-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 başlıktan anlaşılmıştır sorum sanırım. beni yeni sınıflar, mekanlar ilgilendirmio da RvR de SI m olmaması bana bi dezavantaj sağlarmı? yoksa yeni mekanlar sadece lvl kasmak içinmi? bi de ben 2 aydır yoktum. hiby ye yeni mekan olarak gelen yerde mi kasıo herkes lvl? yoksa herşey eskisi gibimi? illa beni SI almaya mı zorlıycaklar ?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 yeni classları denemek istiyorsan rvr de evet onun dışında hayır onun dışında Camelot'un ölmekte olan PvE tarafını canlandırdı cidden SI[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 hatta ben rvr de eski client i kullanıyorum. daha hızlı zone oluyor[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Bu arada anladığm kadarıyla 2003'un son ceyreginde bir expantion daha çıkıyor Bu seferke RvR bazlı olacakmış hatta[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 bi bakıverin arkadaşlar: http://www.paticik.com/forum/view.php?id=30774[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! [Bu mesaj -Aragorn- tarafından 18 April 2003 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Bu oyundan bıkana kadar herhalde oyunlarla beraber 750$ falan bayılmış oluruz :)[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 49) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 41) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 SI rvr de ıse yarıo aslinda Sİ de bind at oldukten sonra heilere gidersin ordanda sauvage/svasud/ligen a port olursn boylece eger hibiysen direk rezzilnes olmadan yola cikarsin grupla birlikte midi/albidede port olursun rezzilnes olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 yaw zone olurken çok loading yapıyor bende. bazen port u kaçırıyorum. o yüzden bind ım hep cs[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar