-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 başlıktan anlaşılmıştır sorum sanırım. beni yeni sınıflar, mekanlar ilgilendirmio da RvR de SI m olmaması bana bi dezavantaj sağlarmı? yoksa yeni mekanlar sadece lvl kasmak içinmi? bi de ben 2 aydır yoktum. hiby ye yeni mekan olarak gelen yerde mi kasıo herkes lvl? yoksa herşey eskisi gibimi? illa beni SI almaya mı zorlıycaklar ?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim!
kalima Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 yeni classları denemek istiyorsan rvr de evet onun dışında hayır onun dışında Camelot'un ölmekte olan PvE tarafını canlandırdı cidden SI[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 hatta ben rvr de eski client i kullanıyorum. daha hızlı zone oluyor[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN
kalima Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Bu arada anladığm kadarıyla 2003'un son ceyreginde bir expantion daha çıkıyor Bu seferke RvR bazlı olacakmış hatta[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 bi bakıverin arkadaşlar: http://www.paticik.com/forum/view.php?id=30774[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! [Bu mesaj -Aragorn- tarafından 18 April 2003 19:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Bu oyundan bıkana kadar herhalde oyunlarla beraber 750$ falan bayılmış oluruz :)[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 49) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 41)
GEd Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 SI rvr de ıse yarıo aslinda Sİ de bind at oldukten sonra heilere gidersin ordanda sauvage/svasud/ligen a port olursn boylece eger hibiysen direk rezzilnes olmadan yola cikarsin grupla birlikte midi/albidede port olursun rezzilnes olmadan
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 yaw zone olurken çok loading yapıyor bende. bazen port u kaçırıyorum. o yüzden bind ım hep cs[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin
Öne çıkan mesajlar