ssg Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 kız abartmış ya ama ayrılmak yerine sende kıskandırsaydın daha etkili olurdu hemde seni anlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ssg said: kız abartmış ya ama ayrılmak yerine sende kıskandırsaydın daha etkili olurdu hemde seni anlardı bu tarz cocukca seyler yaptım zamanında,bi fayda gormedim,simdi olgun bi insan gibi tavrımı koydum,boyle gitmeyecegini soyledim ve bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Flameoffear said: Senin yerine kendimi koyup bi düşündüm. Şahsen bu durumun süreklilik kazanması beni delirtirdi. Tamam herkesin arkadaşları var. Bir ilişkide diye arkadaşlar bi köşeye atılmaz. Ama bunun da bir ölçüsü var birader. Sen gelip kıza desen ki, "bi kız arkadaşımla bardaydık şimdi evine geçiyoruz" Yiyeceğin tribin haddi hesabı olmazdı. Sana sorması bile abest. Onlar arkadaşıysa sende sevgilisisin. Biraz sağduyulu davranıp senide düşünmesi lazım. 1. de bagırdım cagırdım kızdım,2. de sakince oturdum konustum cok sakin sakin,3. de artık olamayacagını soyledim kendine iyi bak kusura bakma birbirimize gore degiliz kırmak istemiyorum dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 kıskanmak duygusal bir durum , çocukça değil ki , inan bana seni anlamasının tek yolu seninde ona aynı duyguları yaşatman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ssg said: kıskanmak duygusal bir durum , çocukça değil ki , inan bana seni anlamasının tek yolu seninde ona aynı duyguları yaşatman eger ailenden uzakda bi hayat yasıyosan,ciddi bi bölüm okuyup acaba basarılı olabilecem mi diye sinir harbi yasıyosan her sınav doneminde,hayatında bu tarz seylere yer olmuyo aga,haklısın kıskanmak en dogal dürtü ama karsıdakini bilincli kıskandırmak,bu tarz oyunlar yapmak ve iliskiyi yönlendirmek pek yararlı degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ya tabi bu kızdan ne kadar vazgeçemediğine bağlı, böyle oyunlar oynayacak psikolojik durumun olmayabilir , herşey senin onu kazanmayı ne kadar istediğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 kazanmak veya kaybetmek umrumda degil aga,ben durust ve net olmak istiyorum,kazansam da kaybetsem de durust oldugum icin üzülmem sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 abi sen kıza gerçekten de güveniyosan böyle şeyleri kafana takmaman gerekir. önce kıza olan güvenini kendi kendine sorgula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 abi birisi şuraya bi meriç koysun kurban olam çok canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 sen yorulmuşsun anladığım kadarıyla ve ortada büyük bir aşkta yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 hatta ben koyayım du http://forum.paticik.com/thumbnails/8b5/c5a/249/aa5/bb7/74c/f00/c55/6f3/c11/17_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Kıza güvenmek değil bence.Kızların da erkekler gibi akılları çelinebilinir.Güvensizlikler haklı sebepler sonucu oluşur her insan farklıdır ama insanların doğası aynıdır.İçki sebebiyle birşey olmaz içkinin sebebiyle olabilecek olan şeyler olur.Biri demişki alkol aldıktan sonra hiç yapmam dediğin şeyleri bile yaparsın doğrudur mesela.Bu kız beraber gezdiği erkek arkadaşlarından biriyle çok iyi anlaşır 1 ay 2 ay 3 ay derken onun evinde kalmaya gider yine birgün ve sonucu belki onun pişman olacağı bir hata olur içkili yada içkisiz.Güven bir yere kadar.Çok fazla insanın kendini kontrol etme gücü bu kadar samimi bir ortamda etkili olmayabilir.Bence kıskançlığında haklı bir noktadasın.Sevgilinin o noktayı biraz geriye çekmesi gerekirdi eğer çekmediyse arkadaşlarıyla mutlu olabilir dediğin gibi.Zira o da senin sevgilin sonuçta.Arkadaşları da sevgilisi için yaptığı ufak fedekarlıkları yüzünden kızı dışlamazlardı da zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Hayatımda en nefret ettiğim şu arkadaş olarak olan erkeklerdir . Ya erkek milleti yavşak illaki bi yerde bi olay olucak belli bi kere o . Ben şahsi olarak doğru yaptığını düşünüyorum hatta ben tolerans bile göstermezdim . Bana kız arkadaşım gelip bi erkekte kalmak için izin almayı düşünüosa suratına çarpar sonra giderim hani çarptımda(bu konu değildi ama erkek konusuydu).Zor zamanlar güzel zamanlar olayı bana göre laf sadece.Sen en iyisini yaptın. bendede bütün gün ilerde nolcam ben napmalıyım düşünceleriyle geçiriyorum sanırım genel bişey büyüdük artık sorumluluk alma vakti geldi o yönde düşünceler sardı tabi.İlişki dediğin her zaman her yerde bulunur ve yaşanır.İnsan için sadece yaratılmış 1 kişi yoktur bence fırsatı verilirse baya bol keseden ona uygun insan bulabilir. Hayata devam etmek lazım kendi geleceğimiz için çalışmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Evet abi, haksız değilsin. Ben olsaydım ben de gıcık olurdum. Sevgilisi olan bir kızın başka erkeklerin evine gitmesi, onlarla içmesi falan hiç hoş bi durum değil "BENCE". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Abi bu kızın erkek arkadaşı muhabbeti... Meriçlerden çok çektim, baya başın ağrır, ki ağrımış. Valla ciddi düşünüyosan noktala bence. Yoksa da bak dalgana zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 İsterse melek olsun abi, ne demek geceleri erkek arkadaşıyla aynı evde kalmak, arayan erkeklerle tek başına bara gitmek. Özgürlük eşitlik, vs vs tamamda, bu kadarı da fazla bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar