Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iphone sorunsali volume 2

OogahBoogah

Öne çıkan mesajlar

OogahBoogah said:
adamınbiri said:
yaparsın
söyle bi arkadaşına öğrensin
bi program var onu iphone'un içine atıyosun olay o
google'dan bakarak bile kırabilirsin

cesaret verdigin icin saol daha detayli bilen biri ?

Kendiniz hiç emek sarfetmediğiniz halde yardım etmeye çalışanları tersleyecek kadar yüzsüz olmayın isterseniz? Kendiniz arama yapmaktan aciz bedavacı olacaksınız, sonra fikir veren adamı yeterince yardım etmedi(!) diye tersleyeceksiniz, ne güzel valla. Çevirip önünüze koyar bir daha, çok özür dileriz.

Gidin iki dakika Google'a "how to jailbreak iphone 2g" falan yazın, mis gibi adım adım götüren tutoriallar çıkacaktır önünüze. Yoksa verirsiniz öyle dünyanın parasını beş dakikalık iş için, müstehak.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
OogahBoogah said:
adamınbiri said:
yaparsın
söyle bi arkadaşına öğrensin
bi program var onu iphone'un içine atıyosun olay o
google'dan bakarak bile kırabilirsin

cesaret verdigin icin saol daha detayli bilen biri ?

Kendiniz hiç emek sarfetmediğiniz halde yardım etmeye çalışanları tersleyecek kadar yüzsüz olmayın isterseniz? Kendiniz arama yapmaktan aciz bedavacı olacaksınız, sonra fikir veren adamı yeterince yardım etmedi(!) diye tersleyeceksiniz, ne güzel valla. Çevirip önünüze koyar bir daha, çok özür dileriz.

Gidin iki dakika Google'a "how to jailbreak iphone 2g" falan yazın, mis gibi adım adım götüren tutoriallar çıkacaktır önünüze. Yoksa verirsiniz öyle dünyanın parasını beş dakikalık iş için, müstehak.

artıbir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...