Draenyth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Hasta oldum be işaretçi hızını yavaşlatıyorum daha çok kayıyo sdf yokmu bunun bi çözümü 10 dakka sürdü iki tane dandik el çizmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 tablet alsana, kalemle ciz daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 rot balans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ya alcamda mali sıkıntım var 1 ay sonra alabilirim ancak o zamana kadar da mouse skillerimi geliştiricem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 buyuk bir ihtimal tabanina sac filan yapismistir. ya da gezdirdigin yuzeyi filan temizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Varmı böyle çizimlik mouse tablet yerine geçemiycek ama idare edebilicek . Arkadaşta g5 vardı .ağırlık olayı fln var diye bide mouse üzerinden imleç yavaşlatılabiliyo die kafaya koymuştum ama adam çaprazlama düz çizgi çizemiyorum dedi. varmıdır böyle bi oolay şaşırdım bi an ya oyun mouseu dedim hassastır dedim ama bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 raider said: rot balans 30 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 İmleç yavaşlatma A4Tech X7'de var, üst modelleri alt modelleri falan da var hatta. Sürücüsüz kendiliğinden var üstelik. O G5 miydi neydi, ona vereceğin parayla kötü de olsa bir tablet alabilirsin yalnız. Ha çok kötü bir tablet alırsın ama tablet yani =P ha mouse çok klas orası ayrı O değil de donanıma mı taşısam bunu ben bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 çalıştıra main.cpl yaz, ama enter'lama. ya da öntürle. işaretçi seçenekleri sekmesindeki "hassasiyeti arttır"ın tikini kaldırt. temeem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 lastiklerin havasini kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Rawkon said: çalıştıra main.cpl yaz, ama enter'lama. ya da öntürle. işaretçi seçenekleri sekmesindeki "hassasiyeti arttır"ın tikini kaldırt. temeem. Aga kralsın ya valla ^^ artık şaheser çıkartabilirim sdf. Artık tablet alana kadar bekleyebilirim D: . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar