BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 sanat bir yerden sonra kendini yineler geyik de kendini yineliyormuş (örnek bu topic) demek ki geyik çevirmek sanattır[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 bu adam ruh hastasıydı sanırım.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: BabacumMostors, 14 Mayıs 2004 17:52 tarihinde demiş ki: sanat bir yerden sonra kendini yineler geyik de kendini yineliyormuş (örnek bu topic) demek ki geyik çevirmek sanattır düz mantık diye buna derim ben.... :)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Natural_Jedi, 14 Mayıs 2004 17:52 tarihinde demiş ki: bu adam ruh hastasıydı sanırım. nicotinee in mesajlarını halan daha görebilirsin forumlarda banlandı ama yeni accountu: Turkoyun[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 yalvarıyorum aptal aptal topicleri up'lamayın. gidin sürekli tekrarlanan topicleri bir daha açmak yerine onları uplıyın.. Bir kurtadam no-dachi (katananın büyümüşü) kullanabilir unutmayın :D Tabii ne gerek var ayrıca bi silah kullanmanın bilemiycem :-)[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 cafe açıyodu bi aralar :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 cafe acsa iyi birde kendine özel durakları olacak servisler kaldıracaktı.. yurru nıco[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman..
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Abi yinemi :) ALACA KARANLIK KUŞAGI OLDU RESMEN EHahah[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Öne çıkan mesajlar