Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

merhaba yine yeniden tekrar ben

nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

Flameoffear said:
Senin yerine kendimi koyup bi düşündüm.

Şahsen bu durumun süreklilik kazanması beni delirtirdi. Tamam herkesin arkadaşları var. Bir ilişkide diye arkadaşlar bi köşeye atılmaz. Ama bunun da bir ölçüsü var birader. Sen gelip kıza desen ki, "bi kız arkadaşımla bardaydık şimdi evine geçiyoruz" Yiyeceğin tribin haddi hesabı olmazdı. Sana sorması bile abest.
Onlar arkadaşıysa sende sevgilisisin. Biraz sağduyulu davranıp senide düşünmesi lazım.

1. de bagırdım cagırdım kızdım,2. de sakince oturdum konustum cok sakin sakin,3. de artık olamayacagını soyledim kendine iyi bak kusura bakma birbirimize gore degiliz kırmak istemiyorum dedim
Sosyal ağlarda paylaş

ssg said:
kıskanmak duygusal bir durum , çocukça değil ki , inan bana seni anlamasının tek yolu seninde ona aynı duyguları yaşatman

eger ailenden uzakda bi hayat yasıyosan,ciddi bi bölüm okuyup acaba basarılı olabilecem mi diye sinir harbi yasıyosan her sınav doneminde,hayatında bu tarz seylere yer olmuyo aga,haklısın kıskanmak en dogal dürtü ama karsıdakini bilincli kıskandırmak,bu tarz oyunlar yapmak ve iliskiyi yönlendirmek pek yararlı degil
Sosyal ağlarda paylaş

Kıza güvenmek değil bence.Kızların da erkekler gibi akılları çelinebilinir.Güvensizlikler haklı sebepler sonucu oluşur her insan farklıdır ama insanların doğası aynıdır.İçki sebebiyle birşey olmaz içkinin sebebiyle olabilecek olan şeyler olur.Biri demişki alkol aldıktan sonra hiç yapmam dediğin şeyleri bile yaparsın doğrudur mesela.Bu kız beraber gezdiği erkek arkadaşlarından biriyle çok iyi anlaşır 1 ay 2 ay 3 ay derken onun evinde kalmaya gider yine birgün ve sonucu belki onun pişman olacağı bir hata olur içkili yada içkisiz.Güven bir yere kadar.Çok fazla insanın kendini kontrol etme gücü bu kadar samimi bir ortamda etkili olmayabilir.Bence kıskançlığında haklı bir noktadasın.Sevgilinin o noktayı biraz geriye çekmesi gerekirdi eğer çekmediyse arkadaşlarıyla mutlu olabilir dediğin gibi.Zira o da senin sevgilin sonuçta.Arkadaşları da sevgilisi için yaptığı ufak fedekarlıkları yüzünden kızı dışlamazlardı da zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatımda en nefret ettiğim şu arkadaş olarak olan erkeklerdir . Ya erkek milleti yavşak illaki bi yerde bi olay olucak belli bi kere o . Ben şahsi olarak doğru yaptığını düşünüyorum hatta ben tolerans bile göstermezdim . Bana kız arkadaşım gelip bi erkekte kalmak için izin almayı düşünüosa suratına çarpar sonra giderim hani çarptımda(bu konu değildi ama erkek konusuydu).Zor zamanlar güzel zamanlar olayı bana göre laf sadece.Sen en iyisini yaptın. bendede bütün gün ilerde nolcam ben napmalıyım düşünceleriyle geçiriyorum sanırım genel bişey büyüdük artık sorumluluk alma vakti geldi o yönde düşünceler sardı tabi.İlişki dediğin her zaman her yerde bulunur ve yaşanır.İnsan için sadece yaratılmış 1 kişi yoktur bence fırsatı verilirse baya bol keseden ona uygun insan bulabilir. Hayata devam etmek lazım kendi geleceğimiz için çalışmak lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...