vimpir Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Arkadaslar forumlarda deliler gibi goril gorillll diye haykiriyorlar bende simdi rapotor ile basladim birkez tame ettim goril hic sicak gelmedi bana simdi eee diceksiniz prof arkadaslar su talenti ver kendine petine bak gor gorili diyebilcek birisi varmi:), birde su hayvani tame ederken damage almadan tame etme sansi varmi8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Evet , hayvani çekmeden önce frost trop koy , hayvan içine girsin sana en azından 7-8 saniye kazandırır , bide Goril in olayı , aoe stompu sayesinde , çoklu mobları üstünde tutabiliyo ve bu sayede sen çok rahat farm , pve yapabiliyorsun kasarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Helcaraxe said: Evet , hayvani çekmeden önce frost trop koy , hayvan içine girsin sana en azından 7-8 saniye kazandırır , bide Goril in olayı , aoe stompu sayesinde , çoklu mobları üstünde tutabiliyo ve bu sayede sen çok rahat farm , pve yapabiliyorsun kasarken Cok tesekkur ederim goril alip denicem sence bu asagidakiler nasil? 1-60 Talent 60-70 70-80 Pet icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Okadarını bilemicem , 80 hunter oynamadığım için 50 ye kadar oynadım o yüzden beast mastery git rahat olur sonra istersen beast master , mm survival değişirsin , sana kalmış o oyun zevkine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Helcaraxe said: Okadarını bilemicem , 80 hunter oynamadığım için 50 ye kadar oynadım o yüzden beast mastery git rahat olur sonra istersen beast master , mm survival değişirsin , sana kalmış o oyun zevkine :)gorilimi aldim:) Gorilla Talent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Lvl 80 olana kadar BM olarak devam et. 80 den sonra biz burdayız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Ninjas vs Pirates, Bear vs Octopus tadında bir topic sandımda baktım, WoW topiği çıktı. Feck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ben 75 olucam hala level 10da tameledigim boar duruyor cok da memnunum, bir ayi bir de warp stalker diye bir yaratik tameledim ama onlar moblari tutamiyorlar bana saldiriyor boar hepsini aliyo masallah, yeri geliyor 6-8 mob birden kestigimiz oluyor domuzcugumla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Hunter'ların bu pet sevdaları bi garip =) Blizz bunları fixlemedimi yani vuruş hızları vs bütün hepsinin aynı deilmi? Benim 70 level yaptığım bir hunter'ım var bildiğin pewpew karakteri levellerken veriosun BM talent'larına. /cast auto shot /afk Bizde var hunter'lar raid'lerde bi yandan yemek eyip bi yandan gitar çalıyor arada da oyun oynuyo. =) Amma çok editledim postları hep yazdıktan sonra gelio aklıma bişiler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 raptor ftw tabiikide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 goril candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ikiside değil kedi rulaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 orc adamın kurtu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 level atlarken tenacity pet kullanırsan daha rahat olur. gorillanın olayı thunderstomp sayesinde kalabalık gruplarda bile agro kaçırmaması. raptor ise ferocity pet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 kedi kral orc hatunun kedisi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Darkwall said: kedi kral orc hatunun kedisi oluraldigim kediler kayboluyor hep yanimda cok yavaslar o yuzden sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 nasıl kayboluyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 abi kedi bildiğin feminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kedi cidden çok işe yarıyo ya özellikle rogue ile kapışırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 amaç önemli tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 vimpir said: Darkwall said: kedi kral orc hatunun kedisi oluraldigim kediler kayboluyor hep yanimda cok yavaslar o yuzden sevmiyorum wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Prowl özelliğini kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 51 adet bmye abandıysanız kesinlikle chimera tameleyin derim ölümsüz olursunuz. frost breathi yeter petin 172 damage ve 5sn slow vuruyor..10 sec cdsi var abilitynin.öteki türlü kediye devam. edit:yani skilli attıktan sora pet 5snye slow yiyo ve 5sn sora tekrardan atıyo..consive shotla uydurduğunuzda adam yanınıza gelemiyo..stununuzda var tabi onu saymıom bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 boar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar