Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Cuce said: hayat 10ar manıtadan, dolgun maaşdan, ucgen vucuddan ıbaret dehıl kemal hadi yav niye daha önce söylemediniz ki ben boşuna fizik okuyorum o zaman kızları etkiliycem diye.
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kemalisthllwndr said: arkadaşım hayatınız çok mükemmel, 10ar tane manitanız, dolgun birer maaşınız, üçgen üçgen vücutlarınız var da de kişisele geldiniz kendinizce küçük gördüklerinizle alay mı ediyorsunuz evet.
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kemalisthllwndr said: valla canım sende manita yoksa, baba parasıyla 'sen ne zaman taşınacaksın bu evden' sorularıyla yaşıyorsan, olmuşsan 150 kilo pc başında, sık kafana kurtul bu hayattan hakketten abi.
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kemalisthllwndr said: eisenheim said: ginaly said: kemalisthllwndr said: benle ilgili iyi düşünceler yüklesinler, kızın hayatındaki gelişmelerden haber falan taşısınlar geçmişte bunun yararını gördüm Anaokulundayken patates baskısı yapardık. Bir gün sınıfın ortasına 1 kamyon patates yığdım, ilah oldum kızlar arasında. Bence patates yolla. Geçmişte bunun yararını gördüm. çok sesli güldüm lan ksjdfhlkjah hala gülüyorum :D :D X( arkadaşım hayatınız çok mükemmel, 10ar tane manitanız, dolgun birer maaşınız, üçgen üçgen vücutlarınız var da de kişisele geldiniz kendinizce küçük gördüklerinizle alay mı ediyorsunuz? o kadar geyiğe, gülmeye açsanız kişisel dışında bir bölge seçin kendinize ahahaha çok iyi tanımladın dostum teşekkür ederim.
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ardeth said: Cuce said: hayat 10ar manıtadan, dolgun maaşdan, ucgen vucuddan ıbaret dehıl kemal hadi yav niye daha önce söylemediniz ki ben boşuna fizik okuyorum o zaman kızları etkiliycem diye. olum niye okuyosun sen harbi o kadar?
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 son bir kez arayıp konuşucam kızla bırakıyorum artık peşini
fede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 bizi mi kandırıyon kendi mi tabii ki arayacaksın sonra da. ama şimdi de ara
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 yok kandırmıyorum kendimi uğraşamayacağım enerji tükendi sonuna geldi kızın hala taktığı yok aradım 3-4 defa mesaj attı bu saatte açamam diye mesaj attım mutluluklar falan diledim faslkdjasd
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 bi de sonra arayıp ağzınla kapı çarpma sesi yapsaydın
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ne yarım akıllı adamlarsınız içim yanıyo burda
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 belli güzelim belli, pc başında oturmaktan beyin de baya sulanmış anlaşılan edit: eğer varsa öyle bişey
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Masquerade said: soğuk bir ayran iç. soğuk su iç derler büyükler.
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Kemalcigim, kacinci siniftasin sen cnm ? =))))
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 utopia said: ayran da harareti alır ama ya? çay hararet alır derler büyükler. ayran tansiyona iyi derler.
utopia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 düşükse tansiyon toplar kendini bünye, evet.
Öne çıkan mesajlar