Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Cons said: riglous said: Hatta dikkat ederseniz, kofteci ramiz veya bilimum hazir kofteleri aldiginizda pistikten sonra, daima koftenin disinda sanki plastik bir tabaka varmis gibi sert olur. /summon ramocan rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Hımm dükkanburger yazılmamış sanki son iki sayfaya baktım şöyle bir. Fiyat/performans konusunda tartışılır ama et işinden anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 dükkanburger çoooook pahalı, ve öyle bir fastfood mekanına değmez. her lokmada resmen oh bu lokma 2 ytl idi diyorsunuz, tadını çıkaramıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 dukkan'i haftasonu deneyecegim (muhtemelen pazar). Bugun Baja (Baha diye okunuyo) diye bir yere gittim, Taksim'de. Cheeseburger'i baya iyi. Soganlari pisirmelerini istedim, sorun cikarmadilar bile. Koftelerini kendileri yapiyorlar, o plastik olay yoktu yani. Lezzet olarak numnum'dan bir cita yukaridaydi. Ekmegi de daha iyiydi. Yanniz kiymadan bir miktar calmislar ya da cok kabarmasin diye kofteyi kucuk yapmislar. Bir de az pismis istememe ragmen etin suyu kalmamisti, pisirmelerinde bir sorun var. 7 veriyorum kendilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bence az pişmiş-çok pişmiş terimleri hakkında ülkeden kaynaklanan bir sorun var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Yapan yapiyo. Ayrica az veya cok pisse bile etin suyunu icinde tutmayi beceremiyolarsa... Isimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bilmiyorum, yazan oldu mu ama doğrusunu söylemek gerekirse okumadım 2. sayfadan sonrasını.. yatmadan önce hayrım dokunsun diye yazıyorum.. istanbulda şimdiye kadar yediğim en iyi hamburgeri otto'da yedim. adı dirty burger.. harika, inanılmaz, aşırı ötesi, imba... içinde kafam kadar et var, sosu, yanındaki patatesi, yeşilliği bilmemneyi hep mükemmel.. fiyatı 21 lira sanırım.. ama cidden verilen paraya değiyor.. ayrıcanaktan pizzaları da harikadır falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ayrıca otto da az pişmiş çok pişmiş şeysini bayaı iyi tutturuy herifler.. daha bi kere bile istediğimiz gibi pişmemiş bişeyle karşılaşmadık^^ neyse uymam lazım artık.. iyi geceler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bilmem yazıldı mı ama, dükkan istanbul hamburger yapıyor. linki buradan buyrun kendiniz inceleyin; http://www.dukkanistanbul.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Züpürge said: ayrıca otto da az pişmiş çok pişmiş şeysini bayaı iyi tutturuy herifler.. daha bi kere bile istediğimiz gibi pişmemiş bişeyle karşılaşmadık^^ neyse uymam lazım artık.. iyi geceler lol nerde bu otto edit: buldum www.ottoistanbul.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Sintisyzer said: dükkan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 dükkan çok kötü lan elkadar hamburgere 14 tl para istiyorlar.. buna içecek patates vs dahil değil.. onu geçtim bu fiyata tabak da dahil değil, utanmasalar gfazete kağıdında ve inşaat da amele gibi yedirtecekler (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 JUMBO. büyük klubün karşısı. caddebostan tarafları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bu arada bibuçuk 200gr burger.. bildiğin burger lan donmuş et de değil ve verdiğin paraya değiyor.. 15 tl daha verip yanında isli bira içeiblirsin her türlü ızgara işiyle gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 http://www.bibucuk.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 dükkan'ın hamburgerleri güzel bence. ama çok da iyi değil 14tl için.sadece hamburger yanında bişi yok. bi de cidden küçük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ama, jumbo > dükkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 izmirde ohannesburger diye baya başarılı bir yer açıldı darısı başınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 dükkan da dükkan burger dışında bir şey yemedim, o da baya güzel. bibuçuk suadiye açıldı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 isli bira ne ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Luriel said: izmirde ohannesburger diye baya başarılı bir yer açıldı darısı başınıza. şuna bi gidemedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 eskisehirde yum yum var baya basarili hamburger yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yav said: Luriel said: izmirde ohannesburger diye baya başarılı bir yer açıldı darısı başınıza. şuna bi gidemedim ya yav onu gördüydüm ben ama nerdeydi unuttum. nerdeydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bornova da var üniversite pastanesinin yanındaki sokakta (büyük parka giden) bi tanede 3 yolda varmış ta onu bilmiyorum. mantar soslu ve köriliyi tavsiye ederim maxicanı ise begenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ana, bizim evin ordaymış. pek dikkat etmemiştim. hafta sonu giderim. yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar