Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İran kedisinin olayı?

pulkas

Öne çıkan mesajlar

Evde bir iran kedisi besliyoruz.Bir pet shopta can çekişirken bulmuştuk kendilerini.Pet shop un sahibide bu hayvan ölücek buna bakabilirseniz alın demişti.O gün bugündür(yaklaşık 1.5 sene oldu) kedi semirdi kendine geldi.Fakat bi problem var?

Ben hala bu kedinin olayını çözemedim.Gecenin bi vakti odama gelip önce beni bilgisayarın başından kaldırır.zaten miyavlayamıyo.acaip bi tonla "maaaaaıııvv" gibi bi ses çıkartıyor.Beni mama tabağının başına kadar götürüyor.Sonra gene bi "maııııııvvv".Arada bi oraya kadar gitmişken bide mamasından yiyip geri dönüyor.Bildiğiniz ev turu atıyoruz ardından.Her yere bi kere uğruyor, teftiş memuru gibi.Bu esnadada şunu farkettim insanlar köpeklerini gezdirir, benim kedi beni peşine takıp gezdiriyor.Bu da aslında sinilerimi bozmuyor değil.Birazdan muhtemelen başlarız gene turlamaya.

Bu kedilerin olayı nedir?Tam olarak neden hoşlanırlar?Eğitilebilirler mi?

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
gerçekten ilginç bir durum yani kedinin seni peşine takıp evi turlamanız. nasıl bir açıklama yapılabilir bundan emin değilim.
yalnız okuduğum zaman çok şeker geldi. ne bileyim böyle bi kediye hiç rastlamamıştım. bu arada gerçekten güzel bir iran kedisi..
Sosyal ağlarda paylaş

Son sahibi çok gaddar bir insanmış galiba.Bu kedinin kendi başına yapabileceği bir iş değil çünkü.O derece miskin bir hayvan ki olduğu yerden değil kalkmak kimi zaman yalanıp temizlenmeye bile üşeniyor.Tam kolunu bacağını yalayıp temizlenmeye başlıyor sanki aklına birşey gelmiş gibi durup bekliyor.Bir kaç saniye temizlenme pozisyonunda sabit bir şekilde durup tekrar miskin miskin yatmaya devam ediyor.Sanki biraz önce temizlenmeye çalışmamış gibi.Garip bir kedi.Acaba diğerlerindede aynı tür huylar varmıdır merak etmiyor değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...