Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hamburger yapan yer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cons said:
riglous said:
Hatta dikkat ederseniz, kofteci ramiz veya bilimum hazir kofteleri aldiginizda pistikten sonra, daima koftenin disinda sanki plastik bir tabaka varmis gibi sert olur.

/summon ramocan

rofl
Mesaj tarihi:
dukkan'i haftasonu deneyecegim (muhtemelen pazar).
Bugun Baja (Baha diye okunuyo) diye bir yere gittim, Taksim'de. Cheeseburger'i baya iyi. Soganlari pisirmelerini istedim, sorun cikarmadilar bile. Koftelerini kendileri yapiyorlar, o plastik olay yoktu yani. Lezzet olarak numnum'dan bir cita yukaridaydi. Ekmegi de daha iyiydi. Yanniz kiymadan bir miktar calmislar ya da cok kabarmasin diye kofteyi kucuk yapmislar. Bir de az pismis istememe ragmen etin suyu kalmamisti, pisirmelerinde bir sorun var. 7 veriyorum kendilerine.
Mesaj tarihi:
bilmiyorum, yazan oldu mu ama doğrusunu söylemek gerekirse okumadım 2. sayfadan sonrasını.. yatmadan önce hayrım dokunsun diye yazıyorum.. istanbulda şimdiye kadar yediğim en iyi hamburgeri otto'da yedim. adı dirty burger.. harika, inanılmaz, aşırı ötesi, imba... içinde kafam kadar et var, sosu, yanındaki patatesi, yeşilliği bilmemneyi hep mükemmel.. fiyatı 21 lira sanırım.. ama cidden verilen paraya değiyor.. ayrıcanaktan pizzaları da harikadır falan filan
Mesaj tarihi:
ayrıca otto da az pişmiş çok pişmiş şeysini bayaı iyi tutturuy herifler.. daha bi kere bile istediğimiz gibi pişmemiş bişeyle karşılaşmadık^^
neyse uymam lazım artık.. iyi geceler lol
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Züpürge said:

ayrıca otto da az pişmiş çok pişmiş şeysini bayaı iyi tutturuy herifler.. daha bi kere bile istediğimiz gibi pişmemiş bişeyle karşılaşmadık^^
neyse uymam lazım artık.. iyi geceler lol

nerde bu otto
edit: buldum

www.ottoistanbul.com
Mesaj tarihi:
dükkan çok kötü lan

elkadar hamburgere 14 tl para istiyorlar.. buna içecek patates vs dahil değil.. onu geçtim bu fiyata tabak da dahil değil, utanmasalar gfazete kağıdında ve inşaat da amele gibi yedirtecekler

(td)
Mesaj tarihi:
yav said:

Luriel said:

izmirde ohannesburger diye baya başarılı bir yer açıldı darısı başınıza.

şuna bi gidemedim ya

yav onu gördüydüm ben ama nerdeydi unuttum. nerdeydi?
Mesaj tarihi:
bornova da var üniversite pastanesinin yanındaki sokakta (büyük parka giden) bi tanede 3 yolda varmış ta onu bilmiyorum. mantar soslu ve köriliyi tavsiye ederim maxicanı ise begenmedim.
  • Yeni Oluştur...