Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 5 cd bölümler+movie var dursun hatıra köşee :) bu dirty sanchez inglizmi bunlar aksanları cok igrenç nefret ettim[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 jackass ikiye ayrıldı viva la mam le steve-o ve chris pontiuslu wild boys cuma akşamları mtvdeler wild boyz gülmekten öldürüyor[signature][hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Jackass yerine artık Wild Boyz, Viva La Bam var. Dirty Sanchez ingiliz evet. İğrendiriyor gülmekten ziyade, Bi wild boyz yada viva la bam'de 2 kat gülüyorum. Bide May Day varki sormayın gitsin. lol :lol:[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 viva la bam cektim 2 tane bu daha cok uzun senaryolar falan olmuş. jackass tarzı atraksiyonlar yok. sanırım wild boys cekicem steve-o varsa atraksiyon vardır.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 mtv türkiye de jackass the movie yi izleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Wild boyz daha eğlenceli aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Wildboyz bence çok daha iyi Viva La Bam'den. Ama Jackass-Wildboyz karşılaştırması yapmaktan kaçınıyorum, çünkü ikisi farklı şeyler sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 yarım saat önce bitti film. 5.ye falan izledim hala süper geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 jackass 2 yi izleyin kesinlikle biraz geç olcak ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 jackass 2 harika. hatta o filme koymadıkları sahneleri sonradan tekrar birleştirip yaptıkları jackass 2.5 da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar