Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 mail atmış kaldığı için. Benim anlamadigim simdi sizemi mail atsam (censored)'a mi anlamadim nede olsa dersi bize copy paste yaptiginiz icin bi nevi (censored) anlatti..ilk sinav 70 digerleri kotu ama en azindan bisiler yapilabilinirdi sinif dokuluyodu nese cok tesekkurler sayenizde 1 dönem uzadi..Ogretmenlik hayatinizda (censored)'un kitabiyla Basarilar.. asdasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 asdasdasdasd bro. keep on rollin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 hobaaa lan hep istediğim şeydir..ama hiç yapamicam galiba..hani bi dersten kalsam yapıcam ama olmuyo en az 3 filan :D sdfafg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 His professor sent him an e-mail the following day: Dear Michael, Every year I attempt to boost my students; final grades by giving them this relatively simple exam consisting of 100 True/False questions from only 3 chapters of material. For the past 20 years that I have taught Intro Communications 101 at this institution I have never once seen someone score below a 65 on this exam. Consequently, your score of a zero is the first in history and ultimately brought the entire class average down a whole 8 points. There were two possible answer choices: A (True) and B (False). You chose C for all 100 questions in an obvious attempt to get lucky with a least a quarter of the answers. Its as if you didnt look at a single question. Unfortunately, this brings your final grade in this class to failing. See you next year! May God have mercy on your soul. Sincerely, Professor William Turner P.S. If all else fails, go with B from now on. B is the new C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ahahaha sonuncu mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Ahah çok iyimiş ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 iyi güzel atmışta seneye o hocadan almıyacak mı tekrar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Yabancı hoca ya bunlar çok anlayışlı sevecen bizde öğrenciydik hipiydik modunda hepsi dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 yalnız hocanın da bariz işi gücü yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 true falselarda ben hepsini T yapıyom genelde, bi arkadaş vardı bi T bi F yapıyodu o çok patlıyodu bi tane bile tutturamadığı oluyodu ama ben baya bi tutturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ben T ortasına çizgi çekip F e de benzetiyorum sonra itiraz ediyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 super fikir afferim cogu angutun bilmedigi bisi var cogu aynidersi veren hoca kankadir hah birine ayar verdi sitin sene gecemez o dersten artik arkadas hayirli ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 matematiği çok zayıfmış o arkadaşın. 1 dönem değil rahat 3 dönem uzatır. dersi yine aynı hoca verirse mezun olmayı unutsun hatta :) benim de türkçem berbat sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 isim vermediyse sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 said: ben T ortasına çizgi çekip F e de benzetiyorum sonra itiraz ediyodum ahaha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 abstract algebradan kazik yiyen ey yoldas, selam olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Ben bi universiteyi bitiriyim de.. Odunla gidicem okula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 dory said: abstract algebradan kazik yiyen ey yoldas, selam olsun! soyut cebir mi? adam lineer cebir demiş. ayrıca ben soyut cebirden AA aldım, neden bilmiyorum belirtmek istedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Gkgokhan said: His professor sent him an e-mail the following day: Dear Michael, Every year I attempt to boost my students; final grades by giving them this relatively simple exam consisting of 100 True/False questions from only 3 chapters of material. For the past 20 years that I have taught Intro Communications 101 at this institution I have never once seen someone score below a 65 on this exam. Consequently, your score of a zero is the first in history and ultimately brought the entire class average down a whole 8 points. There were two possible answer choices: A (True) and B (False). You chose C for all 100 questions in an obvious attempt to get lucky with a least a quarter of the answers. Its as if you didnt look at a single question. Unfortunately, this brings your final grade in this class to failing. See you next year! May God have mercy on your soul. Sincerely, Professor William Turner P.S. If all else fails, go with B from now on. B is the new C ayrıca bu efsane ötesiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Ardeth said: dory said: abstract algebradan kazik yiyen ey yoldas, selam olsun! soyut cebir mi? adam lineer cebir demiş. ayrıca ben soyut cebirden AA aldım, neden bilmiyorum belirtmek istedim sdf marketinge gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 yapamadıysan çalıştırayım utku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 istiyosan business law da çalıştırabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 gel çalıştır abi. harvard business caselerini al koltuğunun altına gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 sina beni de çalıştır ama şey çalıştır böyle ilginç bişey olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Ardeth said: istiyosan business law da çalıştırabilirim yolluyorum slaytları emesene gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar