming suun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ahahahah yarıldım şuna said: World of Warcraf gunlugu Burning Legion serverinda bir gun. Sabah sekiz. 80. level karakterimle Ice Crown semalarında mavi Netherwing Drakemin uzerinde yeni gorevlerin ve yeni maceralarin peşindeyim. Sadık dostum telepatik olarak tehlikenin yakında oldugunu fısıldıyor. Gökyüzünde uzaklara odaklanıyorum. Kalabalık bir zombi ordusunun aşağıda olduğunu görüyorum. Lady Slyvanas'ın bana verdiği ana görevi yerine getirmek için sadık dostumu karlarla kaplı olan tepeye yönlendiriyorum. Sadık dostumun sırtından inip onu daha güvenli olacağı uzaklara gönderiyorum. Zorda kaldığım zaman eski tılsımı aracalığıyla ona ulaşabileceğimi biliyorum. Tepenin üzerinde aşağıdaki muazzam orduya büyülenmişcesine izliyorum. Üzerlerinde tüm Azeroth'a hakim olmak isteyen Lich King'in işaretini görüyorum. Arthas bir zamanların efsanevi şovalyesi şimdinin Lich King'i ona olan öfkem bir türlü geçmediğini bu ölü bedende bile hissedebiliyorum çünkü beni bu lanetli forma getirende oydu. Zamanımın genç büyücülerinden biriyken güç için beni kandırarak içimdeki tüm insanlığı yok etmişti. Laydimin sayesinde onu esaretinden kurtulup Undercity i o iblislerden kurtardıktan sonra yeni bir başlangıç yaptık. Ben ve diğerleri ile artık kaderimizi elimizde tekrar tutuyorduk ve artık Lich King den intikamımızı almamızın sırasıydı. Bu düşünceler kafamdan geçerken. Ordu güneye doğru ilerliyodu. Bu kadar büyük bir oruya güçlü Dalaran halkı karşı koyabilrimi benim için büyük bir soru işareti. Gördüklerimi Laydime iletmeliydim ve en kısa zamanda... Şimdi arkadaşım, Ice Crown semalarında nether drake ile uçuyorsun iyi güzel buraya kadar ama bundan sonra, tabiri caizse cozutmuşsun. Tehlike yakınlardaymış telepatik dostu hissetmiş falan.. Nedir yani bilelim, sana fısıldayan dostun kimdir? Ha sonra kalabalık zombi ordusu dediğin, bildiğimiz bu icecrownda dolaşan tipler işte bunları abartmanın da alemi yok. Noluyor yav sadık dostu dağlara göndermeler, tılsımla çağırmalar falan. Basarsın “C” tuşuna, orda pets->mounts vardır mount summonlarsın basıp gidersin tılsımı nerden çıkardın. Neden bu kadar mistifiye ediyonuz wowu yauv. Arthas’a da öfkeliymiş, cık cık. Arthas da şimdi tırıs tırıs kaçıyodur senin ona olan öfken dinmedi diye. Undercity’yi iblislerden kurtarma olayını direk geçiyorum, dalaran halkından da şüphen olmasın evelallah kralı gelse hareket çekemez o derece gece gündüz hep ortam var hiç boş kalmıyo mahalle kollayan muhakkak çıkacaktır senin için rahat olsun. Gel gelelim, biraz AH’de ticaret yapman, Storm Peaks’de bi kaç mat farmlaman senin yararına olacaktır. Öyle gördüğün her şeyi de leydine falan iletmene lüzum yok, takılırsın çıkarsın, horde gördün mü kaçarsın, mutlu mesut yaşarsın.. Hadi rastgele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sizin siteye hasta olduğumu hatırladım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 of ssdsgfdashas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ahahah muthis ya cok keyif aldim :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Damage per second, saniye başına düşen kakım gücü aahahaha:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar