Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gelmiş Geçmiş En İyi Yabancımız Hangisi?

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

zokarto komik bile değilsin lan.
cidden merak ediyorum kendi dediklerine inanıyo musun?
hagi zamanında ligde adam yoktu falan demişin.
şimdiki roberto carlosunuzun carlos olduğu dönemde madara olmuştu galiba bi maçta hagiye, bi hareket yedikten sora çekip düşürmüş müydü bişi olmuştu. nebylm daha bi sürü örnek var bu tarz.
son olarak
[large]HAGI[/large] > alex
lan herneyse ufacık çocuk modunda tartışıyorum sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

öyle mi lan? doğrudur bütün gün komiklik alasını siz yaptınız bana bir şey kalmadı. haginizi savunacaksınız diye şekilden şekle girip kıvrandınız. ben size tek bir istatistiki bilgi sundum, her şeyi de ortaya koydu. siz istediğiniz kadar hagi > alex diyin istatistikler orda duruyor. silin silebilirseniz.
Sosyal ağlarda paylaş

zokarto said:
gören de gs formasıyla avrupayı titretti zanneder. çıktı iki tane gol attı biri bilbao ya öbürü monaco'ya jeneriğe girdi siz de hagi hagi diye tempo tuttunuz yıllarca. :)

sen çıkıp 2 golünden başka bir şey izlememiş olmayasın ?
o orta saha gollerinden falan 4-5 tane video çıkartırız burda sana . o da jeneriklik bildiğimiz .
Sosyal ağlarda paylaş

bu cat fight a dönmüş, türkiyedeki istatistikler falan konuşuluyorsa hagi tabiki, tüm kariyerlere dönersek carlos bence. şu varki alex hagi nin yaptığını yapamaz, fenerin avrupada çeyrek finale çıktığındada bunu gördük inanılmaz golleri atan deiveddi, alex değil. haginin galatasarayda attığı gollere bir bakın attığı onun orda attığı 1 gol alex in 2. lig takımlarına attığı 10 gol.

ayrıca hagi takımı bir arada tutuyordu. (alex te tutuyordu ama zico gidince işler sallandı baya)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...