Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 abi şu anda istediğim kadar winamp açabiliyorum nasıl oldu bu anlamadım 4 tane winamp açık şu anda oha ben mi daha önce farketmedim bunu yoksa anormal bi durum mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 bnormal bi durum var ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Xenocide said: abi şu anda istediğim kadar winamp açabiliyorum nasıl oldu bu anlamadım 4 tane winamp açık şu anda oha ben mi daha önce farketmedim bunu yoksa anormal bi durum mu var? preferencesda "allow multiple instances" diye bi ayar var, onu seçersen istediin gibi açarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ahah çok komikmiş lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar