elesso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 finaline daha girmedim ama finalinden ve vizesinden çok kötü aldığım bi ders var, bizdede açılmıyo kaç senedir bu ders için yazokulu. derse sene boyunca gitmedim, elimde not falanda yok pazartesi finalden pek bişey yapamıcam yani. kendi okulunda açılmazsa başka okulların yazokuluna gidebiliyomuşun gibi bişey duyduydum gerçekmi bu acaba, çok zor bi işlemmi bilen duyan bişeyler yazarsa sevinirim. dönemim uzuyo bu dersi bu sne veremezsem ondan şeyettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ilgili hocanin kabul etmesi lazim. ama okuluna gore degisiyor. hacettepe de okurken bir dersten gecemiyordum bir turlu, sene uzatacaktim. gittim odtuden aldim. hoca da odtu diyince hocasini soyleyince filan kabul etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 peki odtüye gittin ne dedin? bende odtüden almayı düşünebilirim var orda o ders çünkü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 cok sene onceydi ama bir gunluk bir isti son tarihlerini kacirma yeter. orada da dersin hocasindan onay aliyorsun once diye hatirliyorum, sonra ogrenci isleri filan standart isler hepsi. ne lazimsa soyluyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 evet alabiliyorsun. fakaat ders içeriği ve kredisi uyması lazım. geçen yaz boğaziçinden ders almıştım 2 tane.marmarada okuyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 yazın dersi almak isteidğin okulun sitesinde yüksek ihtimal ders içeriği ve kredisi yazar, onun çıktısını alıp onaylatman lazım okula, sonra kendi hocana götürüp kabul ettirmen lazım, daha sonra yazın o okula gidip dışardan yaz okuluna kayıt olup, dersi alabilirsin. yaz sonunda da notunu yine belgeyle o okulun öğrenci işlerinden kendi hocana götürüp onaylatıp öğrenci işlerine onaylatırsın, işlenir. bizde böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 dedikleri gibi öğrenci işlerinin bürokratik zımbırtıları ve bölümler arasındaki uyumluluk sağlanınca , bir dilekçe ve yaz okulu paranla başka okulda bunu halledebiliyorsun diye biliyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 hocanın onayladığı bi okulda olması gerekiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 EXDAYS sana kinlerimi sunuyorum! senin yüzne yandı tüm kocaeli üniversitesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Niye ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar