Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

doğrulanmamış 1.2 yama sızıntısı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi farkmı mı ? adam lar 150 feet den çekiyo yani ben wl yi görwmiyoken neredeyse cekiyolar bide cd si de az ayrıca bolarda ne istediler of ya tmm diyer zonelerde order az olabilir k8p de iki katımız neredeyse ne olacaz bo ya yapılmazdı bu.
Mesaj tarihi:
zamanla oturacak bunlar ama menzili biraz daha fazla diye fetch'e abanmayın diyorum sadece, artı yanı ve eksi yönü var çünkü marauderlerin fetch'inin aksine.

artı yönü daha fazla rangeden çekebilmesi, eksi yönü tauntla gg olması.
Mesaj tarihi:
Witch elf ablalarımız bayadır bekliyordu zaten bu nerf i .gecikmiş bi nerf idi.BO lara gelince sanırım arkadasları pure tank yapmak istiyorlar,Choppa'yı primary dps yapacaklar gibime geliyor.YAni gelecek classların oncesinde bi pre-balance patch i olacak bu.

White lion ların çekme oalyına gelince inanın bana karsı tarafdaki marauder sayısının 5 de 1 idir WL sayımız.Belki çekme için range uzundur dikkat etmedim ama cidden popüler olmadıgı için white lion avantajlarını çok zor yakalıyoruz.Bu yüzden settinglerde paso BW alarak başarıyı yakalıyoruz.

Benim deyineceğim başka bi husuus var.eskiden sorceress lar hayvan gibi vururdu.Bo sorc lara ne oldu?
Mesaj tarihi:
Da Toughest ve Wot Armor (ki bunun nerflugu target bazli olabilir eger fixed value -armor, light armor rakiplerin armorini toptan silecek kadar bir seyse melee dps ve casterlara karsi direkt avantaja donusur, onu gectim ayni nerf Ironbreaker'a da gelmis zaten) disinda bir nerf goremiyorum, hatta kalanlarin cogu toptan damage buff

Witch Elf nerflerinde ise Kiss damage'in bir cesit mitigate edilebilir olmasi disindakiler gayet anlamsiz nerfler olur, Masterful Treachery'e falan yapilan nerfler Orderlar patch notes'da bir satir daha nerf gorup sevinsin, daha fazla aglamasinlar hissiyle yapilmis gibi his var icimde.
Mesaj tarihi:
pierce armor ve sharpened edge ile gelen çok fazla armor debuff vardı, onları kaldırmışlar ya da sadece we'yi etkileyecek hale getirmişler. tanklara karşı daha makul olur.

evet bu arada her 5 marauder'a bir wl düşüyordur en fazla, 50 feet cone aoe spamleyebilen, %50 devamlı armor tanımayan, 2sn disorient spamleyebilen sınıfın ağlayacağı başka şey yok belli ki.

ben de dest oynadım ve ez-mode'un kıymetini bilin diyorum. (:P)
Mesaj tarihi:
bizim serverda marauder wl nin 5 te 1 olmasada 5 te 3 ü kadar ayrıca bizim charge yapabilen tankımız yok ayrıca adama degaj diker gibi uzaya gönderen knocback yapan tankımız yok tek seferde bi wb ı knockdonw yapan tankımızda yok ki biraz dürüst ollalım lütfen
Mesaj tarihi:
knockback demek istedi sanırım sürç-ü lisan.

Boşuna tartışılıyor.Her feeedbackı degerlendirmeye her şikayeti düzeltmeye almıorlar tabii ki.En basitinden dungeonlardaki pathing sorunları bile henüz tamamen çözülmemişken.Bence sayıları yüzleri bulan class değişimleri gerekmekte.Yavaş yavaş herşey değişir.bir çok oyunda yapılan nerflerin uzun vadede geri dönüşlerine şahit olmuşuzdur.
Mesaj tarihi:
blazing sun tactic ile tek kişiye knock back i degaj gibi atabiliyor.

yine blazing sun "no escape" ile ran2 morale koyuyor.herkesi sabitleyip belli bi damage artı snare veriyor.

cone of fire knock back de ikinci agaca abanırsan geliyor.

Etkili bi oyalayıcı oluyor pvp de..

Şuan crowd control e en çok ve en etkili sahip olan tank Kotbs zaten..

ama zamanında choosenlar az cektirmemiş bize..
Mesaj tarihi:
heralde saka filan yapiyorsun duye dusunuyorum zira masterful treachery witch elf in en baba ozelliklerinden biri %20 su an eger %15 in altina dusuurlerse treachery oynamanin bir anlami kalmaz carnage a gecerim direk,zaten WElerin %60 i carnage %90 olur o oran.
Mesaj tarihi:
sanki orderın tankları KB atıyorda destrolarınki atmıyormuş gibi bir hava yaratmışsınız.BO ve Chosenların ve ayrıca zealotların attığı KBler hesaba katılmıyor.sayıca üstünsünüz birde orderın classlarının daha da zayıflamasını istiyorsunuz.çok ilginçsiniz order zayıf hiç bir keepi alamayınca tek başınıza oyunda takılıp pve mi yapacaksınız? tabiki sayı farkından dolayı ordera dahada avantaj sağlanmalı.ki buradaki patch notlarında yazanlar avantaj değil.sadece dengeleme düzeltmeleri.
Mesaj tarihi:
odiflame said:
sanki orderın tankları KB atıyorda destrolarınki atmıyormuş gibi bir hava yaratmışsınız.BO ve Chosenların ve ayrıca zealotların attığı KBler hesaba katılmıyor.sayıca üstünsünüz birde orderın classlarının daha da zayıflamasını istiyorsunuz.çok ilginçsiniz order zayıf hiç bir keepi alamayınca tek başınıza oyunda takılıp pve mi yapacaksınız? tabiki sayı farkından dolayı ordera dahada avantaj sağlanmalı.ki buradaki patch notlarında yazanlar avantaj değil.sadece dengeleme düzeltmeleri.
Sorclarda da KB var sanırım...
Mesaj tarihi:
BW lerdede varmış fakat daha o seviyeye ulaşamadım.sanırım immolation treede stop drop and roll skilli ile ilgili ve conf veya incarnate gidersen ulaşamıyorsun.fakat emin değilim.
Mesaj tarihi:
Sahsen marauderlarin 10 sn'de bir alan etkili bogurup +1sn cast time vermesi cok rahatsiz ediyor beni. Chosen black orclarla karsilasinca, ordan knock down, burdan knock back, tilt makinasına donuyor insan.
Mesaj tarihi:
sololcay said:
odiflame said:
grubu knock down yapan tank hangisi merak ettim?

