OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 daha onceden kirilmis olan iphone 2g yi (eski olan) itunes da update etti salak bi arkdasim simdi tekrar kullanamiyorum acilmio bile ne yapmam gerek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 tekrar kırdırtman gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ya kendim yapamazmiyim peki suan TR de degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 yaparsın söyle bi arkadaşına öğrensin bi program var onu iphone'un içine atıyosun olay o google'dan bakarak bile kırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 adamınbiri said: yaparsın söyle bi arkadaşına öğrensin bi program var onu iphone'un içine atıyosun olay o google'dan bakarak bile kırabilirsin cesaret verdigin icin saol daha detayli bilen biri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 45 dolara hallettik oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 OogahBoogah said: adamınbiri said: yaparsın söyle bi arkadaşına öğrensin bi program var onu iphone'un içine atıyosun olay o google'dan bakarak bile kırabilirsin cesaret verdigin icin saol daha detayli bilen biri ? Kendiniz hiç emek sarfetmediğiniz halde yardım etmeye çalışanları tersleyecek kadar yüzsüz olmayın isterseniz? Kendiniz arama yapmaktan aciz bedavacı olacaksınız, sonra fikir veren adamı yeterince yardım etmedi(!) diye tersleyeceksiniz, ne güzel valla. Çevirip önünüze koyar bir daha, çok özür dileriz. Gidin iki dakika Google'a "how to jailbreak iphone 2g" falan yazın, mis gibi adım adım götüren tutoriallar çıkacaktır önünüze. Yoksa verirsiniz öyle dünyanın parasını beş dakikalık iş için, müstehak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Baggio said: OogahBoogah said: adamınbiri said: yaparsın söyle bi arkadaşına öğrensin bi program var onu iphone'un içine atıyosun olay o google'dan bakarak bile kırabilirsin cesaret verdigin icin saol daha detayli bilen biri ? Kendiniz hiç emek sarfetmediğiniz halde yardım etmeye çalışanları tersleyecek kadar yüzsüz olmayın isterseniz? Kendiniz arama yapmaktan aciz bedavacı olacaksınız, sonra fikir veren adamı yeterince yardım etmedi(!) diye tersleyeceksiniz, ne güzel valla. Çevirip önünüze koyar bir daha, çok özür dileriz. Gidin iki dakika Google'a "how to jailbreak iphone 2g" falan yazın, mis gibi adım adım götüren tutoriallar çıkacaktır önünüze. Yoksa verirsiniz öyle dünyanın parasını beş dakikalık iş için, müstehak. artıbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ve arti 15 bacyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar