Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kişisel Gelişim

Pyro

Öne çıkan mesajlar

Evet biliyorum herkes atladı başlığı okuyunca ama hakikaten önemli bir olay bu. Kişisel gelişim diye salak bir seçmeli ders aldım sene başında ve aldığımdan beri de hiçbir derse gitmedim/k arkadaşlarla ve yarın final var. Final sorularını örgünlerden aldık ama cevaplarını bulamadık, bilen yoktu. Bir ihtimal buradan bilen veya dersei almış çıkar diye soruyorum.

"Kendini sınırlamayan insanın özellikleri?" soru budur ve 8 özellik istiyor adam. Derse girenlerden hatırladıklarını öğrendik;
-dürüst
-araştırmacı
-hatalarından ders çıkaran
-kendine güvenen
-mutlu olmayı bilen

Bunları da belki almış alan veya bilen varsa hatırlamasına yardımcı olur diye yazdım. Eğer ki buradan bilen çıkmazsa zaten sallayacağım, onu demenize gerek yok. Olay da eğitimden ziyade içerik ve başlık olarak kişisel, taşımayın taşıtmayın.

p.s: tuba, dinan sçs.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir cevabım yok soruya (kelin merhemi hesabı, olsak öylede tarif etsek keşke) ama bu örgünlerden tüm soruları alanlara alanlara sinir oluyorum (O da niyeyse, bizde ikinci öğretim flnda yoktu oysaki. Sanırım şu soruları önceden öğrenmek geyiğine hiç sahip olamadığımdan olabilir. Kıskançlık fln?).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...