arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Hotfix ile gelmiş. Beleşçilerin bilgisine :D said: Players who remain on the hill in the Stonetroll Crossing scenario when the flag resets will now be turned into a chicken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 e zaten aşşa fırlatmio muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bu bayadır vardı yaw?? ben alt ile oynarken yaklasık 15 gün önce falan tavuk oldum orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Bilmem hiç beleşçilik yapmadım :P Siteye göre "recent hotfix", oradan gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 eskiden asagi atiyordu da, yukarida sirtini tepeye dayadin mi asaga dusmuyodun :P. (az cakal degilim) Chicken olayi 10 gun falan once de vardi, bizzat yasadim kendisini yarildim gulmekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 e sacma olmuş biraz, orda bekletme o zaman rakibini, sen bekle, bayrak orda degil diye savaş olmıycakmı. yoksa benım kacırdıgım bısımı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Woow, baya hızlı farkettiler, helaaaaal :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 NO CROSSING FOR STONETROLLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Bayrak orada değilken zaten kimse orada olmuyor. Bu sanırım yeni spawn olmuşlar hemen bayrağa koşmasın, ölmenin bir cezası olsun diye yapılmış. Bence isabetli bir karar. Ama tabii genel olarak keyifli bir senaryo değil, çok daha iyiler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 O senaryonun konsepti yanlış bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 orderlarla dest ler karşılıklı bi şekilde anlaşabilse herkes tavuk olsa beraber tavuk savaşı yapsalar fln...warhammer nereye gidioorr:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 benim en sevdiim senaryo stonetroll du öle demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mortis said: benim en sevdiim senaryo stonetroll du öle demeyin. +1 stonetroll > mourkain > phoenix gate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mourkain > * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mourkain ile Nordenwatch kapışır. Gates of Ekrund da fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar