Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 3 kitap bir arada tek kitap zamanda geri gidiyor ve burning legion in ilk istilasini ogreniyoruz illidan neden emo oldu? malfurion pacoz bir drood iken nasil kahraman oldu sourfang in kardesi Broxigar kim ve neden horde icinde bu akdar saygi goruyor krasus ile rhonin in gecmiste ne isi var neltharion nasil delirip deathwing oldu ve ejderhalar birbirine nasil girdi kralice ashara kimdir neyin nesidir burning legion azeroth u nasil buldu sargeras in poposu kocamanmi degilmi gibi gecmisle ilgili butun sorularin cevaplari bu kitapta kitap sifirdir okunmamistir mongol bir satici yuzunden ilk kitap odenmedi sanilip tarafima gecirilmis kartimdan parasi itina ile cekilmistir o yuzden elimde bundan 2 tane olmustur 22pound gecirildi bana 50 ytl civari birsey ediyor 45ytl verene birakicam zararimin bir kismini cabucak kapiyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 şincik bu sunwell üçlemesi mi değil mi? değilse ingilizce mi? ingilizce oldugunu bile bile bu soruyu soruyorum ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 sunwell ne alaka :p war of the ancients iste bu gecmisi anlatiyor ingilizce evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 şöyle biraz daha indirirsen fiyatı alırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Ben alayım ya satılmadıysa sıkılıyorum bu sıralar okuyacak birsey lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 yok satilmadi daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Archive demişte tarihçemi bu yoksa romanmı? LotR'daki "güç yüzüklerine dair" gibiyse hiç çekilmezde normal 3leme romansa okunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 farkli tarihlerde cikan 3 ayri roman bir arada o yuzden archive adi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 valla çok güzel kitaplar param olsa direk alırdım da bakalım bi şubat başı olsun faturaları ödeyeyim satılmamışsa talip olacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bende 3'ü ayrı ayrı var. tavsiye ederim warcraft'ın background'unu merak edenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 3 lü olarak nerden bulurum 1 tane almak olmaz hepsini sömürmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 iste uclu bu. ucu bir yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Viktor said: farkli tarihlerde cikan 3 ayri roman bir arada o yuzden archive adi hıı bu tek kitapta 3 roman birlikte mi ben alırım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bi telefonlaşalım da yarın maaş yatıo alayım ben madem ^^ info whisple plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 bu kadar ilgilenen var kimse ciddi anlamda pesine dusmedi o yuzden up :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 abi yer çok ters :D misal desen bi c.tesi erken saat beşiktaşa gelim fln tamam diip anında alıcam da işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ehah mesguliyetten alicalarla pek ilgilenemedim ama artik daha bos bir insanim o yuzden up :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Ben niyetliyim bunu almaya izmitteyim nasıl yapabiliriz diye düşünmekteyim. Gittigidiyora falan açarmısın mümkünmü? İstanbula gelip alim dicem ama git gel bana biraz daha pahalıya patlayacakgibi geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 turkiyenin her yerine ivir zivir satiyorum ben hatta anime figur gundam kit filan japonyadan getirip yolluyorum herhangi bir PTT subesinden posta havalesi yapiyorsun ben postaneden alip hemen 100m ilerdeki aras veya yurtici kargoya goturup yolluyorum yerinden bile kalkmadan 3-4 liraya kapina gidiyor :) iste guven meselesi sorun herkes guvenemiyor ama su forumda en az 30 kisiye bu skeil bisiler satmisimdir referasn olabilirler sanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 O zaman şimdi özel mesajdan mail adresimi yolluyorum (profilimdede var sanırım) yadamail harici özel mesaj olarak adını soyadını ve hangi şubeden istediğini yazarsan yarın postahaneye gidip parayı yatırabilirim :D Yok güven sorunu değil Viktor Göreve pankartlarından beri haşır neşirim senin adınla zaten xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 İki gündür cevap bekliyorum ama vazgeçtin galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 upliyorum gene 3 alici cikti 3 ununde sartlari uymadi ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 upliyim bir daha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ben alıcam. istanbulda değilim şu an tatildeyiz. 25 ocak gibi gelicem. satmamış olursan tekrar irtibata geçerim senle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Hala duruyor mu yaaa. Off bu aralar istanbula gelip gidiyorum şimdide para yok :D Neyse iyi satışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar