Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hamburger yapan yer

riglous

Öne çıkan mesajlar

dukkan'i haftasonu deneyecegim (muhtemelen pazar).
Bugun Baja (Baha diye okunuyo) diye bir yere gittim, Taksim'de. Cheeseburger'i baya iyi. Soganlari pisirmelerini istedim, sorun cikarmadilar bile. Koftelerini kendileri yapiyorlar, o plastik olay yoktu yani. Lezzet olarak numnum'dan bir cita yukaridaydi. Ekmegi de daha iyiydi. Yanniz kiymadan bir miktar calmislar ya da cok kabarmasin diye kofteyi kucuk yapmislar. Bir de az pismis istememe ragmen etin suyu kalmamisti, pisirmelerinde bir sorun var. 7 veriyorum kendilerine.
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum, yazan oldu mu ama doğrusunu söylemek gerekirse okumadım 2. sayfadan sonrasını.. yatmadan önce hayrım dokunsun diye yazıyorum.. istanbulda şimdiye kadar yediğim en iyi hamburgeri otto'da yedim. adı dirty burger.. harika, inanılmaz, aşırı ötesi, imba... içinde kafam kadar et var, sosu, yanındaki patatesi, yeşilliği bilmemneyi hep mükemmel.. fiyatı 21 lira sanırım.. ama cidden verilen paraya değiyor.. ayrıcanaktan pizzaları da harikadır falan filan
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
Züpürge said:

ayrıca otto da az pişmiş çok pişmiş şeysini bayaı iyi tutturuy herifler.. daha bi kere bile istediğimiz gibi pişmemiş bişeyle karşılaşmadık^^
neyse uymam lazım artık.. iyi geceler lol

nerde bu otto
edit: buldum

www.ottoistanbul.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...