Knight of the Blazing Sun area knockdown u var areasıda baya büyük ismini bilmiyorum.

o skill heaven's fury ve tank agacıyla ilgisi olmayan bi pathin 9. seviye skilli. onu almak icin bi cok seyden vazgeciyoruz:) ayrıca bunun benzeri chosenda da var.
Mesaj tarihi:
Jaruza said:
Sorclarda da KB var sanırım...

çok manyak bir tactic o, bütün aoe'lere kb etkisi veriyor. keeplerde filan tank wall'lara aşağıdan pit of shades sallayıp devamlı bozuyorlar duvarı. aoe stun, aoe knockback moralleri gani zaten.

daha güzeli de şey: gate önüne devamlı tutuyorlar, ram'den geriye fırlatıyorlar. buglanıyorsun, ne tamir edebiliyorsun ne de kullanabiliyorsun. bırakamıyorsun da.
Mesaj tarihi:
odiflame said:

kardeşim sen hangi server oynuyosun bilemiyorum ama ben orda kendi server im olan k8p den bahsediyorum şuan gir bak istersen k8p order madium dest low peki şimdi nolacak? her server de order az deyil destin az oldugu serverda var eger dengeleri korumak isterlerse bir tarafa bonus verirler karaknorn da oldugu gibi server eşitlenir destlerin claslarını nerfliyerek olmaz ayrıca chosen in knocback i bildiyim kadarıyla tek kişiye 2.destlerde knockdown u olan bi tank var oda bo ve tek targede ve masteriyle geliyo dps ağacının en üstün altında.
Mesaj tarihi:
Ya simdi sorun bizdeki aoe knockdown mi oldu? komik ya bu destrolar ne diyim sizdeki marauderin aoe knockdown,WElerdeki aoe'leri + choosenin pathten gelen knockdown hic sayilmiyor kotbslardaki aoe knockdown konusuluyor.Enteresan su zamana kadar We lerin diger butun classlara karsi olan ezici ustunlugu, bizim bilmem kac aydir choosen gibi bir tankimizin olmayisi.Ya bunlara ne demeli.Simdi sartlar esitlendiginde, neden boyle bos yere tartismalar oluyor cok merak ettim.K8P te order duzenli olarak fortress almaya baslamadan once destro nufusu, orderin 1.5 kati kadardi. Simdi Order bastirinca adamlar destro toonlarini silip ordera geciyor.
Birde dun aksam yasanan bi komediyi anlatiyim, Dw yi kitledik Black craagta vp puani 90 oldu piyasada destro kalmadi ne Sclere giriyorlar nede defend yapiyorlar.1 saat bekledik BC warcampinde 5 kisiden fazla adam cikmadi nede sc yapan grup.Cok iyi bi defans taktigi kutlarim Destrolar.Ne oldu hepiniz alt kasmaya mi girdiniz ne ?
Mesaj tarihi:
Mina said:
Ya simdi sorun bizdeki aoe knockdown mi oldu? komik ya bu destrolar ne diyim sizdeki marauderin aoe knockdown,WElerdeki aoe'leri + choosenin pathten gelen knockdown hic sayilmiyor kotbslardaki aoe knockdown konusuluyor.Enteresan su zamana kadar We lerin diger butun classlara karsi olan ezici ustunlugu, bizim bilmem kac aydir choosen gibi bir tankimizin olmayisi.Ya bunlara ne demeli.Simdi sartlar esitlendiginde, neden boyle bos yere tartismalar oluyor cok merak ettim.K8P te order duzenli olarak fortress almaya baslamadan once destro nufusu, orderin 1.5 kati kadardi. Simdi Order bastirinca adamlar destro toonlarini silip ordera geciyor.
Birde dun aksam yasanan bi komediyi anlatiyim, Dw yi kitledik Black craagta vp puani 90 oldu piyasada destro kalmadi ne Sclere giriyorlar nede defend yapiyorlar.1 saat bekledik BC warcampinde 5 kisiden fazla adam cikmadi nede sc yapan grup.Cok iyi bi defans taktigi kutlarim Destrolar.Ne oldu hepiniz alt kasmaya mi girdiniz ne ?

belkide girmişizdir? :)1.5 kat kısmına takılı kaldım reroll leri bilmem ama 1 kat fazlalık vardı herkes birakmadan önce. order med dest low pop oluyor çoğunlukla girdiğimde.
  • Yeni Oluştur...