batuhan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Arkadaşlar geçenlerde pazardan bi mısır aldım adam arjantin mısırı dedi.Böyle ince uzunlamasına soslu bişey.Netten araştırdım bulamadım adam ismini fln sallamışmı ne olduğunu bilen varmı adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 batuhan said: Arkadaşlar geçenlerde pazardan bi mısır aldım adam arjantin mısırı dedi.Böyle ince uzunlamasına soslu bişey.Netten araştırdım bulamadım adam ismini fln sallamışmı ne olduğunu bilen varmı adını.soslu mısır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Bobrek gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 evet anlattığın şey soslu mısır olsa gerek kuruyemişçilerde bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 nasıl mısır? cin mısır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Soslu mısır değil.İnce ve uzun bi şekilde değişik bişey.Dilimlenmiş ince dilimlenmiş patates gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 salatalara konulanlarmı ufak böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 kımıl kımıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Arjantin, italyan, paparoni, papayiyenigine diye ver abi vatandaşıma. Kakala ne kadar dandik item varsa elinde. Odunla beline vurucan görücek ışığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 yok arjantin mısırı baya satılıyor ama arkadaşın dediği nasıl bir şey onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 arjantin misiri derken, misir arjantinden mi gelmis, yoksa arjantin tipi mi yapilmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Valla arjantinden geliyomuş.1 ay fln oldu ilk defa gördüm yani yeni gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 kajun kajun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 buda cheesecornburger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 kajuyu soslayıp itelemiş olmasınlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 kaju iyi çerezdir yalnız bu arada http://www.ilkhabergazetesi.com/misirlar-gdolu-cikti/ said: TMO Genel Müdürlüğünün Arjantin’den aldığı 40 bin ton mısırın GDO (Genleri Değiştirilmiş Organizma)’ oldukları ortaya çıktı. GDO’lu mısırlar işlenmiş ürünlerin hammaddesi ve yem katkı maddesi niteliğinde sofralara ulaşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar