Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 hadi sağlığınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 sen dertlisin fekat sigara çözüm deyl.. vodka solves your problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 tam sigara yaktım patiye girdim bu topic'i gördüm selam kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ''Hadi ciktim evden, 3 saate gorusmek uzere.'' diye topik acanlari gorecegimiz gunler hizla yaklasmakta. Alternatif olarak ''Sandalyemden kalktim, iceri yuruyorum, hadi hayirlisi.'' da var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 abi ben genelde oturuyorum mesela, çok fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 emir sigaram yok lan niye yaptın şimdi bunu isim yanlışlıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 MADBOY said: ''Hadi ciktim evden, 3 saate gorusmek uzere.'' diye topik acanlari gorecegimiz gunler hizla yaklasmakta. Alternatif olarak ''Sandalyemden kalktim, iceri yuruyorum, hadi hayirlisi.'' da var tabi. "tuvalete gidiyorum bye" gibisinden topicler zaten açıldı ki, sen biraz afk kalmışın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Daha da standarda inmek lazim. ''Ekrana su an 48 derece yandan bakiyorum, sirtimi kasiyacagim birazdan, sasirmayin.'' Misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 garbage burası arkadaşım. konu dışının kuralları varda burda topic acma kuralları yok yani illa akla mantığa uygun bilimsel öğeler içeren konu açmamız gerekmiyor. efenim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 yes çöplüğe ne atsam gider yani al bak bitane daha çöp atım http://forum.paticik.com/read.php?62,3829447 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Fransuxa said: garbage burası arkadaşım. konu dışının kuralları varda burda topic acma kuralları yok yani illa akla mantığa uygun bilimsel öğeler içeren konu açmamız gerekmiyor. efenim? basit ama etkili . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar