Voys Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 şu an ''adanalı'' dizisinde gördüm de meraklandım. Tatilya kapandı bildiğim kadarıyla, yerine alternatif bi yer açılmış sanırım kapalı lunapark konseptinde. Bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ırak'a taşımışlardı galiba tatilyayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Bir de ilhan irem vardı.. ne oldu ona? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Tatilya çakma kürdistan denen yere satılmış diye bi muhabbet vardı bi zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 evet cam binası da geçen yıl komple yıkıldı,o alan temizlendi bomboş şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Yazık. Yerden kaybetti sanırsam. Daha merkezi bir yerde olsaydı keşke. Sorula ilgili olarakta o konsepte yok. Not: Offf offf... Fame City vardı asıl, Tatilyada ne ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 niye ya zaten yıllarca acaip para yapmıştır orası ama artık son zamanlarında insan yoktu içinde eskiden 10dk sıra beklediğin şeylere binmekten bıkıyordun üst üste tek başına falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 atari gençliği.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 tatilya = atari gençliği ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 yukarıda adı geçen Fame City'ye ithafen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 konuşan ağaç vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 viole said: tatilya = atari gençliği ??? sen atari nedir bilir misin evladım? gel yamacıma sana anlatayım. tut şu joystick'i de depdepdepduket göstereyim.. tatsu maki senpuu kyaku mesela şöle bişi.. bak http://www.youtube.com/watch?v=dI29sfOdOR0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 dasaaa said: viole said: tatilya = atari gençliği ??? sen atari nedir bilir misin evladım? gel yamacıma sana anlatayım. tut şu joystick'i de depdepdepduket göstereyim.. tatsu maki senpuu kyaku mesela şöle bişi.. bak http://www.youtube.com/watch?v=dI29sfOdOR0 http://forum.paticik.com/read.php?62,3835359 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 kalp değil.. kafa kırıyorum ben be güzelm. tekmelerim çocuk seni! swh ciddi değilim.. zaten ciddi olsaydım şu anda hayatta olmazdın! takılıyorum ama. ciddiye almayın. yok ciddiye alıyorsanız; ama ben ciddiye almazdım bunu da.. evet. KAFANI KIRARIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ne ayaksın dicem olmıcak cnkü buranın yetkilisisin ama derim yinede ne ayaksın şaka yapıyorum bence ÇĞIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 tamam abi yaw.. (lan yetkili dediğin sadece soldaki avatar koyma hedesi falan) kızma valla çıkıyorum dışarı.. dışarı çıkayım da yemek yiyeyim bari. bi de no poop! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 yeri gayet iyiydi ama bir yenilik olmayınca ve mekana işbankası el koyunca bayağı müşteri kaybetti.Sadece okullar tur düzenliyordu vs. zamanla okullara da bok gibi fiyat koyunca işbankası okullarda gitmeyi kesti derken iflas etti 2. kez Masraflı bir iş,yeri iyi yani tamam merkezi değil ama çok insan çekerdi yine,Beylikdüzü'nün gelişmesini sağlayan etkenlerden biriydi Tatilya zamanında,sonraları bir etkisi kalmamıştı ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 "Tatilya su kayağındaki suyun pis olması" vardı bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ne alaka viole ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ya gülün diye işte ya iyilikte yaramıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Tatilya nin bulundugu alan bedavayaya da cok cuzi bir rakama verilmisti diye hatirliyorum, o yuzden oraya kurulmustu. Acildigi ikinci ya da ucuncu senesinde senelik uye olmustum, 2.5 milyon lira idi senelik uyelik. Simdinin parasi ile 20-30 dan fazla edecegini sanmiyorum. SIkIldikca okuldan kacip kacip giderdim. :) Musteri cekemiyordu tam olarak, hafta sonlari ana baba gunu idi ama hafta ici butun unitelere sira beklemeden biniyordun. Fame city ayri bi olay idi, orayi hep daha fazla sevmistim. vay be ne gunlerdi.. ozledim olsa da gitsek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 sıra bekleyip binmek daha zvekliydi arad arda 10 kere binemk bayıyo hatta inip dolaşıp tekrar yetişmeye çalışıyon fian insanı yoruyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 4 kez üstüste bineceğiz diye alabora için iddiaya girerdik kızlarla , kazanırsak hamburgerciden burgerleri kapardık . edit: Akşam yatarken sağa sola dönerdim yatakta şuursuzca ve düşerdim yataktan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar