Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik- Warcraft War of the Ancients Archive

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

3 kitap bir arada tek kitap

zamanda geri gidiyor ve burning legion in ilk istilasini ogreniyoruz

illidan neden emo oldu?
malfurion pacoz bir drood iken nasil kahraman oldu
sourfang in kardesi Broxigar kim ve neden horde icinde bu akdar saygi goruyor
krasus ile rhonin in gecmiste ne isi var
neltharion nasil delirip deathwing oldu ve ejderhalar birbirine nasil girdi
kralice ashara kimdir neyin nesidir
burning legion azeroth u nasil buldu
sargeras in poposu kocamanmi degilmi

gibi gecmisle ilgili butun sorularin cevaplari bu kitapta
kitap sifirdir okunmamistir mongol bir satici yuzunden ilk kitap odenmedi sanilip tarafima gecirilmis kartimdan parasi itina ile cekilmistir o yuzden elimde bundan 2 tane olmustur

22pound gecirildi bana 50 ytl civari birsey ediyor 45ytl verene birakicam zararimin bir kismini cabucak kapiyim bari
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
turkiyenin her yerine ivir zivir satiyorum ben hatta anime figur gundam kit filan japonyadan getirip yolluyorum

herhangi bir PTT subesinden posta havalesi yapiyorsun ben postaneden alip hemen 100m ilerdeki aras veya yurtici kargoya goturup yolluyorum yerinden bile kalkmadan 3-4 liraya kapina gidiyor :)

iste guven meselesi sorun herkes guvenemiyor ama su forumda en az 30 kisiye bu skeil bisiler satmisimdir referasn olabilirler sanirim :)
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman şimdi özel mesajdan mail adresimi yolluyorum (profilimdede var sanırım) yadamail harici özel mesaj olarak adını soyadını ve hangi şubeden istediğini yazarsan yarın postahaneye gidip parayı yatırabilirim :D Yok güven sorunu değil Viktor Göreve pankartlarından beri haşır neşirim senin adınla zaten xD
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...