xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Selin özledim seni birden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Ahahahaha harika layn,super. Onumuzdeki ay helsinkiye gelmeyi planliyodum bende,gelince bulusalim olmami. ginaly said: bence vanille gibi unutacak burayı. Yok unutmaz,vanille'nin problemleri vardi,sebepleri vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Ütop selam. Gittin diye radyo wjliğini bırakmana gerek yok, keza estel manyağı emrah - taksi çalıyor. İmdat =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Abi estel sapıttı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Bu arada mesajım sanki çok bencil ve çıkarcıymış gibi dursa da aslında "şimdiden özlettin =))" altmetni içeriyor. Ayrıca sentenced kıvamındaki fin erkekleriyle bol şans dileyip sana Tenhiden armağan ediyorum Alla aaltojen päällä peltojen laulu kaikuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Korax said: Ahahahaha harika layn,super. Onumuzdeki ay helsinkiye gelmeyi planliyodum bende,gelince bulusalim olmami. ginaly said: bence vanille gibi unutacak burayı. Yok unutmaz,vanille'nin problemleri vardi,sebepleri vardi. aa süpermiş, buyur gel. xunn, faydacısın. axe <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 taam ozaman haberlesiriz gelmeden dgfsdf,burdan bisey lazimmi turk bakkallarindan falan hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 haha sağol, şimdilik işimizi görüyoruz süpermarketlerle,yanımızda da tarhana var, salça bulduk afiyetle içeceğiz. yani elbet bir gün p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bu arada 90'lar popounun klasik eserlerinden biridir o! ve bitiriş şarkısı olarak da darbelerin fix şarkısı yine de şahlanıyor'u çaldım.. ne var bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 kıyamam size, Estel efendinin eline uzun süre bırakmayacağım. bir bağlansın net=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ne zaman ziyarete gidiyoruz gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ben onumuzdeki ay ordayim,gelmek isteyen varsa isvec uzerinden gemi ile gidebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 nisan, mayis gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 sukru gel iste onumuzdeki ay gidelim allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 2-3 ay bi yere gidemem simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 gidersin gel hadi,google'a finnish girls yaz enter'a bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ablam <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 gitti ablan <1 gelin gençler, o sarışın güzel kızların hepsi kasiyer burada, ama bankada bir Marcus vardı hesap açan, orçun aşkına ben sarışın sevmem ama yani of of. şükrü, sen finnish girls enterlamadan gel rica ederim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 selin tam yerine gitmişsin aslında bence aramasan da aradığını orada bulacağına inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Ne gibi Can? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 selin haftaya pztsi elinde olucak sekilde sana para yollacagım bebeğim.marcusa selaaaaams=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 gule gule sevgi kelebegi yolun acik olsun seni ve o guzel muhabbetini ozlicem ama en cok gozlerini 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Kendine iyi bak yavru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 yapmayin ben duygulandim burda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 marcusu da al gel selin yeter artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar