irin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 desertrock fest Paran olucak arkadasım,daha marta kdr ne gruplar ekler bunlar 5. yılı 20.wacken tadında fln olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ahah iyiymiş lan. yeşil sermaye metale de el atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Ulan desert rock deyince OHA STONER ROCK FEST diye atlayiverdim, degilmis megerse. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Sana yapacağım ben stoner fest, için rahat olsun. Dayayacam sludge'ı da en hardkorundan. Obaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 oof of arch enemy, chimaira.. unirock'a gelsin dediğim isimler hep =p motörhead'e ihtimal vermediğim için demiyorum yanlış olmasın keza opeth de tekrar gelse çok şukela olurdu şahsım adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 adamlar afiş de yapmış abov. dubai'ye git-gel uçak bileti ne kadardır ya? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 orda suyu çok pahalıya satarlar ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vongspawn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bira 6 dirhem =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 afiş hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 yav said: ...keza opeth de tekrar gelse çok şukela olurdu şahsım adına Sanırım Nisan'da gelecek gibilermiş, söylentiler var öyle Kalbin temizmiş ne diyeyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Çölde metal geceleri Rüya gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 afiş gerçekten hoşmuş. türkiye'ye de mastodon gelsin bence, yani albüm filan çıkartıyorlar hem, yakın tarihte tüm avrupayı dolaştılar yanlış hatırlamıyorsam ama hala türkiyenin adı bile geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 yav said: keza opeth de tekrar gelse çok şukela olurdu şahsım adına ben de gördüm birkaç yerde nisanda hürock'ta odtü'ye gelceklermiş doğrudur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 BulletRide said: Çölde metal geceleri Rüya gibi :) sabaha herkez sulusepken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Opeth'in tekrar gelceğini biliyodum aslında da nisanda gelcekler ne yazık ki, össye hazırlanmasam ankaraya da giderdim izmirden yine (hürocka gitmiştim geçen..=p) ama şimdi olcak gibi değil neyse.. belki olur =p hürock'ın odtü'de olacak olması da çok garipmiş hah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 odtü stadyumunda mı ne olcakmış konser öyle gördüm de, ne kadar doğru bilmiyorum o yüzden sonradan yalan çıkarsa falan gelmeyin bana :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar